Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 26° 43' 37" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 49' 16" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΕΡΜΗΣ - 22° 47' 18" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 09° 45' 19" ΛΕΩΝ
ΑΡΗΣ - 29° 39' 07" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 07° 56' 25" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 21° 31' 28" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 54' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 24° 46' 01" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 39' 50" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 17° 10' 05" ΤΑΥΡΟΣ R

26 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

26 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

 

 

26_jan

 

 

Γενικό προφίλ

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύες βοηθά να βγουν στην επιφάνεια όμορφα και θετικά συναισθήματα. Μια μέρα η οποία έχει μέσα της έντονο και το ερωτικό στοιχείο, ανεξάρτητα με το αν σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για πλατωνικές σχέσεις. Από την άλλη πλευρά, η ανάδρομη φορά του Άρη ενδέχεται να δημιουργήσει τεχνικά προβλήματα και είναι μια καλή ευκαιρία να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

 

Κριός

Με την παρουσία της Σελήνης αλλά και της Αφροδίτης στον 12ο νιώθετε πως περιτριγυρίζεστε από αγάπη, χωρίς ωστόσο να μπορέσετε να διακρίνετε από πού προέρχεται. Επαγγελματικά, η όρεξη για εργασία ίσως σκοντάψει επάνω σε κάποιες αναποδιές ή γενικότερα σε καθυστερήσεις άλλης φύσεως. Αισθηματικά, προτάσσοντας το καλό της σχέσης, κάνετε κινήσεις που βοηθούν στην καλύτερη ποιότητά της. Οι γεννημένοι του 1993 αρπάξτε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά.

 

Ταύρος

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε μέσα από φίλους την κατανόηση και την υποστήριξη που δεν είχατε από αλλού. Στα επαγγελματικά, πολλά πράγματα γίνονται, χωρίς καν να ιδρώνετε αλλά χρειάζεται από μεριάς σας να επιδείξετε προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε ιδιοτροπίες κα συμπεριφορές τρίτων. Ο πλούσιος συναισθηματικός σας κόσμος νιώθει πως επιστεγάζεται μέσα σε μια ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση. Οι γεννημένοι του 1988 διαφυλάξτε το προσωπικό σας συμφέρον.

 

Δίδυμοι

Επικοινωνιακά, σήμερα ίσως νιώσετε πως σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο να έρθετε σε επαφή με τους άλλους. Η κατάληψη πλανητών στο μεταβλητό σταυρό σας μπλοκάρει και σας δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Στα επαγγελματικά, προσπαθήστε να επιβεβαιώσετε συμφωνίες, χωρίς παράλληλα να υπερβάλλετε στα χρονοδιαγράμματα. Αισθηματικά, στην παρούσα φάση , η σιωπή είναι χρυσός. Οι γεννημένοι του 1974 χρησιμοποιήστε περισσότερο τις δεξιότητες που έχετε.

 

Καρκίνος

Σε πολλά πράγματα νιώθετε πως διαπρέπετε και πως η ζωή σας αλλάζει επίπεδο. Με γνώμονα το κοινό καλό προχωρήστε και, ιδιαίτερα στα συναισθηματικά, δείξτε την πληθώρα των συναισθημάτων σας. Ο επαγγελματικός τομέας μπαίνει σε μια πορεία ευχάριστων αλλαγών με κάποιες καλές ειδήσεις να έχουν τελικό αποδέχτη εσάς. Απροσδόκητες συναντήσεις ίσως σας φέρουν ξανά στο επίκεντρο. Για τους γεννημένους του 1982 το τηλέφωνο σήμερα θα είναι άγγελος καλών μηνυμάτων.

 

Λέων

Η προσπάθεια να ζυγίσετε με προσοχή τα επόμενα βήματα σας οδηγεί σε κινήσεις που διακατέχονται από έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η ανάδρομη φορά του Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο θα σας αναγκάσει να βάλετε το χέρι στην τσέπη, αφού απροσδόκητα έξοδα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Αισθηματικά, χρειάζεται να επιδείξετε ιδιαίτερη κατανόηση, αφού ο σύντροφό σας έχει τόσα πολλά να σας πει. Οι γεννημένοι του 1960 θα κάνετε επιλογές που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 

Παρθένος

Συναισθηματικά, νιώθετε σαν μια μπαλάντζα που γέρνει μια από  μία και μια από την άλλη πλευρά. Έτσι όσο και αν ο ανάδρομος Άρης προτάσσει εγωισμό η Αφροδίτη και η Σελήνη δίνουν προβάδισμα στην αγάπη και την κατανόηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στα επαγγελματικά να είσαστε περισσότερο φίλος παρά συνάδελφος ενώ στα ερωτικά οι προειδοποιήσεις ότι θα φύγετε σημαίνουν « σ’ αγαπώ δεν πάω πουθενά».  Οι γεννημένοι του 1968, δώστε λιγάκι προσοχή στα αιτήματα των δικών σας ανθρώπων.

 

Ζυγός

Η παρουσία τόσο της Σελήνης όσο και της Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό οίκο σας φορτίζουν με Ποσειδώνια αισιοδοξία σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Ο Άρης ανάδρομος και μέσα στον 12ο σας καλεί να φερθείτε λογικά και να αναλογιστείτε τα ρίσκα που παίρνετε. Η καθημερινή τριβή με κάποια πρόσωπα του αντίθετου φύλου ίσως  δημιουργήσει σπίθες ερωτικής ανάφλεξης. Οι γεννημένοι του 1969, βάλτε μέσα στη σχέση τη δική σας σφραγίδα.

 

Σκορπιός

Η παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στους Ιχθείς σας βοηθούν να εξωτερικεύσετε το ψυχικό σας κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλά πράγματα ίσως διαφεύγουν της προσοχής σας λόγω ενθουσιασμού. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να διακρίνετε τις διαφορές που υπάρχουν και κυρίως λειτουργήστε αμερόληπτα. Αισθηματικά, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, αφού καταστάσεις που έμοιαζαν χαμένες γυρίζουν κατάφορα υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1981 συναισθηματικά αποκτάτε την αγάπη που σας αξίζει.

 

Τοξότης

Επικοινωνιακά, άστοχες κινήσεις και εσφαλμένες σκέψεις σας παρασύρουν έξω από το γήπεδο της διαύγειας και της λογικής. Στον επαγγελματικό τομέα πρόσωπα και καταστάσεις έρχονται να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο ο οποίος φαίνεται πως κάπου σας ξεβολεύει αλλά ουσιαστικά είναι για το καλό σας. Ξεπεράστε κάποιες φοβίες που αποτελούν εμπόδιο για τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του 1986, μην περιπλέκετε άλλο τα πράγματα.

 

Αιγόκερως

Σταδιακά ξεκινάτε μια πορεία  που μπορεί να σας οδηγήσει στο μονοπάτι της ευτυχίας. Εργασιακά, οπλισμένοι με πάθος αλλά και ελάχιστα ψήγματα λογικής, νιώθετε πως οδηγείτε μια κούρσα χωρίς αύριο. Το ψυχικό σας λιμάνι είναι η αγάπη, μέσα από εκεί θα βρείτε την κατανόηση αλλά και τη συμπαράσταση που χρειάζεστε. Οικονομικές συναλλαγές με πρόσωπα που έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστα, πρέπει να αποφευχθούν.  Οι γεννημένοι του 1991, μην ακούτε λόγια, στηριχτείτε στις δυνάμεις σας.

 

Υδροχόος

Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας δείχνουν να σας απασχολούν αλλά τα αντιμετωπίζετε με το γνωστό αντισυμβατικό σας τρόπο. Επαγγελματικά, μια καλή χρονικά συγκυρία θα σας βοηθήσει να αναδείξετε ένα -άγνωστο ως τώρα- έργο σας.  Η ερωτική σας ζωή σας γεμίζει και σας προσφέρει τόσο πάθος όσο και νοητική διέγερση. Καλή μέρα για πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιο φίλο ή γνωστό.

 

Ιχθύες

Η παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας ομορφαίνουν την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Η ανάγκη για αγάπη και κατανόηση σας κάνει να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να κάνετε και λίγο πίσω. Ο Άρης δημιουργεί κάποιες εντάσεις, αφού κάποιοι θέλουν οπωσδήποτε να αποκτήσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αποφύγετε να κρύψετε τις προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1978 εξοικονομήστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

 

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved