Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/1 έως 1/2

 

Σελήνη στον Ταύρο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/1 έως 1/2


από την Κατερίνα Σαλωνίκη














katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα με σταθερό και συλλογισμένο βήμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 30/1 στις 8:29 το πρωί. Η σύνοδος με τον Δία που κορυφώνεται στις 13:27 το μεσημέρι και επηρεάζει από το πρωί, μας φτιάχνει τη διάθεση ως το απόγευμα, διατηρώντας μας σε μια διαρκή ευεξία.

Εκείνο που θα κάνουμε πρώτα απ’ όλα είναι να εξασφαλίσουμε όλα εκείνα, που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Πολύ καλό διάστημα ειδικά ως το μεσημέρι, για κάθε είδους συνδιαλλαγές, αγορές και ενέργειες, που μέσα από αυτές εγγυόμαστε στον εαυτό μας τη σιγουριά που επιδιώκει. Στις 18:17 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει από το μεσημέρι και ως το βράδυ, μας εφιστά την προσοχή σε κάθε υπόθεση που χρειάζεται λήψη αποφάσεων, ενώ θα ήταν καλύτερα από το μεσημέρι και μετά, να μην εμπλακούμε σε κάτι τέτοιο, ή να αναβάλλουμε σχετικά ραντεβού. Ο εκνευρισμός θα είναι πολύ πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει βρισκόμενος συνεχώς στο πλευρό μας, ενώ οι σχέσεις με το γυναικείο φύλο ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί να είναι τεταμένες.

Στις 31/1 στις 1:24 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα μας κάνει να ξαπλώσουμε σκεφτόμενοι πώς θα οργανώσουμε την επόμενη ημέρα και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση σε συγκεκριμένα πράγματα.

Στις 6:09 το πρωί το τετράγωνο με τον Ήλιο θα δημιουργήσει αναστάτωση, η οποία θα κρατήσει όλη την ημέρα. Η επιμονή και η αδιαλλαξία που προκαλεί η όψη, δεν είναι ότι καλύτερο για τις επαφές μας, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, ενώ είμαστε συνεχώς εκνευρισμένοι ακόμα και όταν δεν συντρέχει λόγος.

Στις 1/2 στις 4:07 το πρωί το εξάγωνο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα στις 6:30 το τρίγωνο με τον Άρη, ανοίγουν την ημέρα αλλά και τον μήνα, με πολύ όμορφη διάθεση που θα διατηρηθεί έως το απόγευμα.

Η τάση μας να ανανεωθούμε οι ίδιοι αλλά και να ανανεώσουμε το σπίτι, το γραφείο και γενικότερα κάθε τι που ανήκει στην καθημερινότητά μας θα μας δώσει ενέργεια και δημιουργική πρωτοβουλία. Τα σχέδιά μας θα ξεδιπλώνονται ένα - ένα και θα αποσκοπούν στη συσσώρευση αγαθών και συναισθημάτων, αυξάνοντας το ψυχικό κομπόδεμα του μήνα.

Ιδανικό διάστημα για να ξεσκάσουμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό όπου και αν είμαστε και πάνω απ’ όλα να διασφαλίσουμε το άμεσο μέλλον.

Στις 21:06 το βράδυ λίγα λεπτά πριν η Σελήνη αφήσει το ζώδιο του Ταύρου, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μας επηρεάζει από το απόγευμα σαν ομίχλη, που έπεσε ξαφνικά στο καντράν του αυτοκινήτου μας, δυσκολεύοντας την πορεία.

Αυτό το διάστημα καλό θα ήταν να φιλτράρουμε καλά κάθε μας επιθυμία, διότι οι επηρεασμοί που δεχόμαστε. δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στις 21:15 η Σελήνη περνάει στους Διδύμους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε από την επόμενη ημέρα τους στόχους μας, με διπλωματία και νοητική ευελιξία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved