Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε!

Η εβδομάδα ξεκινά με θερμοκρασίες πολικές αλλά οκ θα το αντέξουμε κι αυτό. Το ζήτημα είναι πώς να αντιμετωπίσεις τους αγνώμονες, που έχοντας ως όπλο τους την αχαριστία προσπαθούν να επιβιώσουν σε βάρος των άλλων. Όπως είμαι αντίθετος με αυτούς που αδυνατούν να κατανοήσουν πως, «η ζωή δεν είναι πρόβα generale για μια άλλη ζωή. Υπάρχει ζωή και πριν το θάνατο», έτσι είμαι αντίθετος και με αυτούς που αδιαφορούν για την ζωή των άλλων.

Κι αν το καλοσκεφτείτε, αυτήν την περίοδο στην πολιτική ζωή της χώρας, αυτό το σεναριάκι έχει πολύ πέραση.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση που δεσπόζει σήμερα είναι Χείρωνας = Admetos/Vulcanus = Πλούτωνας/Apollon= Άρης/Hades:

Ένα χτύπημα της μοίρας που μπορεί να παρουσιαστεί ως «ευλογία». Το ξύπνημα. Η επιβεβαίωση μερικών όχι και τόσο θετικών εξελίξεων. Ένας ηθελημένος τραυματισμός που θα παρουσιαστεί ως ατύχημα. Χρηματιστηριακό «μαγείρεμα».

Σήμερα γενικότερα, είναι μια μέρα που ίσως μας φέρει στο μυαλό την φράση που λένε οι αθλητικογράφοι « το παιχνίδι λήγει με τo σφύριγμα του διαιτητή». Πολλά που φαίνονται δρομολογημένα και «έτοιμα» προς εκτέλεση, τελικά θα ανατραπούν. Ακόμα και από άτομα που σας φαίνονταν πως ήταν κάπου εναντίον σας ίσως δεχτείτε (έστω και... άθελα τους) χείρα βοηθείας. Όπως λέει και στο τραγούδι της ημέρας «It's your one great chance for a miracle».

Και η... έκπληξη της Δευτέρας!

Από σήμερα θα βάζουμε τα Do & Do Not της εβδομάδος, προκειμένου να γνωρίζετε πως θα έχετε μέσα στην εβδομάδα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν:

Αν θέλετε να δείτε λίγο «άσπρη μέρα» στα ερωτικά εκμεταλλευτείτε την Τρίτη και την Παρασκευή αλλά αν θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση μην το πείτε με τίποτα την Τρίτη εκτός και αν θέλετε να είναι χωρισμός με συνέχειες και επανασυνδέσεις σαν το Rocky (1,2,3,4).

Η Τετάρτη είναι οκ για ευκαιρίες στις αγορές και αν προσθέσουμε το -επιβεβλημένο- «παζάρι» στις τιμές τότε θα μπορέσετε να ντυθείτε, σχεδόν χωρίς να ξοδευτείτε.

H Δευτέρα αλλά κι η Παρασκευή δεν είναι και οι πλέον κατάλληλες για ζητήματα καλλωπισμού, εκτός κι αν θέλετε να προβάρετε τον... Βόλντερμορ με ISO 2012!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω.» Θεοδ. Κολοκοτρώνης

Το τραγούδι της ημέρας: All the fools sailed away –Ronnie James Dio

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved