30 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
30 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

9 έως 10 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένα καλυμμένο κεφάλι»

Ερμηνεία: Η επιρροή και αυτής της μοίρας είναι διφορούμενη αν όχι ολωσδιόλου αντιφατική. Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να είναι είτε εντελώς ασυγκρότητος, είτε γεμάτος ιδέες και ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα γύρω από τα μυστήρια του σύμπαντος. Στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί να ειδικεύεται σε αρχαιολογικές ή ιστορικές έρευνες κι ακόμη, να είναι ένας καλός οργανωτής και καθοδηγητής των άλλων.

Αν αντίθετα επικρατήσουν οι αρνητικές επιρροές (κι αυτό είναι θέμα του ωροσκοπίου σαν σύνολο), τότε ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το μυαλό του για να βουλιάζει στις αναμνήσεις του, χωρίς να πράττει τίποτε στο σήμερα. Αυτό μπορεί να συνδυάζεται με καταλυτικές συναισθηματικές αδυναμίες, που ίσως ξεκινούν από το γεγονός ότι είχε εγκαταλειφθεί στο παρελθόν, ορφανός ή παραμελημένος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαίνεται να υπάρχει μια αυξημένη ροπή στα ατυχήματα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η γνώση είναι ανάμνηση» Πλάτων

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η τύχη και η αισιοδοξία μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά, αφού νοιώθοντας πιο «χαλαρά» και έξω από προαποφασισμένα σχήματα και πεποιθήσεις θα οδηγηθείτε στην σωστή κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει απλά ...πολλές γνωριμίες που ανεξάρτητα με το αν αρχικά σας φαίνονται «λίγες» ή ανούσιες, τελικά θα αποδειχθούν πλούσιες μέσα από την απλότητα τους. Ουσιαστικά κρατάτε και το «πεπόνι» και το «μαχαίρι», οπότε οι κινήσεις σας είναι αυτές που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Το μόνο που μπορεί να σκιάσει κάπως την προσωπική σας ζωή είναι τα κακόβουλα σχόλια και οι ίντριγκες, που κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν κεντρικό θέμα. Η αποστασιοποίηση σας είναι εκείνη που θα σας προστατέψει από την φθορά.

Οικονομικά

Παρότι δεν θα λείψουν τα προβλήματα, οι βοήθειες μπορεί να είναι τόσο σημαντικές, ώστε να τα «σκεπάσουν» όλως διόλου. Η χρονιά είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε μια σημαντική επαγγελματική προσπάθεια ή να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο στην καριέρα σας, ενώ ειδικά στα οικονομικά η υποστήριξη από μια γυναίκα μπορεί να είναι καταλυτική.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved