Star Stylist 4 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 4 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Σήμερα, η ημέρα θα δώσει πολλές ευκαιρίες για καλλωπισμό. Ο Δίας σε εξάγωνο με την Σελήνη θα σας ωθήσει να βρείτε λίγο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Βέβαια, πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη, η οποία σας λέει να μην κάνετε υπερβολές. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές. Δεν πειράζει να γίνετε λίγο συντηρητικές και κλασσικές στις επιλογές σας… «Λόγω της ημέρας Αντωνάκη μου… θα στο κάνω το χατίρι και δεν θα αλλάξω τα μαλλιά μου».

Τα μαλλιά σας θα υπάρξουν ευκαιρίες να τα φτιάξετε, είτε πηγαίνοντας στο κομμωτήριο, είτε να σας τα φτιάξει μια φίλη σας στο σπίτι. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνετε πάντα. Με ένα απλό ίσιωμα θα κάνετε την έξοδο σας το βράδυ και όλα θα είναι μια χαρά. Όσο πιο φυσικό, τόσο το καλύτερο.

Τα άκρα σας σήμερα δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Ένα απλό βάψιμο σε ψυχρές αλλά όχι έντονες αποχρώσεις θα ήταν ιδανικό. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο, ούτε να κάνετε υπερβολές.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα μπορούσε να είναι σε ψυχρές αποχρώσεις, χωρίς έντονες διαφορές αλλά αρκετές, ώστε να τονιστούν τα μάτια. Προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ποτέ την μάσκαρα. Είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα γοητευτικό βλέμμα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας οι Υδροχόες που σκάνε τα πονηρά τους χαμόγελα, οι Ιχθύες που τους κλείνουν το μάτι, οι Παρθένοι που αγωνιούν, οι Ταυρίνες που μουλαρώνουν, οι Καρκίνες που προσπαθούν (ένα μπρος –δύο πίσω) και κάτι καταφέρνουν και μια Κριός… ακόμα τρέχει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved