1 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
1 Φεβρουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Υδροχόου

Σύμβολο: «Η Μεγαλειότητα»

Ερμηνεία: Μπορεί κάποιος που είναι γεννημένος να κυβερνά, να ζήσει σαν σκλάβος; Διψώντας για ελευθερία κι όντας περήφανος, δυνατός κι αποφασιστικός, έχει τόσο υψηλό αίσθημα αυτοσεβασμού, που δεν μπορεί να επιτρέψει στους άλλους να τον έχουν του χεριού.

τους, να απαιτούν η να περιμένουν φόρο τιμής η υποταγή απ' αυτόν.

Ωστόσο, ο άνθρωπος εδώ δεν παύει να έχει τα ...συνήθη μειονεκτήματα ενός τέτοιου χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα είναι η υπεροψία και η κακή συμπεριφορά απέναντι σε όσες ή όσους θεωρεί «κατώτερους» κοινωνικά ή πνευματικά. Κι αν δεν ξεκαβαλικέψει το καλάμι, όλα αυτά μπορεί να του στοιχίσουν, μέχρι και την κοινωνική του θέση, αφού δεν είναι απίθανο να έρχεται συχνά σε σύγκρουση με άλλους ομοίους του.

Ακόμη συναισθηματικά παραμένει μάλλον ανώριμος και παρασύρεται από αυτά, ενώ όσο πιο πολύ προσπαθεί να τα περιορίσει τόσο περισσότερο τον πνίγουν.

Στις «στραβές» του μπορεί να ποδοπατήσει τους κατωτέρους του και ν' αποδειχτεί πονηρός και κακός ή από την άλλη πλευρά εξτρεμιστή.

Tο απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν υπάρχει εξουσία χωρίς μίσος» Ευριπίδης

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θα σας είναι μάλλον δύσκολο να μην «αμαρτήσετε» κατά την διάρκεια της χρονιάς, αφού οι «πειρασμοί» θα είναι ουκ ολίγοι. Και αν μεν είστε διαθέσιμοι, ούτε γάτα ούτε ζημιά, εκτός βέβαια αν οι συναισθηματικές αναταράξεις που ευαγγελίζεται μια αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη, σας ρίξουν σε ξέρα! Οι απανταχού δεσμευμένοι όμως θα κληθούν να διαχειριστούν διεκδικήσεις, ανταγωνισμούς και ισχυρά πάθη με πρωταγωνιστές είτε τους ίδιους, είτε τον σύντροφο τους. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο η κοσμική ενέργεια να... ξεστρατίσει, δημιουργώντας πάθη και ίντριγκες σε άλλου είδους σχέσεις, ακόμη και επαγγελματικές.

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας και ουσιαστικά βρίσκεστε σε μια φάση, με τις αυξημένες εισροές κεφαλαίων να σας λύνουν προβλήματα και να σας επιτρέπουν αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον. Φυσικά, ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα πλεονεκτήματα σας θα κρίνει πολλά για την συνέχεια, γεγονός όμως είναι ότι με μια ορθή διαχείριση θα βάλετε γερές βάσεις για μια συνολική πρόοδο και ανάπτυξη.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved