Τα SOS της εβδομάδας

 

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 10 έως 17 Φεβρουαρίου

Το Σ/Κ γενικά δεν είναι κατάλληλο για αγορές, ενώ τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις αναμένεται να σκιάσουν τις όποιες απόπειρες διασκέδασης. Επιπλέον, τα όποια αιτήματα βοήθειας είναι δύσκολο να βρουν ανταπόκριση.

Main stream: Ταξινόμηση, κατάταξη, έλεγχος, περιοριστικά μέτρα.

SOS: Κλοπές, ατυχήματα, σπασίματα, καψίματα, τσακωμοί. Απόρριψη, καθυστέρηση.

_______

Προχωρώντας προς την Δευτέρα, το αρνητικό κλίμα διατηρείται και πέρα από τις ατυχίες ή τις στενόχωρες ειδήσεις, οι αισθηματικές υποθέσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες, με την απογοήτευση, την διάψευση ή την «εμπλοκή» να ελλοχεύουν σε κάθε επιλογή. Πάντως, αν ...επιμένετε, η δημιουργία σχέσεων με δεσμευμένους ή πρόσωπα με μεγάλη διαφορά ηλικίας, είναι όχι μόνον εφικτή αλλά και στο πνεύμα των ημερών.

Main stream: Δημόσιες σχέσεις, διπλωματία, πληκτικές αλλά χρήσιμες επαφές.

SOS: Αισθητικές επεμβάσεις-εργασίες, αγορές καλλυντικών, τροφίμων και φυτών. Χωρισμοί, απογοητεύσεις.

_______

Τρίτη και Τετάρτη, εξαιρουμένων των συναισθηματικών θεμάτων, τα πράγματα χαλαρώνουν και η καθημερινότητα μας μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη, αν το θέλουμε ...πραγματικά. Κι αυτό θα επιτευχθεί με την αποχή μας από υποχρεώσεις και πρακτικά θέματα, που έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε».

Ακόμη η υπεραισιοδοξία και οι υποσχέσεις μπορεί να μην έχουν τελικά το ανάλογο αντίκρισμα, ωστόσο κάτω από τις παρούσες συνθήκες μια τονωτική ένεση ηθικού κρίνεται ως αναγκαία.

Ακούστε την διαίσθηση σας, ονειρευτείτε αλλά ...πίνετε με μέτρο.

Main stream: Καλλιτεχνικές και γενικότερα πολιτιστικές δραστηριότητες. Χαλάρωση, ύπνος, μουσική, χορός, ποίηση. Οράματα, θαύματα, πίστη.

SOS: Συσκευές, τεχνικές λειτουργίες, ρύπανση, ραντεβού. Ψέματα, εξαπατήσεις, κλοπές.

_______

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, στα συναισθηματικά θέματα -και όχι μόνον- κάνει κουμάντο ο Πλούτωνας, οπότε τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα.

Main stream: Καθαριότητα, ξεκαθάρισμα. Σεξ και αγορά σχετικών προϊόντων ή υπηρεσιών. Δάνεια, κληρονομιές, αποζημιώσεις. Νυχτερινή ζωή.

SOS: Εμμονές, ζήλεια. Μηδενισμός, καταστροφή, απώλεια. Αλλοιωμένα καλλυντικά ή τρόφιμα. Δερματικά προβλήματα, εξανθήματα.

________

Από την Παρασκευή υπάρχει μια γενική βελτίωση, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι θεαματική. Καλό είναι λοιπόν -και εφ’ όσον μπορείτε- να μεταθέσετε κάθε σημαντική δραστηριότητα για το τέλος της εβδομάδος, ιδιαίτερα αν αφορά κάτι που θέλετε να... προκόψει!

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved