11 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
11 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
11_feb

Γενικό προφίλ

Το πρωί η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού κάνει αντίθεση με τη Δήμητρα και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ως εκ τούτου, υπάρχει αφενός το ενδεχόμενο κάποιες πράξεις να προκαλέσουν αγανάκτηση ή να γίνουν αφορμή για φιλονικίες και αφετέρου κάποιες εκδηλώσεις ιδιοτροπίας ή παραξενιάς σε σχέση με την διατροφή να... ξεπεράσουν τα όρια!

Κριός

Σήμερα, είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα, καθώς με την παρουσία της Σελήνης στον 7ο οίκο είναι πιο εύκολο κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν. Αισθηματικά, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και κυρίως κατά τη διάρκεια της εξόδου να είσαστε αφοσιωμένοι στο ταίρι σας. Ίσως βγείτε κερδισμένοι από μια κλήρωση ή λοταρία. Τέλος, προσέχετε αυτά που υπόσχεστε.

Ταύρος

Αισθηματικά, μέσα από εκπλήξεις και συναντήσεις θα περάσετε πάρα πολύ ωραία, παρόλο που επικοινωνιακά ίσως διαπιστώσετε πως δεν βρίσκεστε στην καλύτερη δυνατή σας φόρμα. Αποφύγετε τα πολυσύχναστα στέκια και προτιμήστε μέρη τα οποία τα γνωρίζετε. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας αναστατώσουν ευχάριστα ενώ είναι πιθανόν να σας συστήσουν ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό σας βοηθά να κάνετε ένα επικοινωνιακό κρεσέντο ενώ η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού δεν αποκλείεται, έστω και προσωρινά, να μετατρέψει μια φιλική σχέση σε ερωτική. Εάν αυτό συμβεί, καλό θα είναι να παραμείνει μυστικό. Κάποιο δώρο ή κάποια συνάντηση θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τέλος, αποφύγετε τις αψιμαχίες με τα κοντινά σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Η Σελήνη μέσα από το Ζυγό έρχεται να σας φέρει προ των ευθυνών σας, δημιουργώντας σας έτσι συνθήκες οι οποίες δεν σας ικανοποιούν. Αισθηματικά όμως, το στυλ και ο τρόπος προσέγγισής σας βοηθούν να πετύχετε αυτό που θέλετε. Κάποιες συναντήσεις κρύβουν επικοινωνιακά «λαβράκι» ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα κεκαλυμμένο φλερτ.

Λέων

Ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά οδηγείστε σε δρόμους και μονοπάτια που δεν έχετε γνωρίσει ενώ η σχέση σήμερα θέλει να σας ευχαριστήσει με κάτι ιδιαίτερα ερωτικό. Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ζυγού βοηθά να επικοινωνήσετε αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άλλοι θα σας καταλάβουν. Αποφύγετε τη γκρίνια και την περιέργεια και θα περάσετε καλά.

Παρθένος

Αυτό που απαιτείται σήμερα είναι έξυπνη πολιτική αλλά και πολύ καλή απόκρυψη των συναισθημάτων σας. Αυτό θα σας χρειαστεί, αφού ο Ποσειδώνας με τον Χείρωνα από απέναντι δημιουργούν καταστάσεις που μπορεί να σας αφήσουν ψυχικά εκτεθειμένους. Η αισθηματική ζωή παίρνει τα πάνω της, αν και χρειάζεται λιγάκι προσοχή γιατί να μην φερθείτε κάπως αδέξια.

Ζυγός

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ενισχύει το ηθικό σας ενώ ο Άρης στον 12ο σας διατάζει να κάνετε κάπου πίσω. Συναισθηματικά, με τη σύνοδο Αφροδίτη – Ουρανού στον 7ο ίσως διαπιστώσετε πως η σύναψη σχέσεων δεν είναι και τόσο δύσκολο πράγμα, αντίθετα μάλιστα. Η βραδινή έξοδος σημαδεύεται από όμορφες στιγμές και εκπλήξεις οι οποίες θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα.

Σκορπιός

Με την παρουσία της Σελήνης στον 12ο θα νιώσετε πως πρέπει να επωμιστείτε ευθύνες, πιθανόν πέρα από αυτές που σας αναλογούν. Η ανάδρομη φορά του Άρη στην Παρθένο θα σας αναγκάσει, σε ζητήματα σχέσεων, να επανεξετάσετε θέματα επανασύνδεσης με πρόσωπα από το πρόσφατο ή το απώτερο παρελθόν. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα διότι ίσως προκύψουν σπατάλες.

Τοξότης

Η Σελήνη μέσα από τον 11ο σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας βοηθά αφενός να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο για συναθροίσεις και αφετέρου να ισορροπήσετε τα της σχέσης σας με τα των φίλων σας. Αισθηματικά, ίσως διαπιστώσετε πως το ταίρι σας έχει πολλά να σας πει αλλά χρειάζεται το κατάλληλο έναυσμα. Με το Χείρωνα και τον Ποσειδώνα στον 4ο έχετε μια τάση απόσυρσης.

Αιγόκερως

Με την παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό κάποια πράγματα χρειάζονται προσοχή, προκειμένου να έχουν την εξέλιξη που επιθυμείτε. Πολλά ζητήματα θα τύχουν της αναγνώρισης που επιθυμείτε ενώ δεν αποκλείεται κάποιο τηλεφώνημα να σας αναγκάσει να αλλάξετε ολόκληρο το πρόγραμμα σας. Συναισθηματικά, γίνετε λίγο πιο σαφείς για το τι θέλετε να πείτε.

Υδροχόος

Η ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση αλλά και ο υπερσυγκεντρωτισμός σήμερα πάνε περίπατο, αφού το κέφι και η θέληση για έξοδο σας έχουν κυριεύσει. Στα αισθηματικά, διαπιστώνετε μέρα με την ημέρα πόσο πολύ ταιριάζετε με το έτερο ήμισυ ενώ με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο περνάτε ημέρες εφηβείας. Προσοχή λιγάκι στις οικονομικές υπερβολές.

Ιχθύες

Η παρουσία της Σελήνης στον 8ο θα σας αναγκάσει να αναζητήσετε περισσότερα μέσα στη σχέση σας και κυρίως να προσπαθήσετε να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Ο Άρης μέσα από τον 7ο ηλιακό οίκο έρχεται να σας υποδείξει πως χρειάζεται να κάνετε άμεσα πίσω σε κάποια πράγματα. Η βραδινή έξοδος εμπλουτισμένη με χιουμοριστικά στοιχεία θα σας βοηθήσει να περάσετε υπέροχα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved