Star Stylist 7 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 7 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Κάτω από την Πανσέληνο είδα το μαλλί μου και μου ήρθε τόσο απότομα που άλλαξα ευθύς την κεφαλή μου!

Καλά το καταλάβατε, έχει Πανσέληνο απόψε και είναι ωραία (όπως λέει και η Χαρούλα). Η ενέργεια που μας προσφέρει από το Λέοντα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με τα της εμφάνισης. Παλιά οι γιαγιάδες μας έλεγαν ότι, αν κουρευτείς με Πανσέληνο, τα μαλλιά σου μακραίνουν περισσότερο και πιο γρήγορα. Για όσες δεν το γνωρίζετε, μια δοκιμή θα σας πείσει.

Τα μαλλιά σας: σήμερα και για όσο διαρκεί η ενέργεια της Πανσελήνου, η καλύτερη περιποίηση που μπορείτε να τους προσφέρετε είναι το κούρεμα και το καθάρισμα της ψαλίδας. Η δημιουργικότητα έχει πολλές πιθανότητες να χτυπήσει κόκκινο! Οι επιλογές που θα έχετε θα είναι πολλές και τα αποτελέσματα λαμπερά.

Τα νύχια σας απαιτούν να είναι έντονα βαμμένα. Πρέπει να ξεχωρίσετε! Ένα έντονο κόκκινο βερνίκι, το οποίο να γυαλίζει και να μην είναι μουντό, θα τονίσει το χέρι και θα το κάνει να ξεχωρίσει. Μια άλλη απόχρωση που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε είναι το χρυσό και το κίτρινο. Δεν είναι ανάγκη να είναι σε όλο το νύχι, μπορείτε απλά να φτιάξετε σχέδια με αυτά τα χρώματα.

Το μακιγιάζ σας κάντε το όσο πιο λαμπερό γίνεται. Διαλέξτε κίτρινες και σκούρες αποχρώσεις για να κάνετε τις γωνίες του ματιού. Τονίστε περισσότερο τα μάτια με eyeliner τραβώντας μια λεπτή γραμμή. Προσπαθήστε να ξεκινάει από την αρχή του ματιού και να κάνει γραμμή στο τέλος.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Καρκίνες… και όλο κλαίνε τα καβουράκια, οι Παρθένες τραβάνε κόλλημα με την δαχτυλιά που είδαν στον καθρέφτη, οι Ζυγίνες «…κάτσε να ετοιμαστώ να δω τον καλό μου (μην τον δει καμιά άλλη)», οι Σκορπίνες «για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος (αλλιώς να τον αλλάξω)», οι Τοξοτίνες πρέπει να ομορφύνουν… καιρός να ταξιδέψουν, οι Υδροχόες... τα έζησαν όλα και ήρθε η ώρα να πάνε σε καινούργιο πλανήτη για πιο συναρπαστικές περιπέτειες, οι Αιγοκερίνες… ελπίζουν να έχει πιστωτική… μην φτιάχνονται τσάμπα και οι Κριαρίνες …το’χω-το’χω (μαζί και τον τοίχο βέβαια)!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved