6 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
6 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









16 έως 17 Υδροχόου

Σύμβολο: «Μια πονεμένη γυναίκα.

Ερμηνεία: Σε υλικό επίπεδο είναι μια «δύσκολη» μοίρα και ο άνθρωπος εδώ καλείται συχνά να αντεπεξέλθει σε μια σειρά από βάσανα ή κακουχίες -δικών του ή προσώπων με τα οποία συνδέεται στενά- χωρίς μάλιστα να έχει ουσιαστικές βοήθειες από τους γύρω του.

Από αυτήν την άποψη θα πρέπει κατ’ αρχάς να είναι επιφυλακτικός απέναντι σε «σωτήρες» που στην πραγματικότητα αποσκοπούν να εκμεταλλευτούν τις καταστάσεις προς ίδιον όφελος.

Αντίθετα, σωτήρας του εαυτού του αλλά και άλλων πασχόντων μπορεί να γίνει το ίδιο το άτομο και μπορούμε να πούμε πως αυτή είναι και η αποστολή του σε αυτήν την ενσάρκωση, με την προϋπόθεση να μην επικεντρωθεί στο «εγώ» αλλά το «εμείς».

Οτιδήποτε λοιπόν σχετίζεται με τον αλτρουισμό και την φροντίδα -ιδιαίτερα υπό την αιγίδα ενός φορέα ή οργανισμού- μπορεί να γίνει βασική απασχόληση του ατόμου.

Ως αντίβαρο στις στερήσεις και την επαφή με τον ανθρώπινο πόνο, έρχεται βέβαια η πνευματική δύναμη, η αποκτημένη είτε μέσα από τα ίδια τα προβλήματα, είτε ως απόρροια της πίστης σε ένα κοσμικό σχέδιο όπου όλα έχουν τις αιτίες και το νόημα τους.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο πόνος και η ευτυχία είναι καταστάσεις του Εγώ. Ξεχάστε το Εγώ» Λάο Τσε.

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά


Αν είστε «διαθέσιμοι», μπορεί οι προσφορές να είναι δελεαστικές και να έχετε μεγάλη «πέραση», όμως φαίνεται πως κάτι μπλοκάρει την ευτυχία σας και σας βάζει στην θέση εκείνων που δίνουν πολλά χωρίς να παίρνουν τα ανάλογα. Χρειάζεται λοιπόν να κρατήσετε μικρό καλάθι σε σχέση με τις υποσχέσεις που σας δίνονται και να ρίξετε το βάρος σε υποθέσεις που δεν άπτονται των συναισθηματικών σας.

Όσες και όσοι έχετε ήδη μια σχέση ενδέχεται να μοιραστείτε με τον σύντροφο σας προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις, κάτι όμως που παρά την όποια κούραση, μπορεί να γίνει η βάση μιας πιο ουσιαστικής σχέσης, «ζυμωμένης» με αξίες που σπανίζουν.

Οικονομικά

Αν εξαιρέσουμε τις αντενδείξεις που υπάρχουν σε σχέση με συνεργασίες και περιουσιακά-οικογενειακά θέματα, η χρονιά αναμένεται να είναι «βατή» με κύριο χαρακτηριστικό της την ανανέωση των επαγγελματικών στόχων σας και την αναζήτηση νέων εφαρμογών που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στα αδιέξοδα σας.

Το εύρος και η ποιότητα των δημοσίων σχέσεων σας θα κρίνουν πολλά ως προς το τελικό αποτέλεσμα, γι’ αυτό μην κλείνετε ...πόρτες!
Όσον αφορά τις συνεργασίες σας, φροντίστε να εξασφαλίσετε την ασφαλή έξοδο σας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και βέβαια αποφύγετε να συμβάλετε οικονομικά αν δεν είναι απόλυτα σαφές και προσδιορισμένο το συνολικό κόστος αλλά και οι ασφαλιστικές δικλείδες σε σχέση με τις οικονομικές ευθύνες του καθένα.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved