Star Stylist 12 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 12 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ωραία που είναι η Κυριακή (όπως έλεγε και η Βουγιουκλάκη), μα να ήταν πιο μεγάλη! Αφού δύο ημέρες δεν ασχοληθήκατε με την ομορφιά σας, σήμερα οι πλανήτες σας φωνάζουν να κάνετε επειγόντως κούρα ομορφιάς και το βράδυ να παρασύρετε τον σύντροφο σας ή όποιον άλλο θέλετε στις αίθουσες του σινεμά. Τα pop-corn αγκαλιά και φύγαμε!

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα ό, τι κούρα ομορφιάς έχετε σκεφτεί, η ενέργεια της ημέρας θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στα μαλλιά σας προτιμήστε να δώσετε ιδιαίτερο στυλ. Εάν δεν μπορείτε λόγω Κυριακής να βρείτε έναν επαγγελματία να σας τα φτιάξει, τότε διαλέξτε εντυπωσιακά καπέλα που θα σας χαρίσουν τύπο.

Τα άκρα σας έχουν άλλη μια ευκαιρία για περιποίηση. Είτε κάνετε μανικιούρ, είτε πεντικιούρ το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο. Τα σχέδια στα νύχια είναι must και τα χρώματα που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι το κόκκινο, το πράσινο, το βιολέ και το μωβ. Αν όχι σαν βασικό χρώμα, τότε σαν σχέδιο ή γαλλικό.

Το μακιγιάζ σας θα μπορούσε να είναι γοητευτικό το πρωί, τονίζοντας απλά τις γωνίες των ματιών και των κροτάφων. Το βράδυ τονίστε λίγο περισσότερο τα μάτια με πιο έντονη σκιά και eyeliner στην άκρη του ματιού. Υπάρχουν δύο επιλογές στο μακιγιάζ: 1ο να βάλετε μόνο eyeliner στα μάτια και έντονο κραγιόν ή 2ο να βάλετε έντονη σκιά σε πράσινες ή βιολέ αποχρώσεις και απαλό lip-gloss στα χείλι σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Κριαρίνες που έχουν ερωτευτεί τρελά και θα χαλάσουν τον κόσμο μέχρι να τους περάσει, οι Ζυγίνες που ο καλός τους… τους έταξε βόλτα για να ξεσκάσουν, οι Υδροχόες που όπως πάει η δουλειά θα καταφέρουν να τετραγωνίσουν τον κύκλο και οι Λιονταρίνες… σιγά μην είναι καμία πιο όμορφη από αυτές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved