Star Stylist 6 Φεβρουαρίου

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 6 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλή και χαρούμενη εβδομάδα!

Οι όψεις των πλανητών σήμερα ψηφίζουν την ομορφιά (έτσι έκαναν και την προηγούμενη)!

Λίγη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην ώρα που θα επιλέξετε να φροντίσετε τον εαυτό σας.Μην ξεκινήσετε πρωί-πρωί, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Οι σχηματισμοί των πλανητών το πρωί εμπνέουν για συντηρητικές τάσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση της κούρας. Περιμένετε να μεσημεριάσει λίγο.

Βέβαια θα μου πείτε… πως θα πάτε για δουλειά; Καμιά φορά ένα μοναδικό στυλ μπορεί να προσφέρει το καπέλο (μην ρωτήσετε, αν ήμουν αχτένιστη στην photo… δεν θυμάμαι να σας πω) και να καλύψει το ανακατεμένο μαλλί μας μέχρι να μπορέσουμε να ασχοληθούμε μαζί του.

Στα μαλλιά σας: σήμερα δώστε τους αέρα και αφήστε τα να αναπνεύσουν λίγο. Είναι η καταλληλότερη ημέρα για το καθάρισμα των άκρων. Θα έχει μεγάλη επιτυχία και το επιθυμητό αποτέλεσμα… να φύγει αυτή η απαίσια ψαλίδα από τα μαλλιά σας.

Ένα χτένισμα με πολύ όγκο είναι η πρότασή μου. Υπάρχει όμως και η εναλλακτική, όγκος στην κορυφή του κεφαλιού με διάφορα πιασίματα στο πλάι.

Στα νύχια σας το εβδομαδιαίο ραντεβού με την μανικιουρίστα είναι must (αν δεν προλαβαίνουμε ή δεν μπορούμε, υπάρχουν και άλλες μέρες που είναι ευνοϊκές). Διαλέξτε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του χρυσού.

Το μακιγιάζ σας θέλει ζωηρά χρώματα! Στα μάτια η απόχρωση της άμμου σε συνδυασμό με πράσινο θα σας προσφέρει έντονο και μαγευτικό βλέμμα. Μην ξεχνάτε την μάσκαρα! Όσο για το ρουζ, το κοραλλί είναι μια καλή επιλογή. Φυσικά, για το βράδυ οτιδήποτε έχει χρυσό glitter θα σας κάνει να λάμψετε!


Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: η Λιονταρίνα έχει κολλήσει στο καθρέφτη… και ο κόσμος χάνεται, η Ταυρίνα ζηλεύει το μαλλί της διπλανής, η Δίδυμος ξεκινάει την πάρλα… μέχρι που κλείνει το κομμωτήριο κι ακόμα μιλάει στους περαστικούς, η Ζυγίνα έπαιξε ολόκληρη διπλωματία για να φορέσει εκείνη τα λουλούδια στα μαλλιά και όχι η αδερφή της, η Παρθένος είδε μία τρίχα στην βούρτσα και άλλαξε 10 χρώματα και η Κριός ακόμα τρέχει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved