Star Stylist 8 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 8 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Ας ξεκινήσουμε με κάτι πολύ σοβαρό! Πιο είναι το αντίθετο της Πανσελήνου; Παν-λάχανο (μόνο μακρά από τα μαλλιά μας)!

Η επιρροή της Πανσελήνου κρατά ακόμα, οπότε προσπαθήστε να το εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο γίνεται. Βέβαια, δεν υπάρχει πάντα χρόνος και διάθεση για να γίνει αυτό αλλά η ομορφιά είναι ένας τρόπος για να ανέβουμε ψυχολογικά.

Για τα μαλλιά σας, όπως ανάφερα και εχθές, η καλύτερη επιλογή είναι το κούρεμα. Όχι όμως να τα κουρέψετε και τις δύο μέρες μπας και μακρύνουν εις διπλούν. Μία φορά είναι αρκετή. Αποφύγετε την περμανάντ, εάν δεν θέλετε το αποτέλεσμά της να σας κάνει να δείχνετε σαν την Dolly το προβατάκι. Μια extra περιποίηση που μπορείτε να προσθέσετε είναι η μάσκα μαλλιών και το μετάξι. Θα σας προσφέρει τροφή, αναδόμηση και λάμψη.

Τα πόδια σας φωνάζουν για πεντικιούρ. Δεν φτάνει που είναι κλεισμένα στα παπούτσια, να μην τα περιποιηθούμε και λίγο; Η φροντίδα θα τα ανακουφίσει δίνοντας σας ένα ανάλαφρο περπάτημα. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε ένα τέλειο πεντικιούρ, απλά να τα περιποιηθείτε και να διώξετε όλα τα νεκρά κύτταρα από πάνω τους. Όταν τελειώσετε, μην ξεχάσετε να τα βάψετε με ένα έντονο και φωτεινό χρώμα.

Το πρόσωπο σας σήμερα χρειάζεται τροφή. Μετά από την καθημερινή του έκθεση σε τόσα βλαβερά στοιχεία του περιβάλλοντος, ζητά την προσοχή σας. Αφού το έχετε καθαρίσει, βάλτε του μια μάσκα που θα το θρέψει και θα δείτε ότι θα πάρει λάμψη αμέσως. Όσο για το μακιγιάζ καλό θα ήταν να διαλέξετε λαμπερά και φωτεινά χρώματα. Φροντίστε να τονίσετε τις γωνίες του προσώπου σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Λιονταρίνες «η ζωή είναι μια σκηνή… μπορώ να έχω λίγο παραπάνω φωτισμό;», οι Υδροχόες «άστα με συνεπήρε και με συνεσήκωσε, δεν έρχεσαι να λύσουμε το πυθαγόρειο θεώρημα;», οι Ταυρίνες «ζωή και κότα» και μια Κριαρίνα (που βρέθηκε ένα ντουβάρι μπροστά της και της έκοψε την φόρα) «εγώ παίρνω την ζωή και εσύ πάρε την κότα!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved