Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Μου άρεσε το άρθρο του newsbomb με τίτλο «η Ελλάδα παλεύει και πάλι για την ανθρωπότητα». Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, Μαραθώνας, Μάχη της Κρήτης.

Τώρα όμως έχουμε το PSI και χρειαζόμαστε επειγόντως νέους ήρωες, εφάμιλλους των παλαιών... Που να κρύβεται άραγε ο Οδυσσέας; Το όνομα μου είναι Κανένας είχε πει στον Πολύφημο (Μονόφθαλμος- Οφθαλμός τα παν’ ορά- Νέα Τάξη Πραγμάτων), όταν είχε στριμωχτεί στη σπηλιά με τα προβατάκια. Και μετά ούρλιαζε ο Πολύφημος: «Με τύφλωσε ο Κανένας!»

Αντίθετα, στις μέρες μας πάμε να δεθούμε χειροπόδαρα με ονοματεπώνυμο για να μας βρίσκουν, εμάς και τα δισέγγονα μας...

Δεν θέλω όμως μούτρα. Πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια και το μέλλον των παιδιών μας.

Η εξίσωση της ημέρας

Η εξίσωση είναι Κρόνος= Αφροδίτη/Δίας= Πλούτωνας/Kronos:

Μία επιτυχία υπό αμφισβήτηση. Για να αποτύχει μια εξέταση. Αλλαγές που προκαλούνται μεγάλες από το χωρισμό. Το τέλος μιας μορφής κυβέρνησης. Η αρχή του τέλους μιας κυβέρνησης.

Σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα πάντα με ψυχραιμία. Οι βιασύνες δεν ωφελούν.

Όσο για το «κούρεμα», ακόμη κι αν δουλέψει η «ψιλή» και γίνουμε σαν γλόμπος φωτισμού, προκοπή δεν διαφαίνεται. Το γέλιο θα παιχτεί όταν πάει ο φάκελος ΕΛΣΤΑΤ στην Βουλή. Εκεί θα γελάσουν και τα στασίδια.

Από την άλλη, πολλά πράγματα τελικά δεν είναι όπως φαίνονται όπως έλεγε και ο Al Pacino στο «The Recruit». Όλοι κράζουν τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά τελικά βρήκε τον προσωπικό του Ντ’ Αρτανιάν που θα τα κάνει όλα στάχτη και Burberry’s. Έτσι είναι, αναγνωστικό μου κοινό, οι φιλίες που εξασφαλίζουν «δαχτυλίδι» είναι παντοτινές. Ο Θεός συγχωρεί αλλά ο Ευάγγελος όχι! Περιμένει στην γωνία με καρτερικότητα όπως ο κυνηγός το αγριογούρουνο.

Στο «αντίπαλον δέος» της Συγγρού ψυχανεμίζομαι πως κάποιους τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας, αφού οι δυο τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν εντελώς κολλημένους και την διαρροή-σάλτο μορτάλε των ψήφων να γέρνει προς τα αριστερά. Αν την κάνει και ο κ Καμμένος με νέο κόμμα τότε θα έχουμε 7-8 μονομάχους που θα κοντράρονται για τα officia αλλά και την είσοδο τους στην Βουλή. Άβε Καίσαρ!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Aut viam inveniam aut faciam» (ή θα τον βρούμε το δρόμο ή θα τον φτιάξουμε) Αννίβας

Το τραγούδι της ημέρας: Παραπονεμένα λόγια - Φραγκούλης/Θηβαίος

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved