Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/2

 

Σελήνη στον Λέοντα – Πανσέληνος

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 6 έως 8/2






από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα βηματίζει απαστράπουσα σαν να την καλούν να παραλάβει το Όσκαρ, βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα 6/2 στις 15:24 το μεσημέρι.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 19:00 το απόγευμα, μας επηρεάζει από το μεσημέρι με έναν ασυνήθιστο τρόπο, κάνοντάς μας ιδιαίτερα πρωτότυπους, ευφάνταστους και αισιόδοξους. Σε κάθε μας δραστηριότητα θα έχουμε στο νου μια κίνηση έκπληξη, που θα ξαφνιάζει τους άλλους και θα ανεβάζει τις προσωπικές μας μετοχές.

Στις 21:24 το βράδυ η κορύφωση του τετραγώνου με τον Δία, που επηρεάζει από το απόγευμα και ως το τέλος της ημέρας, υπογράφει μια ημέρα που η υπερβολή, η επίδειξη ισχύος, αλλά και οι γενναιόδωρες πράξεις και μεγαλόψυχες συμπεριφορές, θα έχουν την τιμητική τους.

Η ημέρα γενικότερα προσφέρεται για κάθε τι φαντασμαγορικό, μοιάζοντας σαν προετοιμασία για μια μεγάλη εκδήλωση. Φυσικά ανήκει σε εκείνες τις ημέρες που θέλουμε να ξεφύγουμε όσο και όπως μπορούμε από την καθημερινότητα, βγαίνοντας έξω ή κάνοντας οτιδήποτε άλλο που θα μας δώσει χαρά.

Στις 7/2 η Λιονταρίσια Σελήνη μας προετοιμάζει από το πρωί για τη στιγμή που θα βρεθεί απέναντι από τον Ήλιο, σαν την ώρα της νύφης που παραδίνεται στον γαμπρό.

Έως τις 23:53 λοιπόν το βράδυ που φτάνει η ώρα της πανσελήνου, η ένταση, η υπερδιέγερση, η τάση να αποκτήσουμε κάτι εντυπωσιακό, η ερωτική διάθεση, η δράση και ο ενθουσιασμός, είναι μερικές από τις διαθέσεις που μας κυριεύουν.

Η θεατρική μας συμπεριφορά, καθώς και το ακαταμάχητο στυλ που υιοθετούμε, γοητεύει και έλκει σαν μαγνήτης, ενώ η ψυχολογία μας είναι ξεχασμένη στην αίθουσα της παράστασης και καταχειροκροτεί, ευγνωμονώντας για την ψυχαγωγία.

Στις 8/2 και 42’ μετά τα μεσάνυχτα η αντίθεση με τον Ερμή επηρεάζει παράλληλα με την Πανσέληνο, φέρνοντας σε πολλούς κατά τη διάρκεια της ημέρας ευχάριστα νέα, για άλλους κάποιες αναπάντεχες ειδήσεις, ακόμα και την ευκαιρία να πράξουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσουμε εμείς μια είδηση, που θα σχολιαστεί.

Έως τις 19:34 το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο, έχουμε την ευκαιρία να μεγαλουργήσουμε, ενθυμούμενοι όμως πως βρισκόμαστε κάτω από μια πολύ δυνατή Πανσέληνο και κάθε υπερβολή μπορεί να παρεξηγηθεί και να μετατραπεί σε απογοήτευση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved