Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/2

 

Σελήνη στον Καρκίνο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 4 έως 6/2




από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα φορώντας το πιο λάγνο βλέμμα της και με άκρως ρομαντική διάθεση βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Καρκίνου, σήμερα 4/2 στις 8:04 το πρωί.

Ιδιαίτερα νοηματική αυτή η είσοδός της, εφόσον 2 δευτερόλεπτα αργότερα στις 8.06 το πρωί, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που μόλις έχει μπει στους Ιχθείς.

Η μέρα γίνεται ξεχωριστή και η διάθεσή μας αναβιώνει εποχές, που οι τρόποι και η συμπεριφορά σκοπό είχαν να προκαλέσουν συγκίνηση.

Η έμφαση που δίνουμε στα γεγονότα είναι μεγάλη, ενώ ως το μεσημέρι όλες οι κινήσεις και οι ασχολίες μας θα σκεπάζονται από ένα πέπλο μυστηρίου, προκαλώντας την περιέργεια των άλλων και δημιουργώντας ειδυλλιακά σκηνικά και σενάρια.

Η παρεμβολή του τετραγώνου με τον Ουρανό στις 11:44 το πρωί, θα προσδώσει μια συναισθηματική αναστάτωση, επιδιώκοντας τις δυνατές συγκινήσεις μέσα από μια παρορμητική και αυθάδικη συμπεριφορά. Εκφράζουμε ότι νιώθουμε και περιμένουμε να δούμε αντιδράσεις, εξακριβώνοντας μέσα από το πάθος την ουσία.

Στις 13:54 η κορύφωση του εξαγώνου με τον Δία, τροφοδοτεί την υπερβολή και την αίσθηση της άφεσης, σε μια γενικότερη φαντασιακή κατάσταση την οποία νομίζουμε πως ορίζουμε.

Η μέρα θα κυλήσει ως το βράδυ με πολλά αναμμένα κεριά, ατμοσφαιρικές συναντήσεις, αφροδισιακά ποτά και φαγητά, και μπόλικα καρυκεύματα πάσης φύσεως.

Ιδανικό βράδυ για οτιδήποτε πρωτότυπο που θα κάνει την μέρα να διαφέρει από τους καθημερινούς ρυθμούς.

5΄ μετά τα μεσάνυχτα της 5/5 η αντίθεση με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ώρες πριν, δηλώνει πως η βραδιά θα στιγματιστεί από κάτι που θα καταχωρηθεί σαν αξέχαστη συναισθηματική εμπειρία, εφόσον η σφοδρότητα των συναισθημάτων μας, θα είναι μεγάλη.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με τον απόηχο της προηγούμενης εφόσον η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της. Η λαγνεία που θα μας περιβάλλει ακόμα και στην πιο πεζή μας δραστηριότητα, θα μας κάνει να νιώθουμε σαν να έχουμε βουτηχτεί σε μια λίμνη από μέλι, που μεταμορφώνει το δέρμα και απογειώνει την ευεξία.

Στις 6/2 στις 1:00 το πρωί, το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το βράδυ της 5/5 μας δίνει σωματική αντοχή και ψυχικό σθένος, ώστε να πάρουμε πρωτοβουλίες για οτιδήποτε μας ευχαριστεί και αποθεώνει τις επιθυμίες μας.

Στις 11:28 το πρωί το τρίγωνο με την Αφροδίτη που επηρεάζει ώρες πριν, ανοίγει την ημέρα μας με όμορφη διάθεση, ιδιαίτερα καλλιτεχνική, ενώ η εξωτερική μας εμφάνιση μοιάζει να έχει βγει από πίνακα συγκεκριμένης τεχνοτροπίας. Το κυνήγι του διαφορετικού δεν έχει σταματημό, ενώ το πρωινό προσφέρεται για κάθε απόδραση σε «κουλτουριάρικα» μέρη.

Στις 14:31 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Κρόνο αρχίζει να δημιουργεί μια ψυχολογική πτώση, σαν να ξυπνάμε ξαφνικά από όνειρο και να ψάχνουμε να ζήσουμε εκείνα που βλέπαμε, μάταια όμως.

Λίγο αργότερα στις 15:24 η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, για να μας αποκορυφώσει, μέσα από μία δυνατή και σκεπτόμενη πανσέληνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved