31 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
31 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
31_jan

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναζητά την ασφάλεια τόσο στις κινήσεις όσο και στα θέλω, φαίνεται όμως πως ...κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη. Το τετράγωνο Ερμή-Μαύρης Σελήνης θα φέρει στο προσκήνιο μια κάπως «gothic» πλευρά, δημιουργώντας παράλληλα δέσμες «πονηρών» σκέψεων ή αναζητήσεων. Τα ίδια και ...καλύτερα αναμένονται από την επιρροή της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη, η οποία θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα ερωτικά, βγάζοντας προς τα έξω έντονα συναισθήματα, ζήλειες, ανταγωνισμούς αλλά και όλα τα καλά που συνοδεύουν το «παραδοσιακό» παιχνίδι ανάμεσα στα θηλυκά και τα αρσενικά. Το σύνθημα της ημέρας είναι make love not war.

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στον 2ο οίκο σας καλεί να συνετιστείτε, αφού σπαταλάτε τα χρήματα σας σαν μαρουλόφυλλα. Ο Άρης εντός του 6ου οίκου, ανάδρομος και σε αντίθεση με την Αφροδίτη σας φέρνει διλλήματα για το τι πρέπει να κάνετε και με κάποια άτομα στο χώρο εργασίας. Αλλά πρεσβεύει η λογική και άλλα επιθυμεί το συναίσθημα. Αισθηματικά, μάλλον χρειάζεται να γίνεται πιο διαχυτικοί. Οι γεννημένοι του 1988 nullius in verba, δηλαδή μην στηρίζετε στα λόγια κανενός

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή βαδίζει ένα εύκολο και προσπελάσιμο μονοπάτι. Εργασιακά, τα πράγματα , παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά γέρνουν υπέρ σας αλλά και οικονομικά τα φέρνετε εις πέρας μια χαρά. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σας καλούν να «σπάσετε» τα μοτίβα της καθημερινότητας ενώ αισθηματικά, εάν προσφέρετε περισσότερο χρόνο σε κοινές δραστηριότητες, θα νοιώσετε ακόμα καλύτερα. Οι γεννημένοι το 1966 εστιάστε στους στόχους σας.

Δίδυμοι

Οι προσωπικές σας ανάγκες ίσως νοιώθετε πως είναι σε κόντρα με τα θέλω ή τις δυνατότητες των άλλων. Πολλά ζητήματα, ειδικά στα εργασιακά, ίσως χρειαστούν αναθεώρηση μα και προσοχή γιατί με Άρη ανάδρομο… ώριμες τις αποφάσεις δεν τις λες. Αισθηματικά, περνάτε σε μια φάση τόσο τελικών κρίσεων όσο και δράσεων. Από την άλλη, το ταίρι σας ίσως δυσανασχετήσει σε κάποιες -εν θερμώ- αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του 1977, αντιμετωπίστε τους άλλους με χιούμορ.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σας βοηθά να βάλετε μια τάξη και να κινηθείτε πιο πρακτικά. Πολλά πράγματα σας έρχονται όπως τα θέλετε κι έτσι αναλαμβάνετε ευθύνες με ευχαρίστηση. Επαγγελματικά, ίσως κάποιες συζητήσεις να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες επιδιώξεις σας. Στα αισθηματικά, μάλλον πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής στον 8ο οίκο σας κάνει λιγάκι απαιτητικούς. Οι γεννημένοι του 1992 χρειάζεται να προσπεράσετε το «παρελθόν».

Λέων

Μια μέρα που θα χρειαστεί να κάνετε πίσω σε κάποια θέλω σας ενώ δεν αποκλείεται να δείτε κάποια άτομα να σας εναντιώνονται. Αισθηματικά, πολλά πράγματα ίσως φαίνονται πολύ δύσκολα αλλά σκεφτείτε το μέλλον σας. Η παρουσία Ηλίου και Ερμή στον 7ο οίκο σας στέλνει το μήνυμα πως η διαλλακτικότητα είναι για εσάς η μόνη λύση. Προσπαθήστε να δείτε την καλή πλευρά και μην αντιδράτε τόσο έντονα. Οι γεννημένοι το 1971 σας δίνετε η ευκαιρία να περάσετε τα πιστεύω σας.

Παρθένος

Με τα μάτια στραμμένα στις διαπροσωπικές σχέσεις θα αναγκαστείτε να νερώσετε το κρασί σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να μετατίθενται για κάπως αργότερα αλλά σκεφτείτε πως ο χρόνος δουλεύει για εσάς. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται να τρέξετε και να προλάβετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας, προκειμένου να δείξετε πως η σχέση, για εσάς, μετράει. Έτσι και αλλιώς, στα λόγια… δεν το ‘χετε. Οι γεννημένοι του 1975 θα αλλάξετε εργασία.

Ζυγός

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, αρκεί να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Η παρουσία Ηλίου και Ερμή στον αέρινο Υδροχόο θα σας ευνοήσει να βγάλετε προς τα έξω τόσο τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα όσο και πτυχές του χαρακτήρα που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες σε κάποιους. Αισθηματικά, ίσως η παρουσία του Άρη στον 12ο οίκο να σας ωθεί σε κάποιες περιπέτειες οι οποίες μάλλον πρέπει να παραμείνουν μυστικές. Οι γεννημένοι το 1962 μέσα από συζητήσεις θα βρείτε την λύση που αναζητάτε.

Σκορπιός

Αισθηματικά, σήμερα πρέπει να μιλήσετε την γλώσσα της αλήθειας ενώ παράλληλα δεν πρέπει να γίνετε σκληροί επικοινωνιακά, παρόλο που με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο θα νοιώσετε πως κάποιοι παίζουν άρπα με τα νεύρα σας. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα θα σας απασχολήσουν αλλά χάρη στην ικανότητα να βγάζετε τα «κάστανα από την φωτιά» τελικά θα βγείτε νικητές. Οι γεννημένοι το 1983, προσπαθήστε να μείνετε σταθεροί στις θέσεις ακόμα και, αν χρειαστεί, δείξτε ψήγματα διαλλακτικότητας.

Τοξότης

Μια μέρα που τα επαγγελματικά θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, δεδομένου ότι χρειάζεται να προσέξετε πως θα χειριστείτε κάποιες διαπραγματεύσεις. Βέβαια, δεν θα πρέπει να αφήσετε άλλους να μιλήσουν εξ ονόματος σας γιατί ίσως τα θέματα να γίνουν πιο πολυσύνθετα και ενδεχομένως δύσκολα. Αισθηματικά, κάποιες εντάσεις θα σας αναγκάσουν να κάνετε ασκήσεις ηρεμίας. Οι γεννημένοι του 1976, μήπως έφτασε η ώρα να κάνετε στα αισθηματικά την μεγάλη κίνηση;

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο αλλά και ο Άρης στην Παρθένο «απογειώνουν» την ρέντα σας και φέρνετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Στα επαγγελματικά, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε το δικό σας παιχνίδι, χωρίς ωστόσο ο ενθουσιασμός που θα σας διέπει να επηρεάσει τα οικονομικά κεκτημένα σας. Στα ερωτικά, θα χρειαστεί να κάνετε υπερβάσεις, προκειμένου να ικανοποιήσετε μερικά από τα αιτήματα του ερωτικού σας συντρόφου. Οι γεννημένοι του 1960 νιώθετε ότι το μέλλον σας ανήκει.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να «κάνετε ταμείο» και να δείτε που είναι το κέρδος και που η χασούρα. Αισθηματικά, κάπου κάνετε υπερβολές που όμως σας ευνοούν καθώς δίνουν φτερά στα όνειρα σας. Το ταίρι σας, από την άλλη, κάνει τα πάντα για να σας προσφέρει αυτά που επιθυμείτε κι αυτό έχει θετική αντανάκλαση, τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και στην συμπεριφορά σας. Οι γεννημένοι το 1971, θα κερδίσετε με το σπαθί σας κάποια θετικά σχόλια.

Ιχθύες

Επαγγελματικά ζητήματα σας βοηθούν να απεγκλωβίσετε τον εαυτό σας από ένα ερωτικό αδιέξοδο. Ίσως αποδειχθεί επιτακτική ανάγκη να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις στον τομέα του σπιτιού. Σε προσωπικό επίπεδο, αποφύγετε χαρακτηρισμούς στο πρόσωπο άλλων και μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Η σωστή διαχείριση θα σας κάνει πιο δυνατούς. Οι γεννημένοι το 1978, κάντε λίγο πίσω στις φιλοδοξίες σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved