Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα! Ναι, ναι σαν σήμερα το 1830 οι κύριοι των δυνάμεων είπαν να δώσουν στην χώρα αυτή το δικαίωμα να αποκτήσει οντότητα. Και ο Βλαδίμηρος -τι ευγενικό αγόρι - αντί ευχών τα έχωσε στην τρόικα και είπε «αλυσοδέσατε μια ανήμπορη χώρα». Που είσαι Grande Αικατερίνη να δεις τ’ αγγόνι σου! Άντε να κατέβουν και τα φουσάτα του «ξανθού γένους» να ξελυσσάξουν επιτέλους κι οι προφήτες. Κι εγώ να δω τον Άδωνι να ορκίζεται πρωθυπουργός στην Αγιά Σοφιά και να πω ως άλλος Χελάκης: «Δεν περιγράφω άλλο».

«Δεν θα παραδώσουμε τη χώρα στους μπολσεβίκους»! Αυτή είναι η ατάκα της χρονιάς από τον υφυπουργό, που το τελευταίο διάστημα ζει μονίμως ημέρες του 44.

Κι εμείς της Κατοχής...

Anyway, αρκετά με τα πολιτικά αλλάζουμε σελίδα. Η ημέρα σήμερα είναι sos για ζητήματα σχέσεων και συζητήσεις με πάθος. Ποιό πάθος δηλαδή; Εδώ είναι το κακό που κάνουν οι Χολυγουντιανές παραγωγές. Πάει πλέον ο άνδρας που θα πει: «Να και αν μείνεις, να κι αν δεν μείνεις». Δηλαδή τα ισοπεδώσαμε όλα χάριν της εικόνας; Η γυναίκα έγινε γυναίκα καριέρας και ο άνδρας καμαριέρα με i-phone.

Ο καιρός γαρ εγγύς

Αισθηματικά, αν ακούσετε «εγώ πολύ σε αγάπησα» και τέτοια κάντε την σιγά-σιγά γιατί το παραμύθι δεν θα έχει ούτε μπρουτάλ λύκο ούτε καν τους εφτά νάνους. Και αν είσαστε σε κάποια παράνομη σχέση (ξέρω, ξέρω, αποκλείεται, αλλά λέμε ΑΝ) προσπαθήστε να μην πάτε σε μέρη-στέκια και σας δει κανένα μάτι γιατί κάνει ψύχρα και οι ξυλιές πονάνε.

Πάντως, η αγαπημένη μου ατάκα στα ζητήματα σχέσεων είναι το «Σου εύχομαι να περνάς καλά και ο άλλος (ή η άλλη) να σε αγαπήσει όπως εγώ»!

Από την άλλη, η μέρα είναι κατάλληλη για να εφαρμόσετε τα λεγόμενα του Μακιαβέλι (αυτά είχε πάρει ο ΓΑΠ να διαβάσει αλλά στην Αμερικάνικη έκδοση) δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Έτσι, αν κάπου δυσκολεύεστε στο να τελειώσει κάποια εργασία σας, δεν θα ήταν άσχημο να πείτε «λάβατε ημέτερε τα δέοντα προς λήψην πρωτοβουλίας» ή αλλιώς «τσίμπα μια πενηντούμπα και κάνε την γαργάρα την δουλειά».

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση λέει πως Ήλιος= Ερμής/Ουρανός=Άρης/Kronos = Σελήνη /Πλούτωνας= Ποσειδώνας/Apollon= Zeus/Apollon= Δίας/Admetos:

Αγγελιοφόρος. Το άτομο που ενεργεί ανεξάρτητα. Ανώτερος Αξιωματικός. Αστυνόμος. Η πορεία μιας ορισμένης ώρας της ημέρας. Το άτομο που εργάζεται κάτω από μια μεγάλη αυταπάτη σχετικά με το μέλλον του ή που είναι μέσα στην αβεβαιότητα σχετικά με αυτό. Δωροδοκία. Το άτομο που έχει πρακτική εμπειρία. Ένα άτομο που τρώει από τα έτοιμα. Από την σύνταξη , από την Κοινωνική Πρόνοια. Από ένα κομπόδεμα.

Για την δική σας υγεία και ευεξία αποφύγετε συναντήσεις που έχουν σκοπό τα επαγγελματικά και γενικά μην λαμβάνεται όποιες συζητήσεις πολύ σοβαρά υπόψη σας

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Η αγάπη είναι σαν την ιλαρά: Όλοι πρέπει να την περάσουμε. Και, όπως την ιλαρά, την περνάμε μόνο μια φορά» Jerome. K. Jerome

Το τραγούδι της Ημέρας: Αχ Ελλάδα - Νίκος Παπάζογλου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved