Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Τώρα που μας πήραν φαλάγγι οι Γερμανοί, είναι σκόπιμο να θυμηθούμε λίγο την Ιστορία τους. Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πει πως «όταν η κυβέρνηση οδηγεί ένα λαό στην καταστροφή απ’ όλους τους δρόμους, η επανάσταση αποτελεί όχι πια δικαίωμα των πολιτών αλλά καθήκον». Η διαφορά μεταξύ Μέρκελ και Χίτλερ είναι πως ο Χίτλερ δεν χρειάστηκε να είναι «κολλητή» κανενός κομματάρχη και καγκελάριου.

Είχε επίσης πει πως «χάριν της ιστορικής αληθείας οφείλω να διαπιστώσω ότι μόνον οι Έλληνες, εξ' όλων των αντιπάλων οι οποίοι με αντιμετώπισαν, επολέμησαν με παράτολμον θάρρος και υψίστην περιφρόνησιν προς τον θάνατον…».

Το μήνυμα λοιπόν είναι απλό και σαφές: Ο κόσμος περιμένει από εσάς, ω Έλληνες, να βγάλετε το φίδι από την τρύπα.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση της ημέρας είναι κάπως περίεργη: Χείρωνας= Κρόνος/Πλούτωνας= Βόρειος Δεσμός /Admetos= Ουρανός /Admetos= Ουρανός /Cupido= Σελήνη= Άρης /Ουρανός

Δυσκολίες στην εφαρμογή και στην ανάπτυξη σχεδίων και προτάσεων. Έχοντας επαφές με κάποια άτομα από παλιά. Επαφές που είναι ψυχαναγκαστικές. Ένας αργός

χωρισμός. Απομόνωση. Στενοκεφαλιά. Επαφές με ελάχιστους. Αδιαφορία για την κοινή γνώμη. Πρόσωπα που κάνουν ρήξη και ανατροπή. Η ώρα της χαριστικής βολής σε μια σχέση. Μια ανατροπή εκ του ασφαλούς. Μέσω μια απροσδόκητης εξέλιξης πολλά πράγματα θα δρομολογηθούν από τον λαό. Κλαίω από τα νεύρα μου. Το κλάμα ως μέσο εκτόνωσης. Επεισόδια. Σχέσεις (αισθηματικές) που στηρίζονται στην ερωτική χημεία ή στο συμφέρον.

Μια μέρα όπου πρέπει να είσαστε συναισθηματικά «μαζεμένοι», αφού η Χάρις Αλεξίου, όταν τραγουδούσε το «έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία», μάλλον δεν γνώριζε για το πανηγύρι που έρχεται στην παρούσα φάση. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν ενώ δεν αποκλείεται να καταλάβετε πως κάποιοι είναι «όπου φυσάει ο άνεμος». Αισθηματικά, μπορεί να ανακύψουν νέες σχέσεις αλλά και να ανανήψουν παρελθοντικές καταστάσεις με διάρκεια σαν τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Τα δάκρυα δεν κάνουν κακό, αρκεί να μην χαλάνε το μακιγιάζ. Επίσης για να καινοτομήσουμε σας βάζω και τα δυο σημαντικά μεσοδιαστήματα Ceres /Admetos και Ceres/Κρόνος για εσάς που θέλετε να κάνετε δίαιτα.

Ceres/Κρόνος

Όσοι έχετε πλανήτες από πρόοδο ή διέλευση ή γενέθλιους μεταξύ 17ης και 18ης των παρορμητικών (εκτός Δία) ή 25ης των Μεταβλητών ή 10ης με 11ης των σταθερών μπορείτε να ξεκινήσετε δίαιτα κάνοντας μια μίνι προετοιμασία- αποτοξίνωση. Εάν όμως θέλετε κάτι το οποίο δεν θα σας στοιχίσει ψυχολογικά και βλέπετε στην οθόνη του pc αντί για το astrology.gr μπριζολάκια με πατάτες τηγανητές ο άξονας Ceres /Admetos είναι πιο slow αλλά χωρίς πολλές παρενέργειες. Είναι στις 31.06 κι εάν μεταξύ, μηδενικής και 2ης μοίρας των παρορμητικών, 1ης και 2ης μοίρας των σταθερών κι 16ης μοίρας των μεταβλητών, έχετε πλανήτες είτε γενέθλιους είτε από διέλευση τότε μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι απίστευτο πόσα μπορείς να πετύχεις όταν δεν σε απασχολεί ποιος θα πιστωθεί την επιτυχία» Χάρυ Τρούμαν

Το τραγούδι της ημέρας: Κανονικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν μάλλον το Riders of the Storm έπρεπε να βάλω. Όμως οι γενικότερες συνθήκες μάλλον επιβάλλουν κάτι άλλο: Queen-We Will Rock You



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved