Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Και τελικά… ημί-υπέκυψαν. Δηλαδή πως λέμε η εγχείριση επέτυχε αλλά ο ασθενής τα τίναξε τα πέταλα; Ο ένας βγαίνει και χαμογελά σαν να πήρε την «κούπα» στο pro evolution soccer 2012 (ο ΓΑΠ), ο άλλος έμεινε να κάνει παρέα στον Σαμαρά και βγαίνοντας απήγγειλε Καβάφη και Beatles, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ βγήκε και είπε πως διαπραγματεύτηκε σκληρά για την επικουρική. Για το Αγγλικό δίκαιο, τους μισθούς που θα είναι μεταξύ Βουλγαρίας και Λετονίας έκανε μάλλον την πάπια, ενώ για την ανεργία την λύση θα την δώσει προφανώς το ίδιο το σύστημα. Γκασταρμπάιτερ όπως παλιά.

Το «εθνοσωτήριον» διάγγελμα μας έμεινε για να σπάσουμε την τηλεόραση. Άντε να χαθείτε πια και περνάω στα της καθημερινότητας.

Η μέρα έχει τρελή ένταση αλλά ευτυχώς, γιατί φαντάζεστε έναν έρωτα νερόβραστο; Σας φτιάχνει; Μάλλον όχι… Σήμερα θα μελετήσουμε τoν Άρη που ξαναβρήκε (έστω ανάδρομος) τον Cupido. Μια μέρα φουλ ερωτική όπου μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες και προϋποθέσεις από το πουθενά. Εσείς κρατείστε αυτά γιατί υπάρχουν και αλλά που θα δείτε εντός της εξίσωσης.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=Cupido= Wi/Vulcanus=Hades/Vulcanus= Wi/Βόρειος Δεσμός= Βόρειος Δεσμός/ Hades: Ζητήματα γάμων και σχέσεων. Ζώντας και λειτουργώντας υπό πίεση. Η ισχύς των όπλων. Η ισχύ που βγάζει ένα συνδικαλιστικό όργανο. Ένα πολιτικό κόμμα. Αδικία. Για να εκτεθεί στην κακοήθεια, την εχθρότητα εξ αιτίας μιας

δραστηριότητας. Μεγάλη καταστροφή. Δυνατές πράξεις του πολέμου. Εξέγερση ενάντια στην κατοχή. Καταπίεση. Ζώντας μόνιμα σε κίνδυνο. Ερωτικές συναναστροφές. Σεξουαλική διέγερση. Διαπράττοντας μαζί με άλλους ένα αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα (φθορές κλπ). Μια αποτυχημένη προσπάθεια εξοικονόμησης χρημάτων με βρώμικα μέσα.

Οπότε κρατάμε την διέγερση και προχωράμε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο από έναν επινοητικό ηλίθιο» Scott Adams

Το τραγούδι της ημέρας: Κίτρινα Ποδήλατα - Θα πάρω φόρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved