Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις, ―εκεί που πάει να σκύψει

με το σουγιά στο κόκαλο, με το λουρί στο σβέρκο,

Να τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει

και καμακώνει το θεριό με το καμάκι του ήλιου.

Γιάννης Ρίτσος

Καλή ημέρα να έχουμε με αισιοδοξία. Δεν θα κουραστώ να σας το λέω πως μέσα από αυτή την άθλια κατάσταση θα βγει κάτι καλό.

Η ΕΚΤ λέει δεν θέλει να «κουρέψει» τα ομόλογα της και έτσι τα πράγματα εμφανώς περιπλέκονται. Η IIF του Charles Dalara λέει επιτόκιο 4.5% ή Γερμανία λέει 3% και δυστυχώς δεν παίζουμε black Jack για να κάνει η μάνα. Προφανώς η Γερμανία λησμονεί πως τα hedge funds δεν είναι οι πρωτοσύγκελοι της Αρχιεπισκοπής αλλά τοκογλυφικά κοράκια.

Από την άλλη ο κ Παπαδήμος λέει να υπερψηφιστούν τα νομοσχέδια με πλειοψηφία 2/3 δηλαδή 180+ βουλευτές. Αυτοί με την σειρά τους κάνουν ανταρσία γιατί την βουλευτική έδρα αγάπησαν πολλοί αλλά το ξύλο ουδείς. Ο δε Μπένι τρίβει τα χέρια του, αφού οι δελφίνοι πάσχουν από μανία ειλικρίνειας, κάτι που στην πολιτική ισούται με αυτοχειρία. Ο Χρυσοχοΐδης και ο Λοβέρδος με διαφορά ωρών έβαλαν τα χεράκια τους κι έβγαλαν τα ματάκια τους. Κρίση πανικού, ύστερα από το έγκλημα...

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό οι παραγωγοί της Θήβας μοίρασαν 17 τόνους πατάτες και κρεμμύδια. Έγιναν ανάρπαστα και έτσι τουλάχιστον κάποιες οικογένειες θα έχουν για κάποιες μέρες το τσουκάλι τους γεμάτο. Υποψιάζομαι βέβαια ότι κι εδώ ο αιώνιος Έλληνας θα κάνει το θαύμα του και δεν αποκλείεται αντί για το τσουκάλι να πάνε κατευθείαν για ...πούλημα! «Κοριό» ήθελε κανονικά κάθε πατάτα για να δούμε την πορεία της...

Η εξίσωση της ημέρας

Ο Άρης σχηματίζει την εξίσωση = Αφροδίτη/Ουρανός = Ήλιος/Poseidon: Τα ερωτικά ζητήματα αποτελούν αντικείμενο ζήλιας. Ο ηθικός κώδικας κάποιου.

Έτσι στα αισθηματικά σας λιγάκι προσοχή γιατί αν αποσκοπείτε να κάνετε το πρόσωπο να ζηλέψει ίσως τελικά γίνει «πύραυλος» και μάλιστα με πυρηνική κεφαλή. Πείτε την αλήθεια και ας πονάει. Να θυμάστε πως εάν υπάρχει αγάπη τα περισσότερα συγχωρούνται. Μια μικρή προσοχή επίσης στις μετακινήσεις αλλά και σε αυτά που θα πείτε γιατί θα είναι μάλλον αφιλτράριστα.

Το τραγούδι της ημέρας: Γιουσουρούμ - Παπακωνσταντίνου Βασίλης

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved