26 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
Παπασταύρου Λίντα
26 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου-Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

5 έως 6 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας κύβος»

Ερμηνεία: Ο χαρακτηριστικός τύπος του ευέξαπτου, πεισματάρη, φιλόδοξου, ζηλόφθονου και δύστροπου κριτικού. Δεν του λείπει το καλό γούστο ούτε η λεπτότητα των αισθημάτων. Αν είναι καλλιτέχνης ο ίδιος, το μάτι του θα πιάνει αμέσως ένα λάθος στους κανόνες της προοπτικής και το αυτί του θα διακρίνει το παραμικρό φάλτσο. Τεχνίτης ή ταχυδακτυλουργός, έχει επίσης όλες τις προϋποθέσεις για έναν καλό παίκτη σκακιού: Ξύπνιο μάτι, καλή αξιολόγηση των κινήσεων του αντίπαλου, μεθοδικό πνεύμα.

Ωστόσο, είναι σκλάβος των κανόνων και των προκαταλήψεων των σχολών. Ο ζηλότυπος θεός του είναι η μέθοδος και υποσυνείδητα τείνει προς μια υπερφυσική τελειότητα. Δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένος με όσα ξέρει, θα ονειρεύεται πάντα το καλύτερο και θα ζει μέσα στα οράματά του για το τέλειο και το ωραίο. Αν κι αγαπά τα αστεία και τις συζητήσεις, το χιούμορ του δεν έχει ανθρωπιά και συναίσθημα. Είναι εργατικός μαθητής και αν βοηθάει το ωροσκόπιο σαν σύνολο, ένας πραγματικά ξεχωριστός καθηγητής.


Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένας σοφός κάνει αμέσως ότι ένας ανόητος κάνει στο τέλος. Και οι δύο κάνουν το ίδιο, αλλά σε διαφορετικούς χρόνους» Λόρδος Acton

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι δυνατές συγκινήσεις, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε φυσικό, φαίνεται πως θα κάνουν την χρονιά να σας μείνει ...αξέχαστη! Πάντως, τα γεγονότα δεν θα είναι μόνον ευχάριστα και πολλοί από εσάς θα κληθείτε να διαχειριστείτε μια ισχυρή αίσθηση απώλειας ή αποτυχίας. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να «κολλήσετε» σε πρόσωπα ή καταστάσεις αλλά αντίθετα να συνεχίσετε την ζωή σας χωρίς να κοιτάτε πίσω.

Οικονομικά

Η χρονιά έχει κάτι από ...Χόλυγουντ, αφού δεν θα λείψουν ούτε η χλιδή, ούτε τα μεγαλεία. Όμως υπάρχει σίγουρα και κάτι το απατηλό, το οποίο σε μια δυσάρεστη για σας εκδοχή μπορεί να είναι κάποια «φούσκα» της οποίας πέσατε θύμα. Φυσικά υπάρχει και η αντίθετη εκδοχή, να κερδίσετε δηλαδή πολλά, πουλώντας ...φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σε κάθε περίπτωση οι καλλιτέχνες και όσοι ασχολούνται με τα «εναλλακτικά» τις θεραπείες κλπ θα βγουν κερδισμένοι.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved