23 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

 

Παπασταύρου Λίντα
23 Ιανουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
22_jan

Γενικό προφίλ

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φέρνει στο προσκήνιο θέματα φιλίας και συλλογικής δράσης. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα βγουν στην επιφάνεια ζητήματα που είχατε ξεχάσει και ενδεχομένως να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών και διαβουλεύσεων. Το καλό είναι πως οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση όλων σχεδόν των θεμάτων, ακόμη κι αν κάποιοι κάνουν πολύ φασαρία για το τίποτε!

Κριός


Όλα επί... τάπητος! Οι εξελίξεις τρέχουν και μπορείτε να πετύχετε «με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια». Στα επαγγελματικά μην μπαίνετε στη διαδικασία να ασχοληθείτε με το ποιος είπε τι και κοιτάξτε την ουσία. Στα αισθηματικά η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ίσως τονώσει τη φλόγα ενός παρελθοντικού ή... κρυφού έρωτα. Οι γεννημένοι του 1974 θα «οσμιστείτε» κάποιες αλλαγές και θα δράσετε αναλόγως.



Ταύρος


Το σύστημα αξιών που έχετε δεν σας επιτρέπει να κάνετε πίσω σε πράγματα που σας υπαγορεύει η συνείδηση σας, ωστόσο υπάρχουν και οι... εξαιρέσεις! Κάπου νερώνετε το κρασί σας και το καλό είναι πως αυτό σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Στα αισθηματικά η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας βοηθά να εκφραστείτε και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν πως αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουν μαζί σας. Για τους γεννημένους του 1972 οι σκέψεις είναι σωστές αλλά χρειάζονται ωρίμανση.

Δίδυμοι


Σήμερα θέλετε να άρετε τους περιορισμούς στην καθημερινότητα σας αλλά ίσως το κάνετε με σπασμωδικό τρόπο. Η ανάγκη για... καλοπέραση σε κόντρα με την αίσθηση καθήκοντος θα δημιουργήσει την ανάγκη για εκτόνωση και ξέσπασμα και να δούμε ποιός ή ποιοί θα... πληρώσουν τα σπασμένα! Γιατί στην δουλειά σας τα προβλήματα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και ησυχία δεν βρίσκετε. Κανονικά θα πρέπει να επιστρατεύσετε τη σύνεση και την μετριοπάθεια αλλά που καιρός για τέτοια. Ας πάει και το... παλιάμπελο! Οι γεννημένοι του 1992 προσέχετε λίγο τις επαφές σας.

Καρκίνος


Σταδιακά ανεβάζετε ρυθμούς και με τη νέα Σελήνη στον 8ο οίκο οι πηγές χρηματοδότησης έρχονται ολοένα και πιο... κοντά! Στα αισθηματικά η κατάσταση αρχίζει και βελτιώνεται αφού σιγά – σιγά απαλλαγμένοι από φοβίες μπορείτε και είστε ο εαυτός σας και κυρίως να εκφράζετε άμεσα τις επιθυμίες σας που στην παρούσα φάση γίνονται κάτι σαν διαταγή. Γενικότερα θα έχετε σημαντικές βοήθειες, οπότε μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Για τους γεννημένους το 1964 τα θέματα καριέρας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Λέων


Με τη Νέα Σελήνη απέναντί σας νιώθετε πως οτιδήποτε δεν σας κάνει ή σας περιορίζει πρέπει να αποτιναχτεί από πάνω σας πάση θυσία. Και σωστά θα πράξετε, αφού δεν γίνεται να πορευτείτε σε νέους δρόμους με «παλιά μυαλά». Ιδιαίτερα στα αισθηματικά φαίνεται να ανοίγει ένας νέος κύκλος και είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε πλήρως. Αλλά και στα επαγγελματικά θέματα θα υπάρξουν σημαντικές βοήθειες. Οι γεννημένοι του 1975 βεβαιωθείτε πρώτα για την ύπαρξη αποδείξεων σε αυτά που σας λένε.

Παρθένος


Σήμερα τα δεδομένα θα αλλάζουν με κινηματογραφική ταχύτητα, απειλώντας να διαταράξουν βάναυσα το πρόγραμμα σας, οπότε θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να ενεργοποιήσετε τους μηχανισμούς... πρόληψης και καταστολής! Ωστόσο θα πρέπει να αφήσετε ανοικτά και κάποια «παράθυρα» χωρίς να κάψετε τα χλωρά μαζί με τα ξερά. Στα αισθηματικά, μάλλον υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Οι γεννημένοι του 1988 μη βιάζεστε να δώσετε απαντήσεις, το μέλλον θα δείξει εάν είχατε δίκιο.

Ζυγός


Σήμερα αναγκάζεστε να δρομολογήσετε κάποιες καταστάσεις κάπως πιο γρήγορα από ότι περιμένατε. Όσον αφορά τις συνεργασίες σας, η προσωπική αποτυχία κάποιων δεν μπορεί να επισκιάσει τις αναμφισβήτητες ικανότητες σας οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Στα αισθηματικά οι ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο θα σας κάνουν να «ξανοιχτείτε» λίγο περισσότερο, αποκομίζοντας ευχάριστες εμπειρίες και επιβεβαιώσεις της γοητείας σας. Οι γεννημένοι του 1981 θα δείτε τις καταστάσεις να «τουμπάρουν» υπέρ σας.

Σκορπιός


Πολλά ζητήματα απαιτούν λύσεις αλλά και χειρισμούς οι οποίοι πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θέτει οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα και σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, υπό την προϋπόθεση να φερθείτε έξυπνα και διαλλακτικά. Οι άλλοι έχουν να χάσουν και όχι εσείς. Όσον αφορά τα συναισθηματικά θέματα, τα... σκανδαλάκια πάνε κι έρχονται, κάτι που σας βοηθά να αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα για πρόσωπα και καταστάσεις. Οι γεννημένοι του 1983 αποφύγετε συναντήσεις και επικοινωνίες για ιδιαίτερα σοβαρά θέματα.

Τοξότης


Η Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να σκεφτείτε λιγάκι πιο έξυπνα αλλά κυρίως να βάλετε κάτω τα μελλοντικά σας σχέδια και να τα μελετήσετε διεξοδικά. Και σε αυτήν την κατεύθυνση, οι επαφές και οι διαβουλεύσεις θα σας προσφέρουν πολύτιμες λύσεις. Στον επαγγελματικό τομέα έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα αλλά προς το παρόν δικαιώνεστε. Όσο για τις σχέσεις σας, βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης και μάλλον είναι δύσκολο να «στριμωχτείτε» σε συμβατικά σχήματα και υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι το 1961, υπερβάλλετε με αποτέλεσμα να χάνετε το δίκιο σας.

Αιγόκερως


Τα οικονομικά θέματα είναι αυτά που κυριαρχούν στην ατζέντα της ημέρας και μάλλον θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τις ανάγκες και τα σχέδια σας. Χρειάζεται προσοχή όμως αφού τα άτομα που σας περιβάλλουν περιμένουν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, κάτι που ενδέχεται να σας οδηγήσει στην ανάληψη ευθυνών πέρα των πραγματικών σας δυνατοτήτων. Στα αισθηματικά έχετε... ρέντα, το θέμα όμως είναι ότι οι προσφορές δεν συνοδεύονται πάντα από την απαιτούμενη ποιότητα. Εσείς αποφασίζετε, πάντως... Οι γεννημένοι το 1993 βρίσκετε κοντά σε μια μεγάλη δικαίωση.

Υδροχόος


Στην αισθηματική σας ζωή ίσως κάπου κάνετε λάθη και επιπολαιότητες, που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, αναδεικνύει οτιδήποτε σας αφορά, συμπεριλαμβανομένων και των... μυστικών σας! Στα επαγγελματικά, εξακολουθείτε να ταλαιπωρήστε από λεπτομέρειες, που δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του γούστου σας. Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα η τύχη είναι με το μέρος σας αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται πως κάποιοι επιβουλεύονται τα κεκτημένα σας. Γι’ αυτό μην ακυρώσετε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας. Οι γεννημένοι του 1980 δώστε μεγαλύτερη βάση στους συγγενείς σας, ίσως να έχουν δίκιο.

Ιχθύες


Πολλά ζητήματα σήμερα θα νιώσετε πως απαιτούν λύση τάχιστα, γεγονός που αν και αρχικά θα σας πιέσει στη συνέχεια θα σας ευχαριστήσει, εξ αιτίας των θετικών αποτελεσμάτων που θα αποκομίσετε. Τα καλά δείγματα γραφής της δουλειάς σας κάνουν τους άλλους να ψάξουν να σας βρουν αφού γνωρίζουν καλά τις εξαιρετικές ικανότητες σας. Στα αισθηματικά, μην αφήνετε τον έρωτα να σβήσει μέσα από την τριβή της καθημερινότητας, φρεσκάρετε τον όπως μόνο εσείς ξέρετε. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως έχετε ένα ευχάριστο νέο για ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved