Star Stylist 10 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 10 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Το πιο καλό που έχει η Παρασκευή… είναι ότι η επόμενη ημέρα είναι το Σάββατο και πολλές είναι αυτές που δεν δουλεύουν (υπάρχουν και οι άτυχες της υπόθεσης). Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για αξιοποιήσετε κατάλληλα την ημέρα είναι η χαλάρωση. Μετά από μία κουραστική εβδομάδα ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε ευχάριστα.

Στα μαλλιά σας, αν σκεφτούμε τις χθεσινές όψεις των πλανητών (επειδή οι σημερινές δεν είναι καλές), θα έχει κρατηθεί το χτένισμα και δεν θα χρειαστούν κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Στην αντίθετη περίπτωση όμως, απλά διορθώστε τα ή πηγαίνετε στο κομμωτήριο και ζητήστε να σας κάνουν μόνο κουντεπέν. Μην τα ξαναφτιάξετε από την αρχή.

Στα χέρια σας την καλύτερη φροντίδα που θα μπορούσατε να δώσετε σήμερα είναι ένα μασάζ. Τώρα, θα μου πείτε ποιος θα σας το κάνει; Εάν δεν υπάρχει κάποιος να σας βοηθήσει, τότε μόνες σας. Είναι εύκολο, βάλτε τα δάχτυλα τους ενός χεριού ανάμεσα στο άλλο και κάντε κυκλικές κινήσεις. Θα σας ανακουφίσει αρκετά.

Το μακιγιάζ σας μπορεί να γίνει σε γήινες αποχρώσεις χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονο. Δεν είναι η ημέρα που ευνοεί τις υπερβολές, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να φορτώσετε τον εαυτό σας με πολλά προϊόντα.

Οι πρωταγωνίστριες τις ημέρας: οι Κριαρίνες που σκουντουφλάνε τα κεφάλια τους και μπλέξανε τα κέρατα τους, οι Ιχθύες που δεν έχουν πάρει χαμπάρι και αναρωτιόνται, οι Παρθένες που στραβοξύπνησαν και τίποτα δεν μπορούν να βάλουν σε τάξη και οι Τοξοτίνες που βλέπουν τις Κριαρίνες να σκουντουφλάνε και πέφτουν και αυτές μαζί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved