25 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

25 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

H συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









4 έως 5 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ένας καλοντυμένος αλήτης»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι γοητευτικός αλλά και επιρρεπής στις καταχρήσεις, φιλελεύθερος στις αντιλήψεις του -σχεδόν αντιεξουσιαστής- αλλά και συχνά αυταρχικός ή παράξενος με τους άλλους, ιδιαίτερα όταν συμπεριφέρονται συμβατικά. «Παιχνιδιάρης» και συνάμα εγωιστής, ζωηρός, ναρκισσευόμενος, υπερόπτης, ακριβής και προνοητικός, διέπεται από καλλιτεχνικές τάσεις που μπορεί να εξελιχθούν είτε απλά σε ένα αριστοκρατικό γούστο στο ντύσιμο και το φαγητό, είτε σε μια δημιουργική δύναμη.

Σίγουρα με τόσα αντιφατικά χαρακτηριστικά δεν περνά απαρατήρητος, ενώ πολλές φορές η τύχη του επισκιάζεται από τα ...κατορθώματα του στον τομέα των σχέσεων, αφού διακρίνεται κι εκεί από μια ιδιαίτερη αντίληψη, που τον οδηγεί εύκολα σε κάθε είδους ...σκάνδαλα!

Το απόφθεγμα της μοίρας: "Στα έξι μου ήθελα να γίνω μάγειρας. Στα εφτά μου, Ναπολέων Και η φιλοδοξία μου μεγαλώνει συνεχώς από τότε" Salvador Dali

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια ο ρομαντισμός και από την άλλη το πάθος, συνθέτουν μια πολύ «δυνατή» πραγματικότητα στις σχέσεις σας, η οποία σίγουρα δεν είναι από αυτές που μπορεί κανείς να διαχειριστεί εύκολα. Το «μυστικό» είναι να μπορέσετε να ζήσετε το «τώρα» χωρίς σοβαρές προσδοκίες, αφού σε μια τέτοια περίπτωση κινδυνεύετε να πέσετε «στα πατώματα» ύστερα από κάποια ...ατυχή εξέλιξη. Αν όμως το κατορθώσετε, τότε η χρονιά θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη σε επίπεδο εμπειριών. Οι πιο άτυχοι πάντως ενδέχεται να δοκιμαστούν από μάλλον δυσάρεστες καταστάσεις στην ζωή αγαπημένων τους προσώπων κι εκεί είναι που χρειάζεται ...δύο φορές η αποστασιοποίηση και η εξιδανίκευση.

Οικονομικά

Η χρονιά κρίνεται ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και καταλυτική ως προς τις μελλοντικές εξελίξεις. Κι αυτό γιατί ουσιαστικά περιέχει τα σπέρματα πολλών καταστάσεων σε διαφορετική μάλιστα κατεύθυνση. Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις, συνυπάρχουν με την δυνατή προσήλωση σε έναν συγκεκριμένο στόχο αλλά και τις τάσεις ...φυγής από οτιδήποτε θεωρείτε «κουραστικό»! Όλα αυτά μαζί σηματοδοτούν σίγουρα μια κρίσιμη καμπή συνυφασμένη με την βεβαιότητα πως ...τίποτε δεν είναι σίγουρο, ούτε καν η «δεδομένη» εμπιστοσύνη προσώπων που γνωρίζετε καλά. Άρα κι εσείς οφείλετε να κινηθείτε ανάλογα, περιμένοντας το απροσδόκητο κάθε φορά που τα πράγματα δείχνουν να παγιοποιούνται και ποντάροντας στην ..σιγουριά των αδόκιμων λύσεων.

Μεγαλύτερη ευκολία στην διαχείριση της κοσμικής ενέργειας θα έχουν οι καλλιτέχνες και γενικότερα όσες ή όσοι κινούνται δημιουργικά χωρίς να δεσμεύονται από αυστηρούς «κώδικες» ή πεποιθήσεις

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved