27 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
27 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
27_jan_copy

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιο των Ιχθύων και αργά το απόγευμα εισέρχεται στο ενθουσιώδες ζώδιο του Κριού, εντείνοντας την δράση αλλά και τις ...παρεξηγήσεις. Το δε βραδινό ραντεβού της με τον Ουρανό προοιωνίζει απρόβλεπτες συναντήσεις και απρόοπτα περιστατικά.

Τα ζητήματα πάντως που εγείρονται σήμερα απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς διότι το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου συνδυάζεται συνήθως με ξεροκεφαλιά και δογματισμό, ενώ είναι βέβαιο πως δεν διευκολύνει την επικοινωνία, αφού οι καθυστερήσεις και τα μπλοκαρίσματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Αντίθετα, η ημέρα ενδείκνυται για εργασίες ρουτίνας, κατατάξεις, καταχωρήσεις, συλλογή στοιχείων και σοβαρές μελέτες

Κριός

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο ηλιακό οίκο σας βοηθά να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας. Η παρουσία του ανάδρομου Άρη στον 6ο σας καλεί να είσαστε περισσότερο προσεκτικοί διότι κάποιες εργασίες δεν αποκλείεται να τις ξανακάνετε. Αισθηματικά, κάποια πράγματα που έχετε μέσα σας κρυμμένα ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος να αρχίσετε να τα εξωτερικεύετε. Οι γεννημένοι του 1986 θα χρειαστεί να διαχειριστείτε καλύτερα τα αποθέματα ενέργειας σας.

Ταύρος

Αισθηματικά ζητήματα φαίνεται να σας απορροφούν πολύ χρόνο ενώ ασχολείστε μαζί τους με ιδιαίτερο ζήλο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσετε εμπόδια στο τρόπο που θέλετε να εκφραστείτε, αφού ο Ήλιος μέσα από τον Υδροχόο κάπου σας μπλοκάρει. Επαγγελματικά, ανεβαίνετε σταδιακά, αφού έχετε αφουγκραστεί τις προσταγές του Άρη που προτάσσει «σπεύδε βραδέως». Οικονομικά, προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοτέλειά σας. Οι γεννημένοι του 1985 με ανεβασμένο το ηθικό βαδίζετε το δρόμο προς την επιτυχία.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ίσως σας οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο διότι η λογική με το συναίσθημα θα βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση. Στα επαγγελματικά, ίσως πρέπει να δουλέψετε περισσότερο με μεθοδικότητα και κυρίως να προσπαθήσετε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Αισθηματικά, νιώθετε πως υπάρχουν αρκετές ευθύνες επάνω σας που σας βαραίνουν και θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα. Για τους γεννημένους του 1962 κάποια νεαρά πρόσωπα θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σήμερα.

Καρκίνος

Πολλά πράγματα είναι υπέρ σας και αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να οπλιστείτε με κουράγιο, προκειμένου επιτέλους να κινητοποιηθείτε. Οι συγκυρίες του παρελθόντος σας ευνοούν και τελικά σας φέρνουν στο παρόν ιδιαίτερα ευνοϊκά αποτελέσματα. Οικονομικά, μέσα από τις δικές σας δυνάμεις θα καταφέρετε να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση. Χρειάζεται υπομονή και πάνω από όλα πειθαρχία. Οι γεννημένοι του 1973 θα χρειαστεί να κάνετε χρήση κάποιων προνομίων σας.

Λέων

Προσωπικά ζητήματα έρχονται σε αντιδιαστολή με τον ίδιο σας τον εαυτό διότι η παρουσία του Ήλιου στον Υδροχόο σας αναγκάζει να λειτουργείτε πιο αλτρουιστικά. Η πολυαστρία πλανητών στον 8ο ηλιακό οίκο σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις πάθους συνάμα δε, σας κάνει πιο ερωτικούς. Η αναζήτηση της αλήθειας ίσως τελικά σας οδηγήσει σε πορίσματα που ούτε καν τα είχατε φανταστεί. Αισθηματικά, προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και αποφύγετε υποσχέσεις και συναισθηματικές κορώνες. Για τους γεννημένους του 1992 το συναισθηματικό παιχνίδι τώρα αρχίζει.

Παρθένος

Η παρουσία τόσων πλανητών από απέναντι δίνει στους άλλους την αίσθηση πως φροντίζετε για την εικόνα σας. Ωστόσο, η ανάδρομη φορά του Άρη μέσα στο δικό σας ζώδιο δείχνει πως θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας την ταμπέλα του καλού και βολεμένου παιδιού. Συναισθηματικά, δεν λειτουργείτε ανταγωνιστικά πλην όμως χρειάζεται να δείξετε περισσότερο προσοχή στο τι θέλει ο σύντροφός σας. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως συστηματικά χρειαστεί να πάρετε μέτρα.

Ζυγός

Πολλές δραστηριότητες νιώθετε πως τρέχουν παράλληλα όμως εσείς με την παρουσία του Άρη στον 12ο έχετε πολλές αμφιβολίες. Το δικαίωμα για επιλογή ίσως να καταστρατηγείται, αφού τα θέλω των δικών σας ανθρώπων τα έχετε βάλει σε υψηλή σειρά προτεραιότητας. Αισθηματικά, αρκετά ζητήματα έρχονται να σας δώσουν μια εναλλακτική οπτική διότι η εμπειρία που έχετε αποκομίσει γίνεται αναπόσπαστο μέρος του εγώ σας. Οι γεννημένοι του 1968 στους υπολογισμούς σας κάπου κάνετε λάθος.

Σκορπιός

Η δυνατότητα έκφρασης σε συνδυασμό με τα θετικά επαγγελματικά αποτελέσματα σας δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας. Χωρίς να χρειάζεται να μασήσετε τα λόγια σας, λέτε τα πράγματα όπως είναι και μάλιστα γίνονται αποδεκτά. Αισθηματικά, η συνταύτιση απόψεων με το σύντροφο βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων. Πολλά ζητήματα θα λυθούν δια μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων. Οι γεννημένοι του 1960 εξαιτίας της περιέργειάς σας θα οδηγηθείτε σε αλήθειες που δεν φανταζόσασταν.

Τοξότης

Πολλά πράγματα ξεκινούν ίσως χωρίς τη δική σας συγκατάθεση και μάλιστα με χρονοδιαγράμματα που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Όμως ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται κι αυτό σας βοηθά να κάνετε σωστή εξαγωγή συμπερασμάτων. Αισθηματικά, νιώθετε πως δεν μπορείτε να συμπεριφερθείτε όπως θα θέλατε ωστόσο η γενικότερη εικόνα που έχετε επιδείξει είναι αυτή που σώζει την κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1982 θα ενθουσιαστείτε από κάποια πρόταση.

Αιγόκερως

Ρίχνοντας το βάρος στις προσωπικές επαφές και στην επικοινωνία, έχετε ουσιαστικά καταφέρει να κερδίσετε επιπλέον πόντους σε ένα τομέα που μέχρι στιγμής ήταν βαρίδι για εσάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξουν πόρτες που παρέμεναν μέχρι τώρα ερμητικά κλειστές και να κερδίσετε πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Αισθηματικά, έχει φτάσει η ώρα που πρέπει να πείτε πράγματα στον ερωτικό σας σύντροφο, δημιουργώντας έτσι συνθήκες αμοιβαιότητας και ασφάλειας. Οι γεννημένοι του 1970 ίσως ξεχάσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

Υδροχόος

Με τόσους πλανήτες στον 2ο νιώθετε πως οι τσέπες σας είναι τρύπιες αλλά και τα χέρια σας αδυνατούν να κρατήσουν τα χρήματα που βγάζετε. Ο Δίας μέσα από τον Ταύρο σας κάνει πιο σπάταλους αλλά αν το δείτε λίγο διαφορετικά, σας βοηθά να ζήσετε με μεγαλύτερη ζωντάνια. Η εργασία αποκτά ιδιαίτερη σημασία αλλά σας κουράζει και έτσι ο έρωτας και η διασκέδαση αποτελούν για εσάς το καταφύγιο και τη βαλβίδα εκτόνωσης. Οι γεννημένοι του 1966 θα αποζημιωθείτε από τις προσπάθειες σας.

Ιχθύες

Τόσοι πλανήτες στον 1ο οίκο σας κάνουν να δείχνετε δυνατοί και στιβαροί. Επιπλέον, βγάζετε προς τα έξω όλα τα θετικά στοιχεία του Ποσειδώνα και γοητεύετε τους άλλους, κάνοντάς τους να μην μπορούν να σας αρνηθούν τίποτα. Αισθηματικά, περνάτε σε άλλη φάση, αφού με το σύντροφό σας περνάτε καλά, χρειάζεται όμως λίγο προσοχή μιας και η ανάδρομη φορά του Άρη από απέναντι σας κάνει να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Οι γεννημένοι του 1990 ίσως στα αισθηματικά με τα μάτια της ψυχής να βλέπετε καλύτερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved