Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/1

 

Σελήνη στους Ιχθείς

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 25 έως 27/1



από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα διήμερο που έμοιαζε με παρείστικη φεμινιστική επίδειξη στα Μάταλα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 25/1 στις 11:12 το πρωί.

Το εξάγωνο με τον Δία που κορυφώνεται στις 13:48 το μεσημέρι και θα επηρεάσει ως το τέλος της ημέρας, δημιουργεί μια σεβάσμια διάθεση και παράλληλα συμπονετική, ωθώντας μας σε πράξεις που θα ανακουφίσουν τους άλλους. Η τάση μας να συμπαρασταθούμε και να προθυμοποιηθούμε προκειμένου να ελαφρώσουμε από οποιοδήποτε βάρος τους κοντινούς μας ανθρώπους δίνει ευχαρίστηση και σε εμάς, που αισθανόμαστε πληρότητα μέσω της γενναιοδωρίας μας.

Στις 26/1 στις 2:30 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα μας αποκοιμίσει με μια σπάνια αίσθηση που συντρίβει τα συναισθήματά μας, αναλογιζόμενοι πόσοι άνθρωποι υποφέρουν και έχουν ανάγκη από το περίσσευμά μας. Βρίσκουμε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε σε υπαρξιακά θέματα κρατώντας αυτές τις σκέψεις για το επόμενο πρωί.

Στις 15:11 το μεσημέρι με την κορύφωση της συνόδου με την Αφροδίτη που επηρεάζει από αργά το πρωί και έως το βράδυ γινόμαστε ακόμα πιο τρυφεροί και στοργικοί, δείχνοντας την αγάπη μας με κάθε τρόπο στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το πιθανότερο είναι να ξοδέψουμε αρκετά χρήματα για να δωρίσουμε κάτι, ή να ετοιμάσουμε μια έκπληξη που θα τους χαροποιήσει και θα έχει την υπογραφή της αγάπης μας.

Στις 27/1 στις 6:52 το πρωί η αντίθεση με τον ανάδρομο Άρη θα επηρεάσει ως το απόγευμα.

Η ένταση που προκαλεί η όψη θα φέρει εκτός από εκνευρισμό και μια απογοήτευση, που ο αυθορμητισμός μας δεν αναγνωρίζεται όσο επεδίωκε η φαντασία μας.

Η στάση μας εκλαμβάνεται ως παρέμβαση και αυτό μας κάνει να αναθεωρήσουμε το ρομαντισμό και την πονόψυχη πρωτοβουλία μας.

Το διάστημα αυτό είναι καλό να μην παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά αν σε αυτές αναμιγνύονται και άλλοι.

Στις 20:28 το βράδυ η Σελήνη περνάει στον δυναμικό Κριό και μας λυτρώνει από τις ευμετάβλητες τύψεις του παρορμητισμού μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved