Star Stylist 9 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 9 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Αν είχατε στο μυαλό σας να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή μια διατροφή, είναι η πιο κατάλληλη ημέρα. Ακόμα και η αποτοξίνωση από οποιαδήποτε βλαβερή συνήθεια είναι κάτι που ευνοείται (όπως να κόψετε το τσιγάρο- λέμε τώρα). Τα αποτελέσματα θα γίνουν αισθητά και θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Αν πάλι δεν έχετε σκεφτεί την διατροφή, καλό θα ήταν να το βάλετε στο πρόγραμμα σας.

Στα μαλλιά σας, εκτός από την κλασσική μάσκα που τους κάνετε για τις άκρες, έχετε άλλη μία επιλογή. Να τους κάνετε θεραπεία που θα δυναμώνει την ρίζα και το τριχωτό της κεφαλής. Η ημέρα ευνοεί την βαθιά ενδυνάμωση, προσφέροντας περισσότερη υγεία. Το χτένισμά σας δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι επιτηδευμένο, η απλότητα και η πρακτικότητα σήμερα θα κάνουν την αλλαγή.

Στα χέρια σας βάλτε κρέμες και δυναμωτικά στα νύχια ή οτιδήποτε μπορεί να τα θρέψει και να τα βοηθήσει να μακρύνουν. Αν δεν πάτε κάπου, μην τα βάψετε. Αφήστε τα να αναπνεύσουν.

Στο πρόσωπό σας τα προϊόντα τροφής έχουν ξανά τον πρώτο λόγο. Όσες δεν προλάβατε χθες να βάλετε μια μάσκα στο πρόσωπο, δεν πειράζει, κάντε το σήμερα. Το μακιγιάζ σας θα μπορούσε να έχει αποχρώσεις του λαδί και του καφέ.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες… «ποια ομορφιά; Θα κάνουμε καμιά δουλειά;», οι Αιγοκερίνες «αν έχεις τύχει διάβαινε κι αν έχει λεφτά, ας μου κάνει δώρο το κομμωτήριο», οι Καρκίνες «φέρε μου πίσω την μπουγάδα καλέ», οι Ζυγίνες μετά την αλλαγή, εξαφανίστηκαν και αγνοούνται και οι Κριαρίνες μετά από τόσο τρέξιμο… κάτι πήραν και αυτές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved