25 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
25 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
25_jan

Γενικό προφίλ

Λίγο πριν το μεσημέρι, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και οι Υδροχοϊκές προτεραιότητες στις φιλίες, την κοινωνική ζωή και την συλλογική δράση, αντικαθίσταται από τις Ιχθυακές ...Σειρήνες, που σας παρασύρουν στον κόσμο της φαντασίας, της ονειροπόλησης και της δημιουργικής μοναξιάς. Μια μέρα ιδανική για να ακούσετε τους εσωτερικούς σας ψίθυρους, να φροντίσετε το σώμα ή την ψυχή σας και να απευθυνθείτε στον εσωτερικό σας εαυτό.

Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη ανάδρομο στην Παρθένο ίσως ξαναδείτε αναγκαστικά κάποια εργασιακά θέματα, ενώ στο «πρόγραμμα» είναι και οι καθυστερήσεις-αναβολές και τεχνικές «αστοχίες». Ακόμη, η υπερβολική σχολαστικότητα ίσως έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Κριός

Σήμερα, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα, αρκεί βεβαίως να έχετε κανονίσει τις εργασίες σας βάση ιεραρχίας. Η Σελήνη μέσα από το 12ο φέρνει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές χάρες που ίσως δεν είναι και τόσο εύκολες στην υλοποίηση τους. Αισθηματικά, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ζητήματα που επείγουν τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1966 αναρωτηθείτε για πιθανά λάθη σας.

Ταύρος

Η προσωπική σας ζωή δεν μπορεί να μείνει στο περιθώριο. Τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες προσπαθούν να δώσουν χρώμα στη ζωή σας και κυρίως να αμβλύνουν πιθανές διαφορές με τρίτους. Κάποια λάθη που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ίσως αποδειχθούν ότι είναι προϊόν βιασύνης και αμέλειας. Με την ανάδρομη φορά του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο θα πρέπει να περιμένετε κάποια επαναφορά προσώπου από το παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1971, αφήστε λιγάκι χώρο μέσα στη σχέση.

Δίδυμοι

Με την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς αλλά και την είσοδο της Σελήνης θα πρέπει να περιμένετε προβλήματα που σχετίζονται τόσο με την επικοινωνία όσο και με την κατανόηση. Ο Ήλιος λειτουργεί πυροσβεστικά όσον αφορά ζητήματα εργασίας. Προσπαθήστε να δείξετε ένα πνεύμα συνεργασίας και μην πάτε κόντρα στις προσταγές της εποχής διότι θα αποδειχθεί ανώφελο. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναπολήσετε μια προηγούμενη σχέση σας.

Καρκίνος

Ίσως σήμερα αναγκαστείτε να δείξετε πως δεν καταλαβαίνετε, προκειμένου μέσα από την υποτιθέμενη αφέλειά σας να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες. Αισθηματικά, νιώθετε πως η σχέση μπορεί να πάει πολύ καλά και αυτό είναι δημιούργημα δικό σας. Ίσως σας ζητηθεί να βάλετε πλάτη για κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, γεγονός που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1982 μέσα από τα εργασιακά σας θα λάβετε μια απροσδόκητη χαρά.

Λέων

Το σίγουρο είναι πως σε κάθε περίσταση πρέπει εσείς να τρέχετε να προλαβαίνετε τα φάουλ των άλλων. Η ανάδρομη φορά του Άρη μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο σας κάνει να κάνετε και εσείς λάθη τα οποία σχετίζονται με τα οικονομικά. Αν και είναι δύσκολο τα λόγια να γίνουν πράξεις, βρείτε τη χρυσή τομή, προκειμένου να πετύχετε αυτά που ποθείτε. Αισθηματικά, προσπαθήστε να βάλετε λίγη περισσότερη χαρά και αφήστε το πάθος να σας κυριεύσει. Οι γεννημένοι του 1960 θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Παρθένος

Μια μέρα που τα συμβάντα διαδέχονται το ένα το άλλο με κινηματογραφική ταχύτητα. Μέσα από τις προσωπικές σχέσεις, θα καταλάβετε πως μπορείτε να επενδύετε στους άλλους, αρκεί βεβαίως να μάθετε να τηρείτε τις πρέπουσες ισορροπίες. Αισθηματικά, το να προσπαθείτε να βελτιώσετε την εικόνα της σχέσης είναι ανώφελο, αφού η σχέση περνάει τα καλύτερά της. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα αδιέξοδο.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με διάθεση για όμορφες κουβέντες με άτομα που εκτιμάτε. Η ανάδρομη όμως φορά του Άρη μέσα από τον 12ο σας αναγκάζει να τρέχετε, προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Δεν χρειάζεται πανικός διότι οι όποιες καθυστερήσεις δεν συνεπάγονται ματαιώσεις. Αισθηματικά, βαδίζοντας το δρόμο της αρετής αντιλαμβάνεστε πως η αγάπη σας είναι τελικά μια αξία ανεκτίμητη. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως χρειαστεί να επέμβετε στη ζωή μιας φίλης σας.

Σκορπιός

Αν ισχύει το ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε καλή σας ημέρα. Επαγγελματικά, νιώθετε πως έχετε να κάνετε τόσο πολλά ενώ παράλληλα κινείστε με ιδιαίτερη ασφάλεια στον τομέα των οικονομικών. Στα αισθηματικά, έχετε βρει κάτι καλό και θέλετε να το κρατήσετε. Το σύμπαν μέσω των όψεων βοηθά αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Οι γεννημένοι του 1975 με τις φιλοδοξίες σας τροφοδοτείτε τα όνειρα σας.

Τοξότης

Σήμερα ίσως νιώσετε πως βραχυκυκλώνετε εξαιτίας απρόσμενων συμβάντων που έρχονται να σας κινητοποιήσουν. Επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το πηγαίο και δημιουργικό σας ταλέντο. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Οι γεννημένοι του 1979, μην αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη δημιουργική ένταση που θα σας βοηθήσει να τελειώσετε αρκετές εργασίες σε πιο σύντομο χρόνο από αυτό που αναμένατε. Ωστόσο, ένας διπλός έλεγχος δεν βλάπτει. Αισθηματικά, έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε αλλά και τα θέλω σας να γίνουν αποδεκτά. Η σχέση σταθεροποιείται και μέσα από εκεί αντλείτε δύναμη και κουράγιο. Οι γεννημένοι του 1984, αξιοποιήστε το χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Σήμερα, χρειάζεται να κάνετε λεπτούς χειρισμούς όσον αφορά στη διαχείριση κάποιων ατόμων. Επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σας έχουν δρομολογηθεί, ωστόσο ίσως πρέπει να ξαναδείτε τα χρονοδιαγράμματα, αφού η ανάδρομη φορά του Άρη πιθανόν να φέρει αναποδιές. Αισθηματικά, προσπαθήστε να σταθείτε δίπλα στον ερωτικό σας σύντροφο μιας και φαίνεται πως το έχει ανάγκη. Οι γεννημένοι του 1965 θα δείτε την τύχη να σας χτυπάει την πόρτα.

Ιχθύες

Σήμερα, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πράγματα για τα οποία δεν είστε αρμόδιοι. Αισθηματικά, νιώθετε πως έχετε πολλά να πείτε αλλά με την παρουσία του Άρη απέναντι σας πιάνει γλωσσοδέτης. Πάραυτα, ερωτικά τηλεφωνήματα και μηνύματα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως το πρόσωπο που επιθυμείτε σας νιώθει το ίδιο. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1965 θα λάβετε μια ειδοποίηση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved