Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/1

Σελήνη στον Υδροχόο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 23 έως 25/1





από την Κατερίνα Σαλωνίκη









katerinanew1.jpg

Η μυστήρια γυναίκα ξεκινά με πρωτοποριακή διάθεση και αέρα, παρόμοιο με δροσιστικό βοριαδάκι τον Αύγουστο, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Υδροχόου σήμερα 23/1 στις 4:53 το πρωί.

Στις 7:26 το πρωί το εξάγωνο με τον Ουρανό, μας προετοιμάζει για μια δραστήρια ημέρα με αυξημένο επίπεδο ενέργειας, τόσο σωματικής όσο και διανοητικής.

Ως το μεσημέρι θα έχουμε να τακτοποιήσουμε πάρα πολλές εκκρεμότητες σαν να λαμβάνουμε μέρος σε ένα παιχνίδι ετοιμότητας, στο οποίο απορούμε με τα αντανακλαστικά μας.

Η νοητική μας έξαψη θα βοηθήσει πολύ στους χειρισμούς και είναι καλό διάστημα για οποιαδήποτε διευθέτηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών ασχολιών.

Η σχεδόν παράλληλη επιρροή του τετραγώνου με τον Δία που ακολουθεί στις 7:56 το πρωί, κάνει τις αποφάσεις να παίρνονται γρήγορα και υπερβολικά.

Οι φιλικές συνευρέσεις αποδεικνύονται ευχάριστες και βοηθητικές και η διάθεση για ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, θα είναι έντονη και εποικοδομητική.

Στις 9:39 το πρωί η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη αρκετά ευχάριστη και δημιουργική, που για πολλούς θα γίνει εφαλτήριο αλλαγών και μακρόπνοων σχεδίων.

Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, αφού η ερευνητική διάθεση μας ωθεί να προβούμε σε λίστες και κινήσεις που θα συνθέσουν μια συγκεκριμένη μελλοντική κατάσταση.

Επιστημονικά, κοινωνικά και συλλογικά θέματα έχουν την τιμητική τους κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Στις 24/1 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη για να συνεχίσει το πλανητικό της αλισβερίσι, αφήνοντάς μας σε μια αναζήτηση πρωτότυπων, φιλελεύθερων και αντισυμβατικών ιδεών, με σκοπό να τις εντάξουμε στην καθημερινότητα.

Στις 25/1 στις 10:00 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο και λίγο αργότερα στις 10:33 η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, θα μας οδηγήσουν σε μια γλυκιά απομόνωση στην οποία επιθυμούμε να ανασκοπήσουμε, να φιλοσοφήσουμε και να φαντασιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται, προκειμένου να συντονιστούμε με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας με τον καλύτερο τρόπο.

Η έμπνευση θα πρυτανεύσει και πολλοί θα μεγαλουργήσουν σε ότι αφορά καλλιτεχνικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με ανθρωπιστικό και αλτρουιστικό σκοπό.

Στις 11:12 το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθείς με μια εντυπωσιακή βουτιά στις ψυχολογικές αντιθέσεις.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved