6 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

6 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
SFPage2

Γενικό Προφίλ

H Σελήνη είναι στο ζώδιο του Καρκίνου αλλά όχι για πολύ αφού μετά τις 10:00 μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Έτσι η μέρα αποκτά μια ακτινοβόλα και συνάμα περίεργη γλυκύτητα, αφού θα έχουμε τρίγωνο με τον Ουρανό αλλά και τη Δήμητρα. Προσπαθήστε να περάσετε την μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μην λιγοψυχείτε στα δύσκολα.



ΚΡΙΟΣ: Σήμερα μπορείτε να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη άνεση τα ζητήματα του επαγγελματικού σας τομέα. Αισθηματικά χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα προκειμένου να ικανοποιήσετε τα θέλω του ερωτικού σας συντρόφου. Οικονομικά αποφύγετε τα περιττά έξοδα και μην διαχειρίζεστε αυτά τα θέματα ελαφρά την καρδία. Οι γεννημένοι το 1990 θα κληθείτε να βγάλετε τα κάστανα από την «φωτιά».

ΤΑΥΡΟΣ: Με αυξημένη την διάθεση αλλά και με όρεξη για δουλειά ξεκινά η σημερινή ημέρα. Στα επαγγελματικά θα προσπαθήσετε να κάνετε τη δουλειά σας, αδιαφορώντας για τα θέλω και τα λεγόμενα των άλλων. Αισθηματικά ίσως να νοιώθετε πως οι προσπάθειες σας πέφτουν στο κενό, αλλά μάλλον αυτό είναι υποκειμενικό. Κάποια τηλεφωνήματα είναι πιθανό να σας εκνευρίσουν. Οι γεννημένοι το 1976 δείξτε τις ικανότητες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η είσοδος της Σελήνης στον 3ο οίκο θα βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ήλιο και τον Ερμή που με τις αρμονικές τους όψεις σας βοηθούν να απαλείψετε τα λάθη. Επαγγελματικά, ίσως χρειάζεται να δείξετε τα δόντια σας σε κάποιους που μάλλον είναι αργόμισθοι. Αισθηματικά μην κοντράρεστε στην παρούσα φάση. Οι γεννημένοι το 1964 προσέχετε τις υποσχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ευτυχώς ο Ποσειδώνας λειτουργεί πλέον ως «μεταφυσική» κεραία και τονίζει έτσι την διαίσθηση σας. Στα συναισθηματικά ίσως χρειαστεί να επιδείξετε μεγαλύτερη σύνεση, μιας και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο μπορείτε να σταθείτε δίπλα στους άλλους. Τέλος με τη Σελήνη στον 2ο οίκο ρυθμίστε τις οφειλές σας. Οι γεννημένοι το 1988 να θυμάστε πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

ΛΕΩΝ: Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σας σίγουρα νοιώθετε πως πατάτε πιο καλά στα πόδια σας. Επαγγελματικά χρειάζεται να είστε πολύ πιο προσεκτικοί σε θέματα συμπεριφοράς, γιατί η ανάδρομη φορά του Άρη δημιουργεί εκνευρισμό. Η αισθηματική ζωή υφίσταται σημαντικές μεταλλαγές τις οποίες πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Οι γεννημένοι το 1992 θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες συμμαχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στον 12ο οίκο σας βοηθά να κάνετε πολλά πράγματα και να απασχολήσετε δημιουργικά τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα. Σήμερα ίσως νιώθετε πως πολλές καταστάσεις δεν πάνε κατ’ ευχήν, δημιουργώντας έτσι την ανάγκη για προσωπικό προγραμματισμό. Αισθηματικά κάνετε καλό στην σχέση με το να επισημαίνετε τα λάθη. Οι γεννημένοι το 1988 μην απελπίζεστε, ειδικά τώρα που αλλάζει το παιχνίδι.


ΖΥΓΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα είναι μια ανακούφιση από το… ζόρι που φέρνει ο Άρης μέσα στον 12ο οίκο. Πρέπει να μάθετε να αλλάζετε οπτική και να κατανοείτε πως το μισοάδειο ποτήρι ίσως και να είναι μισογεμάτο. Στα αισθηματικά ήσασταν αποφασισμένοι για το παραπάνω βήμα, μα τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι. Στα οικονομικά ίσως λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα. Οι γεννημένοι το 1988 αποφύγετε τις ρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα σας προβληματίζει, αφού βλέπετε πως κάποιοι σας πληγώνουν. Βέβαια όχι ηθελημένα αλλά τελικά όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Στα αισθηματικά ξεκινάτε μια τρελή κούρσα, μιας και εσείς έχετε φόρμα και τελικά αυτό το aggressive ύφος πουλάει. Ερωτικά δεν χάνετε με τίποτα. Οι γεννημένοι το 1976 θα χρειαστεί κάπου να βάλετε τις φωνές.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα απαιτεί ταχύτητα, ειλικρίνεια κι συλλογικότητα. Κάποια πράγματα και προστριβές που πιθανόν να συμβαίνουν στις σχέσεις σας με τους άλλους ίσως είναι ευκαιρία για να ψάξετε «τις πταίει». Σίγουρα πάντως όχι μόνον οι άλλοι. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και παραδεχτείτε τα σφάλματα σας. Έτσι θα κερδίσετε πόντους. Αποφύγετε συναντήσεις και απαντήσεις σε τρίτο πρόσωπο. Οι γεννημένοι το 1976 θα νοιώσετε ότι κάποιοι σας διεκδικούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τόσο η εμπειρία όσο και η ψυχραιμία στην αντιμετώπιση καταστάσεων θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα, αφού νοιώθετε πως οι άλλοι θέλουν να διεκδικήσουν την μερίδα του λέοντος. Στα επαγγελματικά, ο εργασιακός πυρετός και η εγρήγορση θα είναι τα κύρια στοιχεία της ημέρας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχετε κάποιες ειδήσεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Οι γεννημένοι το 1961 μην αφήνετε τους άλλους να ελέγχουν την ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα καλείστε να δώσετε εξηγήσεις. Μάλλον κάποιοι ψάχνουν το μυστικό της επιτυχίας σας και προσπαθούν να το εκμαιεύσουν. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω σε θέματα ωραρίου. Στα συναισθηματικά είναι μία καλή μέρα, αρκεί κι εσείς με την ψυχολογία σας να φροντίσετε να γίνει πιο όμορφη. Οι γεννημένοι το 1992 μην ρισκάρετε στην παρούσα φάση.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα πρέπει να έχετε κατά νου πως τίποτα δεν σας χαρίζεται, αντίθετα ό,τι κερδίζετε είναι με το σπαθί σας. Συναισθηματικά ίσως αιφνιδιαστείτε από μια κατά μέτωπον επίθεση, μιας και εσείς είστε απορροφημένοι με τα επαγγελματικά σας. Αντιμετωπίστε τέτοιου είδους προκλήσεις με αγάπη και κατανόηση. Οι γεννημένοι το 1980 ακολουθήστε το ρητό «ο τολμών νικά».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved