Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Πέμπτη σήμερα και ευτυχώς είδαμε άσπρη μέρα. Ασφαλώς μετεωρολογικά μιλάω γιατί από οικονομικά μόνο με γιαουρτάκι άσπρο και παχύ θα δούμε άσπρη μέρα.

Αντιθέτως, για την ώρα κάποιοι προσπαθούν ως συνήθως να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Επαναστάτες, πατριώτες και τραπεζίτες, όλοι λένε πως φορτσάρουν για να σώσουνε την πατρίδα, μάλλον όμως έχουν μπερδέψει τις λέξεις. Να σώσουν την παρτίδα θέλουν, μπας και σωθούν οι ίδιοι... Σουρεάλ πολιτικό τοπίο πασπαλισμένο με χιόνι!

Το καλύτερο ανέκδοτο βέβαια το είπαν οι τραπεζίτες κκ Παπαδήμος και Μόντι που τους κατηγόρησαν ότι ανήκουν σε μασονικές στοές. Και οι δυο απάντησαν πως ευτυχώς πληκτρολόγησαν στο Google τι είναι Μασόνος γιατί δεν ήξεραν. Και εμένα άμα με ρωτήσεις για παϊδάκια τα είδα μια φορά στην Βέφα και προχθές στην εκπομπή του Jamie Oliver….. Ούτε που τα χω ματαδεί ούτε που τα χω αγγίξει.

Ο Λοβέρδος πάλι είδε τα ποσοστά και σου λέει που πάμε τώρα; Άσε να αναλάβει ο Ευάγγελος που η λέξη σύνεση υπάρχει κάπου στα λεξικά στην βιβλιοθήκη του αλλά δεν έτυχε να την διαβάσει. Άλλωστε κατά τον Στρατηγό Αγησίλαο «σφάλει το σώμα σφάλει και ο νους».

Έτσι γίνεται και στην δική μας την ζωή, όμως.

Στα ερωτικά σήμερα προσέξτε γιατί ίσως επιχειρηθεί να γίνει το μαύρο-άσπρο με ιδιαίτερη ευκολία. Από την άλλη, αρκετά τηλεφωνήματα, sms και λοιπά θα έχουν σκοπό περισσότερο να εκμαιεύσουν πράγματα. Ακούστε την φωνή της καρδιά σας και μην την αγνοείτε.

Επίσης, προσέχετε κάποιες προτάσεις επαγγελματικές που φαίνονται δελεαστικές αλλά αποσκοπούν να αποσπάσουν άπλα την δέσμευση σας.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση που δεσπόζει σήμερα είναι Hades=Wi= Ήλιος/Ουρανός = Κρόνος /Zeus= Ερμής /Kronos:

Μεγάλη κακοτυχία. Πολλά πράγματα «στραβώνουν» από το πουθενά. Ακραία και ακαριαία γεγονότα. Φυσικά φαινόμενα. Ο στρατιώτης πρώτης γραμμής. Ένα άτομο με ροπή στα παραπτώματα. Απώλειες μέσω μιας δυσάρεστης έντασης. Κακοτυχία. Ζημιά από έκρηξη μηχανής. Πυρκαγιά. Απώλεια μηχανής. Παρεμπόδιση εργασίας. Αποφάσεις μιας Αρχής που αν και αναρμόδια θα προκαλέσει σάλο.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να εισπράττεις περισσότερους φόρους απ’ όσο είναι απολύτως απαραίτητο, είναι έννομη ληστεία» Κάλβιν Κούλιτζ

Το τραγούδι της ημέρας: ΒΑΡΕΘΗΚΑ - ΒΑΡΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved