Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/2

 

Σελήνη στην Παρθένο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 8 έως 10/2

από την Κατερίνα Σαλωνίκη





katerinanew1.jpg


Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα φεγγαρόλουστο διήμερο προβολής, εκτόνωσης και ανάδυσης πάσης φύσεως συναισθημάτων, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου της Παρθένου, σήμερα 8/2 στις 19:34 το απόγευμα.

Κρατώντας τα τεφτέρια του απολογισμού, η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται λίγο αργότερα στις 19:52, προκαλεί διάθεση εξιδανίκευσης ακόμα και της πιο αυστηρής πραγματικότητας.

Το βράδυ διακρίνεται από ρομαντισμό και τάσεις φυγής από την πεζή καθημερινότητα, ακόμα και για τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς της χειροπιαστής και λεπτομερούς ανάλυσης.

Το σίγουρο είναι πως ο ερωτισμός, θα υπερνικήσει κάθε αντίσταση.

Αυτό θα είναι ακόμα πιο έντονο, εφόσον στις 9/2 πλέον στις 1:45 το πρωί, κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Δία, που επηρεάζει το προηγούμενο βράδυ, χαλαρώνοντας την ένταση και τις αμφιβολίες, προκαλώντας μια πληθωρική διάθεση, που αποτυπώνεται παντού.

Η ακρίβεια πάντως σε ότι κάνουμε και σε ότι θελήσουμε να αποσπάσουμε, δεν θα υπερκαλυφθεί από κανένα τερτίπι ούτε και από τον υπερβολικό ενθουσιασμό.

Στις 10:08 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα και την κλείνει επίσης, διατηρώντας μας ολημερίς σε μια αφοσιωμένη διάθεση σε ότι κι αν κάνουμε, με άπλετη προθυμία και ισχυρότατη θέληση.

Η μέρα προσφέρεται για ψυχολογική ανάταση, που θα κατακτήσουμε μέσα από συναισθηματική ένταση, στην οποία θα ποντάρουμε ένα αξιοσέβαστο ψυχικό απόθεμα.

Στις 10/2 στις 7:13 το πρωί, η σύνοδος με τον ανάδρομο Άρη δεν είναι και η πιο ευτυχής συνάντηση, που σε πολλούς θα δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό, αγγίζοντας τα όρια της υστερίας.

Ως το απόγευμα θα μοιάζουμε με χύτρες που βράζουν, ενώ οι υποθέσεις μας θα καθυστερούν απελπιστικά.

Καλύτερα αυτό το διάστημα να μην επιδιώξουμε τίποτα διαδικαστικό και οτιδήποτε έχει σχέση με τακτοποίηση, πάσης φύσεως εκκρεμοτήτων.

Αν αυτό είναι δυνατόν, αναβάλλουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας για την επόμενη μέρα, αφού η Σελήνη στις 21.55 το βράδυ περνάει στον Ζυγό χαρίζοντας διπλωματία και ένα χαμόγελο, που ανοίγει διάπλατα προκειμένου να πείσει και να διεκδικήσει επιτυχώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved