Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα σε όλους σας. Ζούμε ιστορικές στιγμές αφού όλα πάνε πρίμα. Ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης σε συνέντευξη του είπε πως μέσα σε 2-3 εβδομάδες θα μπούμε σε κατάσταση πτώχευσης.

Στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου πάλι, έσπασαν τον σταυρό από τον τάφο του Δημητρίου Υψηλάντη, επιπλέον επιχείρησαν να πάρουν το ένα κανόνι από το μνημείο του Κολοκοτρώνη ενώ υπήρξε καταστροφή του ιστού μιας σημαίας.

Έκπτωση ηθών ή προειδοποίηση για τα μελλούμενα; Μπορεί να περάσουμε δύσκολα αλλά με κούτελο καθαρό. Δεν θα μας σώσουν αυτοί. Εμείς θα τους σώσουμε!

Και το καλύτερο: Ο Αντώνης Σαμαράς κάνει επαφές με τους Ρώσους αλλά το ξέρει ότι τον «βλέπουν» από Ουάσιγκτον μεριά κι εκεί που είναι στο 30 μπορεί ξαφνικά να βρεθεί στο 12 να κάνει παρέα με τον συμμαθητή του;

Όσον αφορά στα οικονομικά, όλοι ξέρουμε πως οι «μεγάλοι» απλά θέλουν να είναι βέβαιοι πως δεν θα έχουμε ένα νέο κρούσμα Lehman Brothers. Και αν γίνει αυτό, τότε δεν θα είμαστε «Ωραίοι ως Έλληνες» αλλά ο γέρο-Σαμουήλ στο Κούγκι.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση που ξεχωρίζει είναι Ερμής = Κρόνος = Δίας/Vulcanus= Πλούτωνας /Kronos= WI/Ποσειδώνας:

Αισιόδοξες συνομιλίες. Μεγάλες επιθυμίες. Ελπίδες. Σκεπτόμενος πως κάτι θα γίνει. Χωρισμοί και διαγραφές που αποδεικνύονται αργότερα τυχεροί. Σκέψεις, ειδήσεις, συζητήσεις για μεγάλες αλλαγές. Το τέλος μιας μορφής κυβέρνησης. Αποτυχία. Σκέψεις θολές που δημιουργούν ένα ομιχλώδες τοπίο. Ένα όνειρο που σβήνει. Μια λοιμώδης ασθένεια. Μια εξαπάτηση.

Η μέρα διακατέχεται από μια αβεβαιότητα και γενικά υπάρχει μια ξεροκεφαλιά. Από την άλλη, αν ψάχνετε λύσεις και απαντήσεις, ειδικά στα συναισθηματικά, αφήστε τις για ...αργότερα. Στις συζητήσεις προτιμείστε να αναλύσετε... καυτά ζητήματα τις επικαιρότητας, όπως για τους FAB-5 που έγιναν 4 ή το αν ο Kenan Imirzalıoglu έχει μεγαλύτερο υποκριτικό ταλέντο από τον Κίμωνα Κουλούρη.

Εδώ που φτάσαμε η Βουλή πρέπει να γίνει συνδρομητικό κανάλι όπου ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει την υπερπαραγωγή της αρεσκείας του. Πχ «Οι 250 του Παπαδήμου» ή «Το υποβρύχιο Παπανικολέτα» γιατί υποβρύχιο που να γέρνει δεν είναι για επιχειρησιακή ετοιμότητα αλλά για ντεφιλέ του Γαλάτη στην Μύκονο. Τον Forest GAP στο « Λεφτά Η.Π.Αρχουν» ή τον Αλέξη Τσίπρα στο ΣΥΡΙΖΑ ή Δί.Νε.Του!


Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το να δανείζεσαι δεν είναι πολύ καλύτερο από το να ζητιανεύεις. Όπως το να δανείζεις με τόκο δεν είναι πολύ καλύτερο από το να κλέβεις» Gotthold Ephraim Lessing

To τραγούδι της Ημέρας: Θα έρθεις σαν αστραπή - Σταμάτης Σπανουδάκης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved