Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/2

 

Σελήνη στους Διδύμους

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 2 έως 4/2




από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με γρήγορο και αέρινο βήμα εκπέμποντας την αίσθηση της αυτάρκειας, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Διδύμων, σήμερα 1/2 στις 21:25 το βράδυ.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό που κορυφώνεται 53’ μετά τα μεσάνυχτα στις 2/2, επηρεάζει το σημερινό βράδυ με μια επικοινωνιακή αύρα, που θέλουμε να την εκτοξεύσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις. Τα τηλέφωνα ανάβουν, οι συζητήσεις διογκώνονται και όλα γίνονται προς χάριν ενός δημιουργικού και πρωτότυπου σκοπού.

Ακόμα και αν παίζουμε τάβλι στο σπίτι μας, η τάση μας να συζητάμε για τα σχέδιά μας, δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, με αμοιβαία ευχαρίστηση.

Η ημέρα θα κυλήσει ως το μεσημέρι με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, με ευθύτητα λόγου και με συμπεριφορά που θα εκλαμβάνεται από τους άλλους ως προκλητική, εφόσον το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι πώς θα επιτύχουμε τις καλύτερες συνδιαλλαγές.

Στις 16:43 το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι και ως το βράδυ, είναι μια όψη που απογειώνει το μυαλό και κάθε είδους επικοινωνιακή δραστηριότητα.

Πολύ καλό διάστημα για να ακούσουμε και να δώσουμε συμβουλές, στρώνοντας παράλληλα το εντυπωσιακό τραπέζι των επιθυμιών μας. Είμαστε σε θέση να χειριστούμε άψογα τις υποθέσεις που μας απασχολούν και αυτό επιβεβαιώνεται από το τρίγωνο με τον Ήλιο, που κορυφώνεται τα μεσάνυχτα ακριβώς της 3/3 πλέον.

Το βράδυ προσφέρεται για διασκέδαση και για οποιαδήποτε εκδήλωση στην οποία μπορούμε να κάνουμε χρήσιμες δημόσιες σχέσεις. Η διάθεσή μας είναι ανεβασμένη καθώς και η ενέργειά μας, που μας επιτρέπουν να ασχοληθούμε με θέματα που χρειάζονται σκέψη και τακτική.

Η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει ως το μεσημέρι με πολλά επαγγελματικά ραντεβού, πολλές ασχολίες, ευχάριστες συναντήσεις και για πολλούς ευχάριστα νέα.

Στις 17:25 το απόγευμα όμως, το τετράγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι και μετά, βάζει εμπόδια στις συνεννοήσεις, με αποτέλεσμα να επέλθει εκνευρισμός.

Η βιασύνη που μας διακατέχει απαιτεί άμεσα αποτελέσματα, που όταν δεν έρχονται αντιδρούμε σπασμωδικά.

Η προτρεπτική διάθεσή μας μπορεί να θεωρηθεί σαν εισβολή από τους άλλους, εφόσον στις 22:03 το βράδυ, το τετράγωνο με την Αφροδίτη μας κάνει σαρωτικούς στις κινήσεις μας. Επιθυμούμε οπωσδήποτε μια εκτόνωση, που κυνηγάμε σαν επίδοξοι κυνηγοί, μπροστά σε ένα σπάνιο είδος.

Στις 4/2 στις 7:05 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο ανοίγει την ημέρα με διάθεση ανασκόπησης των γεγονότων, εξακολουθώντας να μετράμε τις κινήσεις μας κουνώντας προσεκτικά τα πιόνια στο παιχνίδι.

Στις 8:04 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, για να μας γεμίσει με ευαισθησίες και αρκετούς προβληματισμούς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved