Star Stylist 11 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 11 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ήρθε και το Σάββατο! Που; Πως; Πότε; … μην ρωτήσετε… εγώ δεν ήμουν εκεί, έλειπα και αν σας πούνε το αντίθετο… συκοφαντίες!

Αν σκεφτήκατε την σημερινή ημέρα να κάνετε αλλαγές, καλό θα ήταν να το ξεχάσετε μιας και ο σχηματισμός των πλανητών δεν είναι και ό, τι καλύτερο.

Στα μαλλιά σας πέρα από το χτένισμά σας, επειδή είναι Σάββατο και θα θέλετε να ξεσκάσετε (μην βγείτε και σαν την τρελή έξω), μην τους κάνετε κάτι άλλο. Και να μην πετύχει, θα το λούσετε ενώ οτιδήποτε άλλο θα προσφέρει ταλαιπωρία στο μαλλί σας. Ακόμα και εσείς να μην σκεφτείτε να κάνετε αλλαγές, μπορεί να σας τις κάνουν οι άλλοι. Άλλωστε, ο καλύτερος τρόπος να δεχτούμε μια αλλαγή είναι να πάμε με την ενέργειά της, διαφορετικά… την βάψαμε!

Τα νύχια σας το μόνο που θα χρειαστούν είναι το βάψιμο. Βέβαια υπάρχουν δύο περιπτώσεις: η πρώτη είναι να τα βάψετε και να γίνουν υπέροχα και η δεύτερη είναι να τα βάφετε, να τα ξεβάφετε και να μην σας βγαίνει με τίποτα.

Το μακιγιάζ σας μην το φορτώσετε γιατί ο δείκτης επικινδυνότητας να φέρετε τις απόκριες πιο γρήγορα είναι υψηλός! Το eyeliner πάνω στο βλέφαρο… όχι στο μάτι καλέ!

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: οι Κριαρίνες που βγαίνουν με πράσινα μαλλιά και ο μπάρμπας από το καφενείο απέναντι φωνάζει ότι συνάντησε εξωγήινες, οι Ζυγίνες που τους βάλανε μαραμένο λουλούδι για ντεκόρ και θα βάλουν τα κλάματα, οι Υδροχόες που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένες και οι Λιονταρίνες που δεν βρήκαν τον θρόνο τους στο κομμωτήριο και έγιναν έξαλλες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved