24 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

από τη Χρίστινα Δημοπούλου
Παπασταύρου Λίντα
24 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
24_jan

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη σήμερα μέσα από τον Υδροχόο στέλνει μηνύματα κοινωνικότητας και συλλογικής δράσης, ενώ από την άλλη ο Άρης στην Παρθένο σε θέση stationary στέλνει αρκετά σχέδια… στον κάλαθο των αχρήστων. Αυτό είναι που λένε «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει». Γι’ αυτό ίσως μια συλλογική «ομπρέλα» να κρίνεται ως απαραίτητο «φάρμακο» απέναντι στην όποια προσωπική αστοχία. Ακόμη, το τρίγωνο Ερμή-Άρη βοηθά να ειπωθούν καθαρές κουβέντες, ενώ σε οικονομικό επίπεδο το τετράγωνο Βορείου Δεσμού-Αφροδίτης αναμένεται να συμβάλλει σε κάποιες ...καταναλωτικές υπερβολές.

Κριός

Πολλοί είναι αυτοί που θα σας θυμηθούν σήμερα και λίγοι αυτοί που θα καταφέρετε να αποφύγετε. Επαγγελματικά, στο τραπέζι των συζητήσεων πέφτουν προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και να αυξηθεί η απόδοση όλων. Αισθηματικά, νέα δεδομένα αλλάζουν το ρου της σχέσης σας. Αποφύγετε να κάνετε επιλογές που θα σας γυρίσουν πίσω. Οι γεννημένοι του 1972 θα δεχτείτε στήριξη.

Ταύρος

Σήμερα μπορείτε να κάνετε πολλά αλλά θα διεκδικήσετε λιγότερα. Με τον στάσιμο, πλέον, Άρη ενώ οι συζητήσεις πάνε καλά, οι πράξεις κολλάνε. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να δείτε κάποιες εναλλακτικές διαχείρισης και αξιοποίησης κάποιων ατόμων. Αισθηματικά, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να δείξετε την αγάπη σας αλλά μην φτάσετε στα άκρα. Οι γεννημένοι το 1964 θα μείνετε ικανοποιημένοι από κάποια κίνησή σας.

Δίδυμοι

Πολλά ζητήματα τρέχουν και εσείς αναζητάτε την καλύτερη δυνατή λύση, χωρίς όμως να λαμβάνετε υπόψη σας ότι δεν εξαρτώνται όλα από εσάς. Οικονομικά, τα βγάζετε πέρα χάρη στους άσσους που έχετε στο μανίκι. Αισθηματικά, μην ξεχνάτε πως ο έρωτας χρειάζεται ανανέωση. Πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις και δράστε, εκπλήσσοντας το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1980 κάπου ίσως κάπου πληγώσετε κάποιους με τα λόγια σας.

Καρκίνος

Η παρουσία Ηλίου και Σελήνης στον 8ο οίκο δημιουργεί τις συνθήκες για βγείτε νικητές. Οικονομικά, επιταχύνετε κάποιες κινήσεις σας, προκειμένου να βγείτε από την δύσκολη θέση. Επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να κληθείτε να «βάλετε πλάτη» για το κοινό καλό. Στα ερωτικά, θέλετε να κάνετε μια αλλαγή που όμως φοβάστε γιατί δεν είστε σίγουροι που μπορεί να σας βγάλει. Οι γεννημένοι του 1990 μην θαμπώνεστε. Ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Λέων

Σήμερα θα λειτουργήσετε πυροσβεστικά σε τσακωμούς φιλικών σας προσώπων, αποφεύγοντας ωστόσο να λάβετε θέση. Επαγγελματικά, ο Άρης σε στάσιμη τροχιά φέρνει καθυστερήσεις στις παραδόσεις ενώ παράλληλα δημιουργεί οικονομικές διαρροές από ζητήματα που δεν είχαν υπολογιστεί. Καλή μέρα για να πάρετε τα ηνία σε μια προσωπική σας υπόθεση. Οι γεννημένοι του 1961 περιπλέκοντας τα πράγματα δεν θα στραφούν υπέρ σας.

Παρθένος

Η παρουσία του Ηλίου αλλά και της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σάς προτρέπει να δείτε τα εργασιακά μέσα από ένα πιο θετικό πρίσμα. Αν και ο Άρης σε στάσιμη φορά δεν διευκολύνει το έργο σας, εντούτοις δεν το αναστέλλει. Επιπλέον, το τρίγωνό του με τον Ερμή σας βοηθά, βάζοντας το μυαλό σας να λειτουργήσει πιο ρεαλιστικά και να κάνετε τις σκέψεις σας πράξη. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως χρειαστεί να παράσχετε βοήθεια σε άτομο της οικογένειας σας.

Ζυγός

Σήμερα οι προσπάθειες σας μπορούν να στεφθούν με επιτυχία με την προϋπόθεση να περιορίσετε την παρόρμηση που σας διακατέχει. Η μεθόδευση αλλά και η σωστή εκτέλεση των κινήσεων θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε υπέρ σας μια κατάσταση. Μη σκέφτεστε τα οικονομικά ζητήματα διότι στην παρούσα φάση, αν απαλλαχθείτε από επιπρόσθετα επαγγελματικά βάρη, θα έχετε λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα. Οι γεννημένοι του 1969 προσπεράστε τους φόβους σας σκεπτόμενοι το ευοίωνο μέλλον.

Σκορπιός

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στα αισθηματικά, προκειμένου να πετύχετε αυτό που θέλετε. Βέβαια, η παρουσία του Ηλίου και της Σελήνης στον Υδροχόο θα κάνει τις προσπάθειές σας αρκετά περιπετειώδεις. Επαγγελματικά, θα στρέψετε την προσοχή σας σε άτομα τα οποία, αν και εργάζονται πυρετωδώς, ίσως κάπου έχουν αδικηθεί. Οι γεννημένοι το 1982 μην εμπλέκετε τα ερωτικά με τα ζητήματα εργασίας.

Τοξότης

Δίνοντας ένα προσωπικό αγώνα και σε πολλά σημεία με τις πιθανότητες εναντίον σας, έχετε καταφέρει να κερδίσετε το σεβασμό. Αισθηματικά, πολλά πράγματα, παρόλο που δεν είναι κάτω από τη δική σας επιρροή, ως δια μαγείας αρχίζουν και αλλάζουν. Έτσι, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον αισθηματικό βλέπετε μια αλλαγή η οποία στο τέλος θα αφήσει κάποιους άφωνους. Οι γεννημένοι του 1992 ίσως χρειάζεται να σταματήσετε να αναζητάτε υποστηριχτές.

Αιγόκερως

Η ζωή κυλά αλλά οι ρυθμοί της καθημερινότητας κάπου σας έχουν εξαντλήσει. Το τρίγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να κάνετε σωστή διαχείριση των πόρων που έχετε στη διάθεσή σας. Έχοντας κατά νου κάποιες μελλοντικές προοπτικές ίσως κάνετε συζητήσεις με τον έτερο σας ήμισυ. Ίσως ένα διάλλειμα ή μια έξοδο με καλή παρέα να σας βοηθούσε να αλλάξετε παραστάσεις. Οι γεννημένοι του 1962 ίσως λάβετε μια βελτιωμένη πρόταση.

Υδροχόος

Η παρουσία Ηλίου και Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας αναγκάζει να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σας υποθέσεις. Επαγγελματικά, ίσως κουραστήκατε από τον ωχαδερφισμό των άλλων και απαιτήσετε μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή. Αισθηματικά, προσπαθήστε να ζήσετε το τώρα χωρίς να ξεχνάτε τι θέλετε για το αύριο. Οι γεννημένοι του 1975 θα βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση.

Ιχθύες

Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιό σας εξοπλίζει με ακαταμάχητη γοητεία και σας κάνει πιο πρόθυμους για επαφές. Με τον Άρη απέναντι αλλά και τον Ήλιο και τη Σελήνη στον 12ο διαβουλεύσεις και αντιπαραθέσεις ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αποτινάξτε από πάνω σας την ετικέτα του θύματος και πάρτε πρωτοβουλίες για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1976 μη διαπραγματεύεστε την αλήθεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved