Star Stylist 2 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 2 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για κουβεντούλα και καφεδάκι… την ώρα που θα φτιάχνετε τα πόδια σας. Καλά καταλάβατε, είναι η κατάλληλη ημέρα για να περιποιηθείτε τα άκρα σας. Πάμε για αποτρίχωση! Μιας και στους ουρανούς η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι από τον Άρη… δεν θα πάει χαμένη.

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε ένα ζωηρό και νεανικό look. Κοιτάξτε να κάνετε κάτι πιο προχωρημένο για αυτήν την ημέρα από ό, τι κάνετε συνήθως. Αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει (αργότερα κάντε το και εσείς)!

Στα άκρα σας είναι πολύ σημαντικό να δώσετε αρκετή σημασία. Η αποτρίχωση είναι μια πολύ καλή επιλογή, αρκεί να δώσετε προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες. Καλό είναι να έχετε προετοιμάσει το δέρμα από την προηγούμενη ημέρα και να έχετε αποφύγει την ενυδατική κρέμα. Οι ερεθισμοί και οι αλλεργίες δεν αποκλείονται, οπότε φροντίστε να διαλέξετε την πιο ασφαλή μέθοδο.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα μπορούσε να είχε ζωηρές αποχρώσεις. Το κοραλλί, το ροζ και όποιο άλλο ζωηρό χρώμα διαθέτει η παλέτα σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Προσπαθήστε να μην βαρύνετε το μακιγιάζ σας επειδή σήμερα η νεανικότητα είναι αυτή που θα πάρει τους πιο πολλούς ψήφους.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας είναι και θα είναι οι Ιχθύες, όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό τους… μετά θα ξυπνήσουν, οι Δίδυμοι περιμένουν να γυρίσουν από το ταξίδι μπας και δουν άσπρη μέρα, οι Καρκίνοι λένε «άσε το μουσακά σήμερα… αύριο πάλι», οι Σκορπιοί «έλα μαζί μου και θα βιώσεις την αναγέννηση», οι Υδροχόοι «γιατί δεν κάνουμε ένα επιμορφωτικό τετ-α-τετ»; οι Τοξότες αν δεν χαζολογήσουν, έχουν ελπίδες, οι Ζυγοί προσπαθούν να καταλάβουν και ένας Κριός ακόμα τρέχει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved