Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Νομίζω η εξισωσούλα της Παρασκευής δούλεψε αρκετά. Αφού παραιτήθηκε (και) η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, λέει κανείς πως όλα αλλάζουν. Από το πρωί, παραιτήσεις, μπουνιές-κλωτσιές μολότοφ, δακρυγόνα και οργή. Μπόλικη οργή ενώ είναι βέβαιο πως υπάρχει και συνέχεια, αφού ο κόσμος ξέρει ότι δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα. Έρωτας για την ζωή και πόλεμος στους αχρείους που μας πήραν το χαμόγελο. Αυτό προστάζει ο Πλούτωνας που είναι σε «στενή» επαφή σε όψη τετραγώνου με την Δήμητρα. Προσοχή μόνον στους σκοτεινούς κύκλους που ετοιμάζονται ξανά να «κάνουν το κομμάτι τους».

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Σελήνη/Admetos= κρόνος/Cupido= Zeus/Kronos= Ποσειδώνας/Kronos= Ερμής/Admetos= Admetos:

Στενόμυαλος. Νοιώθοντας πως κάποιοι με πιέζουν. Απόσυρση. Τέλος-λήξη συνεργασίας. Δίνοντας επιτακτικά διαταγές. Ανέφικτες ιδέες. Διαπραγματεύσεις για ένα νεκρό και μη αναστρέψιμο ζήτημα. Νέα άτομα, μια νέα επιτροπή. Αποτυχία κυβε0ρνητική.

Σήμερα όμως έχουμε και ...ρελάνς!

Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός/Άρης= Ήλιος/Ερμής= Άρης/Vulcanus= Ουρανός/Ποσειδώνας = Cupido/Vulcanus:

Προγραμματισμός των κοινών δραστηριοτήτων. Η ανάπτυξη της σκέψης. Μεταβλητή σκέψη (εύκαμπτη). Αναπτύσσοντας τα σχέδια για μια μεγάλη ανατροπή. Για να επιφέρει μια αλλαγή μέσω της ικανότητας διαχείρισης της δύναμης. Ανάπτυξη απόκρυφων θεμάτων . Ξαφνική εμφάνιση μιας νέας δύναμης. Μεγάλος μετασχηματισμός.

Εάν νοιώσετε πως θέλετε να ξεσπάσετε, κάντε το. Κλάψτε, γελάστε, φωνάξτε... Προσπαθήστε όμως μέσα στην αναταραχή να θυμάστε πως έχετε άτομα που νοιάζονται και σας αγαπούν.

Το απόφθεγμα της ημέρας: Vox populi, vox dei (Φωνή λαού, Φωνή Θεού)

Το τραγούδι της ημέρας: Nότης Σφακιανάκης - Ντροπή σε όλους μας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved