Star Stylist 1 Φεβρουαρίου

 

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 1 Φεβρουαρίου

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλό μήνα με πολύ άστρο-ομορφιά και την Αφροδίτη να σας ξεδιπλώνει τις χάρες της! Ο μήνας έχει ξεκινήσει πολύ όμορφα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη. Αν δεν είναι σήμερα η κατάλληλη ημέρα ομορφιάς… τότε πια είναι;

Βέβαια επειδή η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να σας έχει ανοίξει λίγο παραπάνω την όρεξη από εχθές αλλά, αν δείτε ότι δεν χορταίνετε, είναι καλύτερα να σταματήσετε. Η υπερβολή μπορεί να φανεί στην σιλουέτα σας. Η ημέρα θέλει χαλάρωση σε spa, κομμωτήριο, περιποίηση γενικότερα και shopping.

37120_136725909710221_100001184393825_177021_1657487_n

Τα μαλλιά σας αν είχαν στόμα, θα έλεγαν «χρειαζόμαστε λάμψη»! Μια μάσκα μαλλιών θα τους πρόσθετε την λάμψη που τους λείπει. Η αλλαγή χρώματος σε πιο ρομαντικούς τόνους, με γήινες αποχρώσεις και ελαφρά contrast στο χρώμα, θα ήταν το ιδανικό. Τέλος, ένα χτένισμα επιμελώς ατημέλητο θα κάνει την διαφορά!

Τα άκρα σας μετά από την περιποίηση του μανικιούρ (για να ταιριάξει στην ενέργεια της ημέρας), το βάψιμο που θα μπορούσατε να τους κάνετε σίγουρα θα είναι ένα ρομαντικό γαλλικό. Τι πιο όμορφο από το περιποιημένο χέρι;

Το μακιγιάζ που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλα πάνω σας, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι διαφορετικό από pal αποχρώσεις του ροζ και του μωβ ή του απαλού μπεζ σε συνδυασμό με το καφέ ή το λαδί. Διακριτικό μολύβι και μάσκαρα, απαλό ρουζ στους κροτάφους και ένα γλυκό lip-gloss στα χείλια. Όσο βραδιάζει θα μπορείτε να το τονίζετε περισσότερο ή να το αλλάξετε με κραγιόν αναλόγως με τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει. Προσέξτε να μην το παρακάνετε γιατί η ημέρα ευνοεί το ρομαντικό μακιγιάζ, όχι το φορτωμένο!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας ο Καρκίνος που το πήρε απόφαση ότι θα πάει κομμωτήριο, ο Σκορπιός που τον έχουν κάνει χρυσό για να πάει να κουρευτεί αλλά τον πρώτο ρόλο τον κρατάνε καλά οι Ιχθύες… μα για στάσου… κέρατα είναι αυτά που φαίνονται στο βάθος; δεν βλέπω καθαρά… πέρνα ένα κατοστάρικο από μπροστά για να καθαρίσει. Να και ο Παρθένος με τον Αιγόκερω, παρέα στο salon de coiffure με το προβάδισμα να το παίρνει ο Ταύρος, όταν βέβαια το πάρει απόφαση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved