Star Stylist 3 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 3 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Περίεργη ημέρα σήμερα. Δεν θα έλεγα ότι είναι κατάλληλη για καλλωπισμό ή ψώνια. Ούτε για τα ψώνια του super market! Αν θέλετε σήμερα να ασχοληθείτε με την ομορφιά σας καλό θα ήταν να διαλέξετε απλά μικρά πραγματάκια και όχι ιδιαίτερα σημαντικά. Ασχοληθείτε με την ομορφιά άλλων πραγμάτων ώστε αν δεν γίνουν όπως τα θέλετε, να μην σας πειράξει.

Τα μαλλιά σας σήμερα με μια απλή κοτσίδα θα φανούν αρκετά περιποιημένα, αν και πολύ πιθανόν να σας την χαλάσουν μιας και η όψη της Αφροδίτης με του Άρη καλά κρατεί ακόμα. Να έχετε κουραστεί για να τα φτιάξετε (επειδή απαιτεί κόπο σήμερα για να φτιαχτεί το μαλλί) και μόλις τα καταφέρετε να σας τα χαλάσουν… αυτό πάει πολύ!

Τα άκρα σας ίσως να είναι αρκετά καλή ημέρα για να τα γυμνάσετε! Εμπρός …μαρς … πάμε… Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε τρέξιμο (με το μαλακό όμως) αλλά για όσους δεν είναι fan της γυμναστικής δεν πειράζει. Κλείστε τα μάτια στο κρεβάτι και φανταστείτε πως τρέχετε (αυτό είναι πιο κουραστικό από ότι εάν το κάνατε πραγματικά).

Το μακιγιάζ σας σήμερα φροντίστε να είναι απλό λυτό και σοφιστικέ, όλο και κάποιος διανοούμενος θα το προσέξει ή το πολύ-πολύ κανένας πιτσιρικάς (δεν είναι κακό). Οι απαλές αποχρώσεις του πράσινου θα σας βοηθήσουν για να προσαρμόσετε την ενέργεια αυτής της ημέρας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας για μια ακόμα μέρα είναι οι Ιχθύες, ακολουθούν στενά οι Δίδυμοι, οι Υδροχόοι και οι Ταύροι με τους Καρκίνους να κόβουν δρόμο (πρωτότυπο)! Ένας Κριός πετάγεται ξαφνικά… άκρη… εγώ πρώτος! Ο αγώνας δρόμου ξεκίνησε και να δούμε ποιος θα κερδίσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved