Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή σας ημέρα άρχοντες και που είστε... Να ρίχνετε και καμιά ματιά για ενημέρωση στα γεγονότα γιατί δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να πάθει ότι και ο κ Χρυσοχοΐδης.

Λέγανε οι παλιοί πως την υπογραφή σου πρέπει να προσέχεις που την βάζεις και ο συμπαθής Σκορπιός υπουργός ήταν απασχολημένος με το να πατάξει το έγκλημα (αυτό του κοινού ποινικού δικαίου), ως dirty Michael αλλά συνέπραξε σε ένα άλλο έγκλημα που θα οδηγήσει έναν λαό στα όρια του εξευτελισμού.

Τώρα στα δικά μας, θνητά και ανθρώπινα, ο Άρης μέσα από την Παρθένο σίγουρα ως ανάδρομος πλέον θα φέρει δυσκολίες αφού ο όποιος προγραμματισμός μάλλον θα ...απέχει. Από την άλλη μηχανολογικά προβλήματα αλλά και μια γενικότερη ένταση όσο να ναι θα μας προβληματίσουν. Αλλά τι να σου πει ο ανάδρομος Άρης, όταν έχεις αντέξει τόσα και τόσα. Λίγο είναι να έχεις ΓΑΠ αιθεροβάμονα με Χρυσοχοΐδη αδιάβαστο;

Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθύες κάνει δουλειά μιας και οι συλλογικές προσπάθειες μας ευαισθητοποιούν και δίνουμε από το υστέρημα σε αναξιοπαθούντες συνάνθρωπους μας. Αισθηματικά κάντε λιγάκι υπομονή και δώστε χώρο στις σχέσεις σας να ανασάνουν. Η Αφροδίτη, ιδιαίτερα μετά το μεσημέρι θα βοηθήσει στις σχέσεις με άτομα που είναι ιεραρχικά ανωτέρα ή ηλικιακά μεγαλύτερα αφού ενεργοποιείται ο Kronos. Παππού ερχόμαστε!

H εξίσωση της ημέρας

Βόρειος Δεσμός= WI/Admetos =Κρονος/Vulcanus =Hades/Admetos:

Λανθάνουσα συμπεριφορά οδηγεί σε λανθασμένες επιλογές. Σχέσεις και συμφωνίες που μετά από πολλά εμπόδια οδηγούνται σε ένα προδιαγεγραμμένο τέλος. Μια γενικότερη απαισιοδοξία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Μετάφραση:

Η Ντόρα βάζει πλάτη για τον κ Λουκά τον Ψαλιδοχέρη. Το καλό που θα κάνει το κούρεμα χρέους στην Ελλάδα είναι ανάλογο με το να δώσεις σε ψυχασθενή coca-cola. Θυμάστε που ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι θα μας κάνει Δανία, Φινλανδία, Σουηδία κλπ του Νότου; Τελικά πάμε ντουγρού για το «Μπαρμπέρικο η ωραία Ελλάς».

Από την άλλη, θέλουν να κάνουν επενδύσεις οι ξένοι αλλά για να πάρεις άδεια θα πρέπει να λαδώσεις από βουλευτή, υπεύθυνο πολιτικού γραφείου και τον βοσκό του κάτω μαχαλά. Ασφαλώς και μια δωρεά στο κόμμα είναι ένα συν. Δεν μπορώ όμως να μην πω και τα πράγματα πως έχουν. Γιατί και δωρεές να κάνεις μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους θα διαπιστωθεί πως λεφτά το κόμμα δεν πήρε μιας και είναι πάγια τακτική να μην δέχεται δωρεές για να μην είναι εξαρτώμενο και διαπλεκόμενο!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Χίλιοι δυο παραφυλάνε σε κοιτάν και δεν μιλάνε. Είσαι σήμερα μονάρχης κι ίσαμ’ αύριο δεν υπάρχεις...» Οδυσσέας Ελύτης

Το τραγούδι της ημέρας: Bangles - Hazy Shade of Winter

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved