Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Ζύγωσε λοιπόν ο καιρός της Αποκάλυψης, το οικονομικό «θηρίον» υψώνει το ανάστημα του κι ετοιμάζεται να κυβερνήσει. Όμως η συνέχεια είναι γνωστή και νομοτελειακά αυτά που κάνουν οι όψιμοι «σωτήρες» θα τα πληρώσουν σαν τον τύραννο Αρδιαίο της Πλατωνικής «Πολιτείας», έτσι όπως τα περιγράφει στο «Επί Ασπαλάθων» ο Γιώργος Σεφέρης.

«Τον έδεσαν χειροπόδαρα» μας λέει,

«τον έριξαν χάμω και τον έγδαραν,

τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν

απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους

και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο κουρέλι».

Τώρα ο λαός, μάλλον στην νηστικόπιττα αλλά ευτυχώς οι «πατέρες» του Έθνους θα κατεβάσουν τον μισθό τους κατά 25% ενώ υπάρχουν και υπέρμαχοι του να πάνε στα 476€. Αν δεν με πιστεύετε, σας ορκίζομαι σε ότι έχω πιο ιερό, να μην σώσω να δω ξανά πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Γιωργάκη.

Η μέρα έχει πολύ σασπένς αφού τα νεύρα θα είναι ...χορδές από την λύρα του Πυροβολάκη. Όμως το καλό είναι πως υπάρχει επίσης και πολύ αγάπη. Ας φτιάξουμε λοιπόν αλυσίδες, για να κρατήσουμε μακριά την ένταση. Αγκαλιά το λένε αυτό...

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση είναι Άρης = Cupido =Σελήνη/Ουρανός= Cupido=Αφροδίτη/Vulcanus: Γυναίκες που τείνουν στη βία. Βλάβες και τραυματισμοί που προκαλούνται από μια γυναίκα. Αιτία τραυματισμών από έναν δημόσιο σάλο. Μια γυναίκα προκαλεί ένα σωστό πανδαιμόνιο. Διασκέδαση κάτω από περίεργες συνθήκες. Υπαίθριο πάρτι. Έρωτας στην βροχή. Εξαναγκασμός να κάνω κάτι. Καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

Ο έρωτας βάζει σημάδι και εσείς οι γυναίκες να είστε έτοιμες να αναλάβετε δράση κι ας γίνει ...πανικός! Ωραίες εξισώσεις που μας ανοίγουν την όρεξη για να ζήσουμε στα άκρα τον έρωτα. Άλλωστε είναι αφορολόγητος και σίγουρα έχει ευεργετικές ιδιότητες.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν ένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, να το μεγεθύνεις» Ντόναλντ Ράμσφελντ

Το τραγούδι της ημέρας: Σήμερα δεν σας βάζω τραγούδι… ύμνο σας βάζω! Pink Floyd - Another Brick In The Wall

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved