24 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
24 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









3 έως 4 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ο εξ απορρήτων του βασιλιά»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να μην είναι δημοφιλής αλλά θα τον εκτιμούν αυτοί που έχουν δύναμη και μπορούν να τον εμπιστευθούν σε λεπτές και σημαντικές δουλειές. Έτσι μπορεί να κατέχει θέσεις-κλειδιά και μια αξιοσημείωτη εξουσία. Το πιο κατάλληλο πεδίο δράσης φαίνεται να είναι η διπλωματία, η πολιτική αλλά και οποιαδήποτε εργασία είναι συνδεμένη με ταξίδια και διαπραγματεύσεις, όπως το εμπόριο (είτε για τον εαυτό του είτε σαν αντιπρόσωπος).

Σαν χαρακτήρας είναι συχνά υπερευαίσθητος και δύσκολος, ζηλιάρης ασταθής και ιδιότροπος -με μερικά παιδαριώδη γνωρίσματα όπως αγάπη για τα φανταχτερά ρούχα- όμως ξέρει να κρύβεται και δεν συγκρούεται εύκολα με τους άλλους. Και τελικά ο δρόμος της παθητικής άμυνας είναι το χαρακτηριστικό που τον βοηθά να πετύχει τους στόχους του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: Υπάρχουν τρεις φάσεις στη ζωή μιας διασημότητας: «ποιος είναι αυτός;», «α, να ‘τος!», «ζει ακόμα;» Sam Ewing

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσον αφορά στην κοινωνική σας ζωή, αναμένεται να είναι πλούσια και ζωηρή, με συνέπεια να μακρύνει πολύ η λίστα των γνωριμιών σας. Από την άλλη πλευρά όμως, όσο στενεύει ο «κλοιός» και τα πράγματα παίρνουν έναν αυστηρά προσωπικό χαρακτήρα, καλείστε να διαχειριστείτε μάλλον απόλυτες καταστάσεις, διανθισμένες με σφοδρές επιθυμίες, πάθη και τα συνακόλουθα τους. Αυτό είναι μεν πολύ καλός οιωνός σε επίπεδο απολαύσεων -και δη ερωτικών- σε καμία περίπτωση όμως δεν διασφαλίζεται η ψυχική σας ηρεμία. Οι πιο άτυχοι μάλιστα, ενδέχεται για ένα διάστημα να πέσουν στην... μαύρη κατάθλιψη, εξ αιτίας συναισθηματικών αδιεξόδων ή μιας μεγάλης στενοχώριας. Προσπαθήστε λοιπόν να μην «κολλήσετε» σε πρόσωπα ή καταστάσεις.

Οικονομικά

Ότι και αν κάνετε, όσο και αν προσπαθήσετε να βελτιώσετε την θέση σας, δεν θα πετύχετε κάτι αξιόλογο αν δεν συνυπολογίσετε τις βουλές και τις επιθυμίες των «ισχυρών». Όλα σχεδόν εξαρτώνται από αυτούς κι αν «δεθείτε» στο «άρμα» τους οι παροχές και οι εξυπηρετήσεις είναι δεδομένες. Στην αντίθετη περίπτωση ίσως αντιληφθείτε πως ο δρόμος σας είναι σπαρμένος με παγίδες. Φυσικά η υπόθεση θυμίζει ...ολίγον από Φάουστ και στο «συμβόλαιο» σας είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι δύσκολοι όροι, τύπου ...Μνημονίου!

Οι πιο τυχεροί πάντως μπορεί να αποφύγουν όλη αυτήν την «μανούβρα», αποκομίζοντας κέρδη κυρίως από ασφάλειες, κληρονομιές ή άλλου είδους αποζημιώσεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved