23 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
23 Ιανουαρίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

2 έως 3 Υδροχόου

Σύμβολο: «Ο σκεπτόμενος του Ωγκύστ Ροντέν»

Ερμηνεία: Είναι η μοίρα των πράξεων που συνδέονται στενά με την σκέψη. Υπάρχει αγάπη για την τέχνη, κουράγιο, μαχητικότητα και προπάντων μια εγκεφαλικότητα ικανή να αντιμετωπίσει τα πάντα. Ακόμη και αν οι κακουχίες ή ο πόνος ρίχνουν την σκιά τους στη ζωή του ατόμου, είναι σε θέση να αποστασιοποιηθεί και να προχωρήσει. Η

νίκη είναι πιθανό να στεφανώσει την αποστολή του αλλά μιλάμε κυρίως για μια πνευματική νίκη, η οποία μάλιστα συμβάλλει ουσιαστικά στην ψυχική ανάταση των κατατρεγμένων ή των καταπιεσμένων. Ο άνθρωπος εδώ δεν έχει γεννηθεί για να έχει πλούτη και υλικά αγαθά, οπότε από μια ρεαλιστική σκοπιά θα φαίνεται αναποτελεσματικός.

Η μύηση στον αποκρυφισμό και την εσωτερική φιλοσοφία είναι πολύ πιθανή.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν δεν φυτέψουμε το δέντρο της γνώσης όταν είμαστε νέοι, δεν θα μας δώσει τον ίσκιο του, όταν θα έχουμε γεράσει.» Φίλιπ Στανχοπ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Φούλ της ...γνωριμίας! Η φετινή χρονιά πριμοδοτεί περισσότερο την κοινωνική ζωή και τις φιλικές συναναστροφές, παρά την συναισθηματική διάσταση των στενών διαπροσωπικών σχέσεων. Έτσι, μπορεί να απουσιάσουν οι «μεγάλοι έρωτες» από την άλλη πλευρά όμως αν σας «καίει» το θέμα είναι πιθανόν να υπάρξουν εξέχουσες-θεαματικές εξελίξεις και να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις γύρω από την προσωπική σας ζωή, όχι μόνο για το παρόν αλλά και το μέλλον. Οι δεσμευμένοι καλούνται να ορίσουν από κοινού έναν στόχο και να παλέψουν γι’ αυτόν, ενώ οι αδέσμευτοι φαίνεται πως ετοιμάζονται για το μεγάλο ...άλμα!

Οικονομικά

Η τύχη είναι με το μέρος σας και από αυτήν την άποψη ...δικαιούστε να ρισκάρετε, χωρίς όμως εμμονές και ζόρια. Η επιτυχία θα έρθει από μόνη της, εύκολα και απλά, όταν σημάνει η ...ώρα της! Ακόμη, στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε την στήριξη που χρειάζεστε για την ανάληψη ενός σημαντικού έργου. Εννοείται πως δεν είναι σκόπιμο να σπαταλήσετε τα κέρδη ή τα πλεονεκτήματα σας, πολύ περισσότερο που μετά το φθινόπωρο θα αρχίσουν να πυκνώνουν τα «μαύρα σύννεφα» και θα κληθείτε να εκπληρώσετε έκτακτες υποχρεώσεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved