2 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
2 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
2_feb

Γενικό Προφίλ

Η Σελήνη, στους Διδύμους, άκρως επικοινωνιακή ενισχύει τις επαφές, και τις μετακινήσεις, ενώ το εξάγωνο Δία-Χείρωνα επιδρά θετικά σε ψυχικό επίπεδο. Το μότο της ημέρας «δεν με παίρνει από κάτω, θέλω και εγώ να ζήσω». Αισθηματικά, προσπαθήστε να είσαστε συγκαταβατικοί. Άλλωστε περισσότερα είναι αυτά που σας ενώνουν παρά αυτά που -με την εμπλοκή του Άρη- σας «φρικάρουν».

ΚΡΙΟΣ

Επικοινωνιακά, μπορείτε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε και μάλιστα χωρίς κόπο. Στα επαγγελματικά, η προσπάθεια που κάνετε είναι αξιέπαινη, αφού δεν σας καταβάλλουν οι όποιες δυσκολίες και αναποδιές. Αισθηματικά, περνούν πολλά πράγματα από το μυαλό σας αλλά προσέξτε να μην ακούτε τους άλλους γιατί μάλλον σας επηρεάζουν. Οι γεννημένοι του 1976 οι αποφάσεις τελικά βαραίνουν μόνο εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ηρεμία σας, ίσως νοιώσετε πως κλονίζεται, αφού η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Άρη σας προβληματίζει. Ο Δίας σε εξάγωνο με το Χείρωνα λειτουργεί ευεργετικά και σας βοηθούν να κερδίσετε. Σε προσωπικό επίπεδο χρειάζεται να κινηθείτε με μεγαλύτερη μυστικότητα γιατί οι κινήσεις σας ίσως φανερωθούν και τελικά χαλάσετε την έκπληξη που οι ίδιοι ετοιμάζετε. Οι γεννημένοι το 1970 ίσως δεχτείτε τηλεφώνημα που θα σας σκορπίσουν χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί και σας δίνει έναν αέρα υπεροχής. Μπορείτε να πετύχετε πράγματα και ρυθμίσεις με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους. Επαγγελματικά, μην κάνετε πίσω στα θέλω κάποιων που είναι ή φαντάζουν παράλογα. Αισθηματικά, ίσως έχετε πει κάποια πράγματα παρορμητικά κι αυτά μάλλον θα τα βρείτε μπροστά σας. Μην το παρακάνετε με τις υποσχέσεις. Οι γεννημένοι το 1964 αισθηματικά θα βρεθείτε σε ένα δίλλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά ζητήματα χρειάζονται συζήτηση και ψυχραιμία. Η Σελήνη στον 12ο οίκο σας αναγκάζει να σκεφτείτε το μέλλον σας αλλά πιο δημιουργικά. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον 8ο οίκο σας καλεί να δείτε τα οικονομικά ζητήματα με πιο μεγάλη προσοχή. Εργασιακά, δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε μια συζήτηση όπου θα σας συνεπάρει. Αισθηματικά, η όρεξη που δείχνετε και η κατανόηση προσμετρούνται στα υπέρ σας. Οι γεννημένοι το 1993 τώρα μπορείτε να κερδίσετε.

ΛΕΩΝ

Η προσωπική σας ακτινοβολία καταφέρνει να σας κάνει πιο ελκτικούς αλλά το ερώτημα είναι, εάν μπορείτε να κάνετε σωστή διαχείριση. Επαγγελματικά, χρειάζεται στις συμφωνίες να ειπωθούν κουβέντες ξεκάθαρες, αν αυτά που θα ακούσετε δεν σας αρέσουν, τότε κάνετε πίσω. Οικονομικά ζητήματα δεν ευνοούνται, ειδικά εάν αποσκοπείτε να ζητήσετε πίσω κάποια χρήματα που σας χρωστούν. Οι γεννημένοι το 1962, πρώτα σκεφτείτε και μετά δράστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα πρέπει να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια τάξη. Η Σελήνη στους Διδύμους σας κάνει και σκέπτεστε κάπως γρήγορα και άναρχα και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας κάπου αυτό δεν σας αρέσει. Σε προσωπικό επίπεδο, η Αφροδίτη στον 7ο οίκο θα σας βοηθήσει να κάνετε πολλά πράγματα με ιδιαίτερη ευκολία. Ειδικά στα αισθηματικά, σήμερα κάνετε εσείς παιχνίδι. Οι γεννημένοι του 1989, αφήστε την μπόρα να περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ένα βάλσαμο επικοινωνιακό και θα πρέπει να έχετε κατά νου πως στον χώρο εργασίας θα αποκτήσετε κάποια προνόμια. Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Ο Άρης στον 12ο οίκο σας κάνει να ανησυχείτε κι να μην λειτουργείτε και τόσο ψύχραιμα. Αισθηματικά, προσπαθήστε να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας και να μοιραστείτε τις ανησυχίες του. Οι γεννημένοι το 1979, αφήστε τα πείσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, σκέφτεστε να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε επαφές που θεωρείτε βαρετές ή επιβαλλόμενες από άλλους. Η παρουσία του Ηλίου και του Ερμή θα σας αναγκάσει ή να σωπάσετε ή να επιτεθείτε. Δύσκολο να βρεθεί η μέση οδός. Αισθηματικά, δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό όμως ίσως κάποιες φορές υπόσχεστε πράγματα πέραν των πραγματικών σας δυνατοτήτων κι αυτό δημιουργεί ένα ζήτημα. Οι γεννημένοι το 1967, αγνοήστε κάποιους κακοπροαίρετους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά την διάρκεια της σημερινής μέρας θα νοιώσετε πως η προσωπική σας υπερηφάνεια θα είναι τονισμένη με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στην επικοινωνία σας με τα άτομα του αμέσου περιβάλλοντός σας. Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη δεν βοηθά στις πρωτοβουλίες γιατί πολλά πράγματα θα φανούν πως είναι κάπως υστερόβουλα. Αισθηματικά, νοιαστείτε για το τι χρειάζεται η σχέση. Οι γεννημένοι το 1970, φροντίστε κάποιες συμβατικές σας υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρείτε τον εαυτό σας σήμερα κάπως πιο ρομαντικό ή σε μία κατάσταση αναζήτησης συγκινήσεων με όλες τις εκφραστικές της μορφές. Η αντίθεση Αφροδίτη-Άρη σε συνδυασμό με το εξάγωνο Δία-Χείρωνα θα σας κάνει πιο «ευρηματικούς» μα κυρίως πολύ πιο ισχυρούς μέσα από μια κατάσταση αυτό-ίασης. Εργασιακά, δεν σας κουνάει τίποτα. Προσοχή λίγο στα οικονομικά σας γιατί ίσως τελικά φανείτε γαλαντόμοι σε ακατάλληλους καιρούς. Οι γεννημένοι το 1992, προσέξτε τα λεγόμενα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μέρα ιδιαίτερη, αφού Σελήνη από τους Δίδυμους και Ήλιος –Ερμής στο ζώδιο σας είναι στα συν της υπόθεσης. Υπάρχει έντονη επιθυμία για να βρεθείτε σε ένα ευχάριστο αλλά σοβαρό περιβάλλον ενώ κάποια ιδιαίτερη συμφωνία με γνωστό σας είναι πολύ πιθανή και αξίζει τον κόπο. Αισθηματικά, το ταίρι σας ίσως επιχειρήσει μια έκπληξη που θα σας ξετρελάνει. Οι γεννημένοι το 1982, τολμήστε αυτό που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, αν πείτε πως θα βάλετε και εσείς ένα χεράκι. Η λέξη κλειδί της ημέρας είναι νοσταλγία. Μια αναπόφευκτη συνάντηση μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινή ένταση ή πιο σωστά ερωτική φλόγωση! Στα επαγγελματικά, παίρνετε τα πάνω σας, αφού η πρακτικότητα και η πείρα σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Οικονομικά, μια πρόταση θα σας αφήσει άναυδους. Οι γεννημένοι το 1980, προσπαθήστε να συνεργαστείτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved