28 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
28 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
28_jan

Γενικό προφίλ
Σήμερα τρέχετε σε μια κούρσα υποχρεώσεων και διεκπεραιώσεων με στόχο να πάρετε την πρώτη θέση. Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου επιταχύνει το ρυθμός της σκέψης σας ενώ ο Άρης σας ζητάει να μη βιαστείτε να κάνετε κινήσεις. Μια όμορφη μέρα που με το εξάγωνο Χείρωνα – Δία μπορείτε να βγάλετε προς τα έξω τα καλύτερα και ομορφότερα στοιχεία της προσωπικότητας, χαρίζοντας χαρά στους γύρω σας.

Κριός
Η Σελήνη μέσα από το δικό σας ζώδιο σας ωθεί να κάνετε πράγματα γεμάτα πάθος. Ωστόσο, καλό είναι να μην διακατέχονται από βιασύνη ή υπερβολή, προκειμένου να αποφευχθούν εκρήξεις και εντάσεις. Από το απόγευμα και μετά, βάζετε τη μηχανή της χαράς μπροστά και τρέχετε να συναντήσετε τη διασκέδαση. Τηλεφωνικές επικοινωνίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη λύση που ψάχνετε.

Ταύρος
Η εύνοια του Δία κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση της και ως εκ τούτου έχετε αρχίσει να χαμογελάτε, χωρίς ακόμα να ξέρετε το γιατί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο σας κάνει πιο κοινωνικούς και σας βοηθά να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η βραδινή έξοδος με τη συνοδεία φίλων θα είναι απολαυστική και συνάμα διδακτική. Ο Ήλιος μέσα από τον Υδροχόο έρχεται να σπάσει τα στερεότυπα.

Δίδυμοι
Με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο πετυχαίνετε καλύτερη σκέψη αλλά και πιο γρήγορη ανταπόκριση. Αισθηματικά, πολλά ζητήματα έχουν σταματήσει να σας απασχολούν και ίσως τελικά η σχέση να είναι πιο χαλαρή. Αυτό όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα, αφιερώνοντάς τη αποκλειστικά στο ερωτικό σας ταίρι και δείχνοντάς του την αγάπη σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη μέσα από το Κριάρι προοιωνίζει έντονες εναλλαγές στη ψυχική σας διάθεση. Στα αισθηματικά, δεν πρέπει να αδιαφορείτε για τα θέλω της σχέσης και κυρίως μην προωθείτε μονομερώς τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με φίλους έρχονται να σας απασχολήσουν. Δώστε τη συμβουλή σας αλλά χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις.

Λέων
Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Υδροχόο νιώθετε κάπως αλλόκοτοι, αφού αυτά που μέχρι τώρα σας άρεσαν τώρα σας προκαλούν ανία. Το ατομικό εγώ γίνεται εμείς και η συλλογική εργασία σας βοηθά να προσεγγίσετε αλλά και να σας πλησιάσουν νέα άτομα. Ερωτικά, χρειάζεται να καταλάβετε πως μέσα από τη σχέση σας έχετε να λάβετε πολλά. Ευχαρίστηση από συναντήσεις.

Παρθένος
Η παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς και σας βοηθά να εξωτερικεύσετε τα θέλω σας. Ωστόσο, η παρουσία της Σελήνη στο Κριάρι σας κάνει αναζητητές της αλήθειας ενώ δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της εξόδου σας να κάνετε γνωριμίες ιδιαίτερα συναρπαστικές. Προσπαθήστε να μην φερθείτε βιαστικά και εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον τομέα σχέσεων.

Ζυγός
Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Υδροχόο τονίζει την αυτοπεποίθηση σας, κάνοντάς σας να πατάτε πολύ καλά στα πόδια σας. Η Σελήνη ακριβώς απέναντι σας αναγκάζει να υποδεχτείτε κάποια άτομα αλλά και να βγάλετε προς τα έξω ένα προφίλ που δεν σας αρέσει και τόσο. Ωστόσο, οι σχέσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο, αφού έχετε καταφέρει να βρείτε τη χρυσή τομή.

Σκορπιός
Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας βάζει ερωτήματα, προκειμένου να κάνετε εργασίες που είναι άμεσες και επιβεβλημένες. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή και κυρίως να ανταποκριθείτε στο συναισθηματικό κάλεσμα με αμεσότητα αλλά και ωριμότητα. Πολλά τηλεφωνήματα ίσως κρύβουν πίσω τους την ανάγκη να εκμαιεύσουν σκέψεις και συναισθήματα.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να εκφραστείτε αλλά και να πετύχετε αυτό που θέλετε με τον πλέον άνετο τρόπο. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον 3ο οίκο έρχονται να σας δείξουν τον τρόπο της επικοινωνίας ενώ η Σελήνη από το Κριάρι σας οπλίζει με θάρρος. Αισθηματικά, δεν χρειάζεται να κάνετε υπέρβαση, απλά να δείξετε στον κόσμο πως είστε αφοσιωμένοι σε αυτή τη σχέση.

Αιγόκερως
Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό έρχεται να ταράξει τα μέχρι τώρα λιμνάζοντα ύδατα. Αισθηματικά, οι προσπάθειες σας εντατικοποιούνται και έχετε την αυτοπεποίθηση πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Κάποια συνάντηση ίσως σας αναγκάσει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να αφήσετε για άλλη μέρα κάποιες εργασίες. Φροντίστε οι κινήσεις σας να μην είναι αντιφατικές.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά καλή για να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια, κάνοντας μια έκπληξη στον εαυτό σας και στους άλλους. Αφήστε στην άκρη επαγγελματικές σκέψεις και συζητήσεις και βγάλτε όλη σας την ενέργεια τόσο στον έρωτα όσο και στη διασκέδαση. Αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις και να παράγετε νέες ιδέες.

Ιχθύες
Τις περισσότερες φορές θα νιώσετε πως αγχώνεστε εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου. Ο Άρης από απέναντί σας δημιουργεί άγχος ενώ η Σελήνη στον Κριό έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο χρόνος είναι σχετικός. Στα αισθηματικά, βγάζοντας μια ιδιαίτερη τρυφερότητα καταφέρνετε και κρατάτε τα ηνία της σχέσης και έτσι οδηγείστε με συνοδηγό το σύντροφο σας στο δρόμο της ευτυχίας.




©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved