Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/2

 

Σελήνη στον Ζυγό

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 10 έως 12/2

από την Κατερίνα Σαλωνίκη





katerinanew1.jpg


Η μυστήρια γυναίκα ετοιμάζεται στο boudoir της, συνθέτοντας μια αρμονική παρουσία και σήμερα 10/2 στις 21.55 το βράδυ, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ζυγού.

Η διάθεσή μας γίνεται καλαίσθητη, ξυπνάει μέσα μας η ηδονή της αρμονίας και της ισορροπίας, αλλά η αντίθεση με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1:37 της 11/2 επηρεάζει ώρες πριν και μάλιστα με ένταση.

Εκείνο που θα νιώσουμε σήμερα το βράδυ είναι μια προτροπή προς κάθε τι καλλιτεχνικό, ομοιόμορφο και χωρίς συναισθηματικά περισσεύματα.

Η αισθητική μας αναστατώνεται ξαφνικά και μπορεί να βρεθούμε να ξενυχτάμε με διάφορες ανακατατάξεις περισσότερο νοητικές και συναισθηματικές.

Άλλωστε η αντίθεση με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 3:25 το πρωί, μας κάνει να θέλουμε να αισθανθούμε πάση θυσία καλύτερα, εφευρίσκοντας τρόπους που φτάνουν έως και την πλήρη αλλαγή του διάκοσμου του σπιτιού μας.

Νιώθουμε άβολα και επιζητάμε κάτι που να διώξει την ένταση και να μας ανακουφίσει στη γαλήνη του.

Στις 12:23 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αρχίζει την ημέρα μας και τη διατηρεί ως το απόγευμα σε μια συναισθηματική σφοδρότητα, στην οποία προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα απάνεμο μέρος για να καταλαγιάσει.

Οι φιλειρηνικές διαθέσεις μας μπορεί να σκοντάφτουν σε αντιξοότητες, σίγουρα όμως θα καταθέσουμε τις σκέψεις και τα αισθήματά μας με οποιονδήποτε τρόπο, προτιμώντας πάντα την διπλωματική οδό.

Η μέρα θα κλείσει με άλλη μία συναισθηματική εμπειρία, την οποία έχουμε ξεκλειδώσει, σαν πόρτα που η κλειδαριά της είχε διαβρωθεί.

Στις 12/2 πλέον το τρίγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 12:27 το μεσημέρι, ανοίγει την ημέρα με υπέροχη διάθεση, ζωντάνια και ενέργεια, ώστε να μπορέσουμε ως το απόγευμα να διεκπεραιώσουμε εκκρεμότητες πάσης φύσεως με τον καλύτερο τρόπο.

Πολύ καλό διάστημα να συναντήσουμε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ οι φιλικές συναντήσεις θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικές και χαρούμενες.

Στις 19:59 το απόγευμα το τρίγωνο με τον Ερμή, συνεχίζει την όμορφη διάθεση, έχοντας πολλές δημιουργικές ιδέες και άριστη επικοινωνία, μέσα από την οποία μπορούμε να πείσουμε για οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί. Ιδανικό διάστημα από το μεσημέρι και μετά για σημαντικά τηλέφωνα ή σύνταξη μιας επιστολής.

Στις 23:09 το βράδυ η σύνοδος με τον Κρόνο, που επηρεάζει από το απόγευμα, χρειάζεται προσοχή, γιατί φέρνει μια μελαγχολική διάθεση στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες μας, αλλά και μια σοβαρή αντιμετώπιση από τους άλλους, ανάλογα με τις προσωπικές υποθέσεις του καθενός.

Μόλις 2’ μετά τα μεσάνυχτα στις 13/2 πλέον, η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, για μια διήμερη ψυχολογική ανάπαυλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved