9 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
9 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.










19 έως 20 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ο Ερμής, χτυπώντας το σαντούρι».

Ερμηνεία: Αυτή η μοίρα προικίζει τον άνθρωπο με επιδεξιότητα, είτε στην τέχνη

είτε στην επιστήμη. Από αυτήν την άποψη μπορεί να διαπρέψει ως τεχνοκράτης ή εκτελεστικό όργανο, χωρίς ωστόσο να διαθέτει ηγετικές ικανότητες. Πολύτιμο «εργαλείο» είναι απαραίτητος σε κάθε δραστηριότητα και πολύ πιο ωφέλιμος, όταν διοικείται από άτομα που ξέρουν να εκμεταλλευτούν τα προσόντα του.

Ο άνθρωπος συνήθως είναι προσγειωμένος, εργατικός, υπομονετικός και συνετός. Απολαμβάνει την εκτίμηση των άλλων, μένοντας μακριά από παιχνίδια εξουσίας και αν δεν υπάρξουν ενδείξεις για το αντίθετο, η ζωή του θα είναι ήρεμη και ιδιαίτερα μακριά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: ««Άλλοι οφείλουν να υπακούουν κι άλλοι να βγάζουν τις διαταγές, αν και όλοι από χώμα είναι πλασμένοι» Χένρι Γουόντσγουρθ Λονγκφέλοου

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τις... δαγκάνες του Ουρανού, ο οποίος έχει το γενικό πρόσταγμα στα αισθηματικά σας. Οι εμπειρίες σας θα είναι πρωτόγνωρες, όσο και ...απρόβλεπτες, χωρίς ωστόσο να διασφαλίζεται κάποια σταθερότητα. Ένας άνθρωπος μπαίνει στην ζωή σας, αλλάζει τα πάντα και ύστερα... αποχωρεί, με τον ίδιο ξαφνικό τρόπο που εμφανίστηκε. Και από την δική σας την πλευρά εκείνο που απαιτείται είναι απλά να χαλαρώσετε και να ζήσετε το σήμερα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες, αφού αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να «κρατήσετε» την σχέση σας. Αν αντίθετα θελήσετε να την βάλετε σε «καλούπια», τότε το... χάσαμε το κορμί πατριώτη!

Οικονομικά

Η χρονιά σας θα είναι αρκετά καλή, κάτι που γίνεται ακόμη πιο σημαντικό δεδομένης της κρίσης. Οι πιο τυχεροί μπορεί να έχουν απρόβλεπτα έσοδα, ωστόσο το κλειδί της πορείας των οικονομικών σας είναι οι θετικές προοπτικές στην εργασία σας. Γι αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε είτε τις προτάσεις, είτε τις ιδέες σας και όλα θα βρουν τον δρόμο τους.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved