3 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
3 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
3_feb

Γενικό προφίλ

Η «μεταβλητή» Σελήνη στους Διδύμους δίνει τον ρυθμό στην καθημερινότητα, «ζαλίζοντας» ενδεχομένως εκείνους τους χαρακτήρες που είναι λιγότερο ευπροσάρμοστοι σε εναλλασσόμενες καταστάσεις. Ανάλογη θα είναι και η διάθεση σας. Εκεί που θα είσαστε κάπως «στα κάτω σας», ξαφνικά μπορεί να «ανεβείτε» με ένα τηλεφώνημα και μετά ...φτου κι απ’ την αρχή!.

Πάντως, το εξάγωνο Ηλίου-Βορείου Δεσμού είναι πιθανόν να συμβάλλει σε λύσεις και διεκπεραιώσεις υποθέσεων, μέσα από καίριες, όσο και «τυχερές» επαφές.

ΚΡΙΟΣ

Ίσως νοιώσετε μια έμφυτη ανάγκη να φύγετε ή να αλλάξετε παραστάσεις και περιβάλλον. Ίσως πάλι να βρεθείτε μπροστά σε συζητήσεις τρίτων που πιθανώς δεν γνωρίζετε και, βλέποντας το μέγεθος των ζητημάτων τους, να αναφωνήσετε «Είμαι καλά»! Οικονομικά ζητήματα έρχονται σε μια ικανοποιητική κατάσταση ενώ στα ερωτικά χρειάζεται καλύτερο πλασάρισμα του εαυτού σας. Για τους γεννημένους το 1980, φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην προσωπική τους ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειές σας σήμερα εστιάζονται σε κάποια οικονομικά ζητήματα και στην αναγκαιότητα να συνεχιστεί η καλή λειτουργία σας στον χώρο εργασίας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο ίσως δοκιμάσουν να σας ανακατώσουν με άτομα τα οποία πρόκειται να ξαναδείτε γι’ αυτό καλύτερα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με χιούμορ. Αισθηματικά, κάντε μια πρόταση για έξοδο, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Οι γεννημένοι το 1992, πρέπει να θυμούνται πως πέρα από τα λόγια, χρειάζονται και έργα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά να κινηθείτε με ταχύτητα και μέσα από έναν «ελεγχόμενο παρορμητισμό» να πετύχετε πράγματα. Επαγγελματικά, κάποιοι ίσως νοιώσετε πως θέλουν να γίνουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη αλλά σύντομα θα βρεθούν στο πυρ το εξώτερο. Αισθηματικά, μέσα από επικοινωνίες ίσως καταφέρετε να διαπιστώσετε πως τίποτα δεν σας σταματά. Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει εδώ κι τώρα. Οι γεννημένοι το 1967, αφήστε τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο θα σας φέρει κάποιες ανησυχίες και κάποιες αναστολές. Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν αναλάβει το ρόλο των σωματοφυλάκων σας, δείχνοντάς σας πως όλα αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού και τίποτα παραπάνω. Εργασιακά δεν πιάνεστε, αφού δουλεύετε ακατάπαυστα κάνοντας παράλληλα σωστή διαχείριση. Αισθηματικά, ίσως η απόφαση να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας να είναι η πλέον κατάλληλη.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία Ηλίου και Ερμή απέναντί σας βοηθά να πετύχετε πολλά πράγματα. Διεκδικήσεις και αιτήματα οικονομικού περιεχομένου μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά. Στα επαγγελματικά σας ίσως κάποια ζητήματα, χωρίς να έχετε υπαιτιότητα, να παρουσιάσουν κάποια καθυστέρηση. Αισθηματικά, χρειάζεται να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικές εξελίξεις. Οι γεννημένοι το 1965, προσέξτε μην ξεχάσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά πράγματα απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και σε αυτά εσείς είσαστε σπεσιαλίστες. Ο Άρης, αν και ανάδρομος, σας δίνει στρατηγικές ικανότητες και καλώς ή κακώς ξέρετε να περιμένετε. Επαγγελματικά, οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να σας δίνει το εχέγγυο πως τελικά θα τηρηθούν τα συμφωνημένα. Οι αισθηματικές υποθέσεις βελτιώνονται ενώ σιγά-σιγά πατάτε καλύτερα στα πόδια σας. Οι γεννημένοι το 1990, κοιτάτε περισσότερο στο απώτερο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τα πάντα κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς και η πλάστιγγα γέρνει υπέρ σας. Σε προσωπικό επίπεδο, χρειάζεται απλά να κοντρολάρετε κάποια πράγματα διότι, αν συνεχίζετε να δίνετε ίσως τελικά θεωρηθείτε δεδομένοι. Επαγγελματικά, δείχνοντας τις πραγματικές σας δυνατότητες, αφήνετε κάποιους άφωνους, αφού μέχρι τώρα οι κινήσεις σας ήταν στο ρελαντί. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αλλά όταν είσαστε ενωμένοι σαν γροθιά τι να φοβηθείτε; Οι γεννημένοι του 1965, μην πιστεύετε πολλά από αυτά που ακούτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο κινείστε με γοργούς ρυθμούς, αφού τόσο τα άτομα όσο και η πιθανή κατάληξη σας ενθουσιάζουν. Επαγγελματικά, είστε «τραβά με να σε τραβώ να ανεβούμε το βουνό». Σήμερα, ίσως θα ήταν φρόνιμο να προσέξετε τα ζητήματα που σχετίζονται με τις επικοινωνίες διότι ίσως πείτε λόγια που αφενός μετανιώσετε και αφετέρου να γυρίσουν μπούμερανγκ. Οι γεννημένοι του 1972, εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε πολλά βήματά σας σήμερα θα υπάρχει αναβλητικότητα. Ίσως η αβεβαιότητα του ανάδρομου Άρη στην Παρθένου σας ωθεί να κάνετε πίσω ακόμα και σε ήδη δοκιμασμένα πράγματα. Αν καθυστερήσετε να πάρετε αποφάσεις, θα αργήσετε πάλι να συναντήσετε την καλή τύχη. Αισθηματικά, κάνετε την κίνηση που θέλετε και μην σκέπτεστε το τι είναι σωστό και τι λάθος. Χρειάζεται θάρρος. Για τους γεννημένους το 1962 θα κριθεί απαραίτητο να βελτιώσετε κάποια πράγματα στα εργασιακά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μια επαγγελματική φάση της ζωής σας όπου η επικοινωνία, αν και δεν είναι το τόσο δυνατό σας σημείο, έστω και με προβλήματα, γίνεται. Η καθημερινή σας ζωή είναι έντονη, καθώς μετακινήσεις και συζητήσεις είναι απαραίτητες για την προώθηση των σχεδίων σας. Από την άλλη, πολλά πράγματα καθυστερούν, χωρίς περαιτέρω παρενέργειες. Αντίθετα, στα αισθηματικά επιτυγχάνετε, αφού εξ αρχής έχετε ξεκαθαρίσει πως εσείς κάνετε παιχνίδι. Οι γεννημένοι το 1986, μάθετε να περιμένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις και οι προφάσεις θα σας αναγκάσουν να πάρετε μέτρα. Ίσως στον χώρο εργασίας κάποιοι να απολαμβάνουν της εύνοιάς σας και να πιστεύουν ότι «ο μήνας έχει εννιά». Εσείς από μεριάς σας είστε μεταξύ του υπέρτατου έρωτα και της απίστευτης επαγγελματικής δημιουργίας και κλεισμένοι σε έναν δικό σας virtual κόσμο. Αισθηματικά, προσπαθήστε απλά με την πρώτη ευκαιρία να «κάνετε μια μίνι-απόδραση». Οι γεννημένοι το 1989, μην αφήνετε τις υποθέσεις σας στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα περισσότερα πράγματα για να γίνουν θέλουν τον χρόνο τους. Ο Άρης απέναντί σας είναι κάπως πιεστικός, αφού κινείτε σε πιο speed ρυθμούς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσπαθεί να σας δείξει την μέση οδό. Επαγγελματικά, κάποια είδηση ίσως σας αφήσει άναυδους, αφού θα καταλάβετε πως πρόκειται για κατάφορη αδικία, όμως ο χρόνος δουλεύει για εσάς. Αισθηματικά, απλά να είστε ο εαυτό σας και μην προβάλετε παράλογες απαιτήσεις. Οι γεννημένοι το 1960, οδηγείστε στα άκρα από το πάθος σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved